הודעת פרידה!!!!!!!!

sombreros

New member
הודעת פרידה!!!!!!!!

יש לי הודעה מצערת מאוד!!! החלטתי אחרי שיקולים רבים לפרוש מהפורום אחרי תקופה ארוכה של בערך שבוע. אין לי שום דבר אישי נגדכם, אבל כנראה שגם שום דבר במשותף! אתם אוהבים רק את הדיסקים הישנים, חושבים שבלינק הנוכחים הם חראות, שונאים להקות שאני אוהב (יוזלס איידי) וההפך (לינקין פארק) ובכלל, אני מרגיש שאנחנו לא משדרים על אותו תדר FM. אז להתראות, וביי!!!!!!

Ran-182

New member
די

אתה רוצה לעזוב את הפורום כ"כ מהר? בסדר, בעיה שלך. אבל יש לי כמה דברים להגיד בקשר ל"סיבות" שלך לעזיבה. בלינק באמת עשו פעם מוזיקה איכותית והיום.. איך אומרים, לא. אבל זה פורום בלינק, אתה רוצה לדבר על המוזיקה החדשה? בבקשה. ידוע לי על כמה גולשים קבועים בפורום שאוהבים גם את המוזיקה החדשה שלהם. אז מה אם רובנו שונאים את יוזלס איידי או להקות אחרות שאתה שומע, זה פורום בלינק, ולא פורום להקות אחרות. בקשר למשפט שלך "אונשים להקות שאני אוהב (יוזלס איידי) וההפך (לינקין פארק)", רגע, אתה אומר שאתה שונא את לינקין פארק ואנחנו אוהבים אותם? לא ניראה לי. תחשוב על זה. רק בגלל דברים פעוטים שכאלה אתה עוזב את קהילת-המעריצים-של-בלינק-182 הגדולה בישראל? חבל. חג שמח.

Alinush182*

New member
תראה........

אני אוהבת לא רק את הדיסקים הישנים אני אוהבת גם את הדיסקים החדשים יש שירים מאוד יפים בטייק אוף ובאנמה...... אני לא חושבת שבלינק הנוכחים הם חארות! מה פתאום!!! בלינק פשוט קצת מושפשעים מהMTV, נקווה שזה יעבור להם בדיסק הבא...... ואת לינקים פארק אני לא סובלת, את יוסלז איידי אני כמעט ולא מכירה, רק כמה שירים...... אז אם אתה רוצה ללכת, בבקשה, האיקס למעלה בפינה...... אבל אם אתה רוצה להשאר ולתרום לדיונים בפורום הזה ואולי גם לשכנע כמה אנשים שבלינק הנוכחים הם לא חארות, אז סבבה, תישאר, הרי זה הרעיון של פורומים, ד-י-ו-נ-י-ם! ולא כיך לנהל דיון עם מישהו שהדעות שלו הן כמו שלך...... טוב, ביי ביי ותחליט מה שתחליט, אני עדיין חושבת שאין לך סיבה לעזוב......

firerez

New member
אחייי

אם אתה באמת מרגיש ככה אז אין לי מה להגיד לך חוץ מה זה שאתה טועה מאוד ושזאת לא סיבה לעזוב פורום אבל תעשה מה בראש שלך בייייי

למעלה