הודעת פרידה

מיצי007

New member
הודעת פרידה

בנות יקרות, לאחר 3 וחצי שנים בניהול והקמתו של הפורום הזה(מיצי007) ובסיוע של Dead Scene בניהולו בשנה האחרונה, החלטנו כי הגיע זמננו לעזוב את ניהול הפורום. נהננו מאוד לראות איך הפורום התפתח וגדל, הרבה אנשים חדשים הגיעו והרבה אנשים קבועים עזבו- אבל ככה זה, דרכו של עולם והגיע גם זמננו להיפרד מהפורום יפה לשלום, אולי מי יודע, נחזור לבקר:) שיהיה לכולכן הצלחה בהמשך דרככן, מקוות שתבינו מה באמת חשוב בחיים
מיצי וניקול.

anush91

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo7.gifעצוב...בהצלחה בהמשך הדרך!

אבל מי ינהל את הפורום?

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo24.gif

שתיכן הייתן מנהלות נהדרות והפורום רק נהנה ממנהלות כמוכן.. תודה רבה לשתיכן(אתן יודעות שאני אוהבת אתכן
) המון בהצלחה ותודה

Adi 7

New member
חבל... ../images/Emo10.gif

הפורום באמת (היה) מנוהל בצורה טובה, חבל שאתם עוזבים.=[ בכל אופן, בהצלחה בהמשך, ותבואו לבקר:)

tali44

New member
ואיי, ../images/Emo10.gif

שתדעו לכם שהיה לי נורא כיף בפורום הזה אתכן ואתן פשוט מתוקות והיה אתכן סבבה לגמרי! שיהיה לכן בהצלחה בהמשך, ותבואו לבקר פה שג'וני יוציא סרט חדש או שהוא יתחתן או יהיה לו ילד חדש.
אנחנו נתגעגע אליכן מאד!! -טלי- (ומי תהיה המנהלת הבאה? [או יהיו]) ותמסרי ד"ש לניקול, היא לא הייתה פה הרבה זמן
(התגעגנו
)

פרישת מנהלות הפורום

אנו מודים למיצי007 ו-Dead Scene על ניהול פורום שהפך בזכותן למוצלח, איכותי ווותיק, ומאחלים להם בהצלחה רבה בהמשך דרכן בתפוז- ובכלל.
גולשים הרואים את עצמם מתאימים לניהול הפורום והנם בני 16 ומעלה, מוזמנים למלא את הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות יינתנו בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. סופ"ש נעים!

LIRONSH100

New member
אנה לכי על זה.... ולמיצי ולניקול..

ואת מוכשרת ומגיע לך לנהל את הפורום (וכך הוא יהפוך באופן רשמי לפורום הישראלי הרשמי של ג'ון ג'ון...) ומיצי וניקול היתן אחלה מנהלות והיה מאוד כייף איתכן... אוהבת לירון

nitzan s

New member
באמת מגיע לאנה אבל אני חושבת שגם

חלי מתאימה לנהל ת'פורום אפשר אולי ששתיהן ינהלו! =]

miss depp

New member
אאאווווו...

ניצני תודה חמודה! חחח זה ממש מחמיא לי ..:) אני שוקלת את העניין ...

annafff

New member
חחח תודה מתוקה!../images/Emo24.gif אבל..

אין מצב כי אני מתחת ל-16...אז הם לא יסכימו לי...חבל הייתי ממש רוצה...

tali44

New member
בינתיים אנחנו יתומות

ממנהלות
איזה מוזר... וזה נראה כזה רישמי. ובהצלחה לבנות שיקבלו את התפקיד!!

../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

הייתן אחלה של מנהלות!
ניהלתן ת'פורום בצורה טובה והגיעו מלא מעריצים של ג'וני והפורום התפתח.. בהצלחה בהמשך דרכן! ונקווה שמנהלות החדשות יהיו טובות לא פחות ממכן.

annafff

New member
אוי מתוקות שלי..../images/Emo10.gif

כמה חבל... בהצלחה בהמשך הדרך! הייתן מנהלות מדהימות באמת שכל הכבוד! באהבה. אנה.

למעלה