החיבוק היה צריך להיעשות בכך שהייתם
מבקשים את האדון לא לכנות את דבריו כדברי קבלה.
אם דעותיו והבנותיו הן אישיות ,מצידי שישפוך אותן כאן בפורום באופן יום יומי.
ברגע שהאיש טוען כי דבריו הן דברי קבלה ,הוא מחויב להיצמד לאמות המידה ולספק מקור .
זה כמו בפיזיקה קם מדען צרפתי וטען "יש למים זיכרון" וכל הרפואה האלטרנטיבית "חגגה" את הבשורה.
כשעולם המדע דרש ממנו הוכחות לדבריו .הוא נתפס במערומיו . ובניסוי שערך התבררה הטעות שלו .
האיש קם נעמד מול העולם המדעי והתנצל והציג את טעותו ועל כך שהוא בטעותו הטעה מיליוני אנשים העושים שימוש ברעיון שלו בנוטלים תרופות המבוססות על הודעתו .
הוא עצמו היכה על חטא ,אבל עדיין קיימים אנשים הנותנים תרופות הומיאופתיות ומסבירים עדיין כי למים יש זיכרון ועל בסיס זה הם מרפאים אנשים. אין לי דרך אחרת מאשר לכנות מעשה זה שרלטנות.
כשהוא הסית נגד גדולי ישראל וביזה את דבריהם לא ראיתם לנכון שאולי לחלק מחבריכם הטובים יש רגשות שאולי אנשים אלה מסיימים ,לא הפריע לכם שאולי האיש פוגע בדברים החשובים לי .
הרי בסך הכל מה ביקשתי ממנו ,לא ביקשתי ממנו שיפסיק לדבר ,רק שיביא מקורות לדבריו. אחרי הכל הוא יודע להגיד דברים מסויימים . אז יופי שיספק מידע איפה הוא מצא את דבריו.
אני זוכר את השיחה הראשונה שלי עם גל סופר על קבלה. דיברנו על האחיות לבית אדם הראשון ,שאלתי שאלה ,קיבלתי תשובה .סבבנ מאז ועד היום לא נשאל למקורות כי הוא מספקם בכל עת שהוא פוצה פיו גם אם לא נדרש .
זה מראה על אדם שיודע מה שהוא אומר . לידו ,הידע שלי בקבלה הוא אפסי מהסיבה שהזיכרון שלי הוא כבר לא מה שהיה ואני שוכח את מה שלמדתי לפני יומיים (סורי ,הפכתי לסנילי ,אפילו הלציטין שאני לוקח לא עוזר כבר) אבל זה אינו מונע ממני להביא מקורות לדבריי , אז ביג פאקינג דיל במקום להגיד שענין האחיות מסופר בשושן הסודות אות י"ג ,אני אגיד אולי י"ד . אבל עדיין אני זוכר איפה בערך קראתיו ולמדיו . דויד היחיד שטוען שיש לו ידע קבלי בתחילת הויכוחים טען כי קרא זאת בספרים . אח"כ טען שהוא מתקשר ,אח"כ טען שהוא בעצם גלגול של איזה תנא ,אח"כ הוא החליט שהוא בעצם שד בן 6000 שנים שהיה מוריהם של גדולי ישראל שעדיין חייבים לו כספים....על שיעוריו.
תגידו רק לי דבריו נראים הזויים ???
כשמישהו מדבר על תקשורים עם ישויות ,אז ,בסדר אני מבין אין סיכוי לבדוק אסמכתות ,אך דברי תורה וקבלה הם דברים שנכתבו .דברים שנכתבו ניתן לציין את המקור . כל מי שלמד אי פעם תורה צורה מסודרת ונתקל בטקסט יודע לזהות את מקורו .אם אינו מזהה אז הוא מבקש סימוכין לדברי התורה. כך הוא יכול לראות מאיפה זה בא . אז מה קשה לאיש הטוען לידע קבלי לספק את המקור לחישוביו ?
כמו שלכם ידידי ,יש ערכים החשובים ,גם לי יש ערכים חשובים . צר לי שלא מצאתם לנכון להגן על מה שחשוב לי.
אני לא באתי לקבוע מה נכון או מה לא ומה שלא מוצא חן בעיניי לא יהא פה ,כפי שנטען .אני בסך הכל ביקשתי מקורות .המקור מאפשר לי להבין מאיפה האיש מביא את דבריו .כי דבריו אינם מוכרים לנו.אני לא יודע לגבי אחרים ,אבל בתור אדם הקורא באופן מחזורי ספרי קבלה רבים מדי לילה כל פעם דף,הייתי אמור מתי שהוא להתקל לעזאזל באיזה פירור קטן מדבריו.אני כבר הפסקתי לספור את השנים שאני לומד קבלה ורשימת הספרים ארוכה ,אבל לא להתקל בהם ,אומר לי או שיש ספר קבלה שאיני מכיר ורק הוא מכיר ...או שדבריו אינם דברי קבלה. בתחילה חשבתי שאני היחיד שאינו מוצא את המקור לדבריו ואז מתברר לי שאני לא היחיד ואין מדובר רק בי . כל חברי פורום קבלה לא מוצא
את המקור לדבריו .ועוד יותר חמור שהלכתי להתיעץ עם אחרים ,אולי באמת יש דברים בגו שלא אני ולא כל חברי פורום קבלה מצאנו אישור להם.
אומנם הזיכרון שלי דפוק טוטאלית ואני כל שניה רץ לבדוק אם אני צריך לקחת כדור אחד או שניים ואו שאולי לא לקחתי ,אבל לעזאזל יש דברים שעדיין המוח שלי זוכר פה ושם .אבל דחילק שדויד היחיד לא יזכור איפה הוא קרא את
דבריו ,אבל לצטט כן הוא זוכר ....נשמע לכם הגיוני ?!
תקראו לי כשתפנימו על מה שאני מדבר .