הודעת פרידה.

הודעת פרידה.

מכל מיני סיבות שלא מרצוני, החלטתי לפרוש מהפורום היפה הזה. שיהיה לכם אחלה חיים
ושמוליק,המון בהצלחה בניהול. נראה כמה זמן יחזיק הפורום הזה מעמד בלעדיי:)

Sam P

New member
יחזיק מותק..תודה=]]]

תודה על הדאגה..נסתדר כמו שצריך! מי שרוצה להיות מנהל/ת במקביל איתי שיפנה אלי במסר ויציג את בקשתו חובה להיות מעל גיל 16

d miss d

New member
:S

מישהו התחרפן? זאת השעה נראה לי יעבור חחחח מחר מעיני תחזור לנהל
ושמולל חמדמד דבר איתייייייי אני מחכהההההה

amy 4 life

New member
איכס.אתה פשוט בנאדם מגעיל ושפל../images/Emo31.gif

במקום לבוא ולסדר איתה את העניינים שלכם לבד, אתה בא ורושם לה פה בפורום עד כמה שלאנשים נמאס מה"יחס" שלה, ואז אומר לה לקום ולעזוב את הפורום. אז סליחה.. הילדה הזו פאקינג כמעט יותר משנתיים משקיעה פה את כל הנשמה שלה. היא זו שהביאה לפה המון אנשים(כולל אותי). וככה? חבל שאתה לא יודע למה אתה גורם,כי אני מאמינה שעוד כמה כמוני יעזבו את הפורום הזה בעקבות העזיבה שלה,לא רק היא. ומה יותר חבל? שאתה בכלל לא יודע מה גרמת לה.איך להרגיש ש"רימו" אותה במשך שנתיים שלמות.היא פשוט התחילה לבכות לי בטלפון. ובוא אני אגיד לך מה הכי חבל, שאתה לא יודע כמה אתה חשוב לה וכמה היא אוהבת אותך. בכלל כל הדברים הטובים האלה שהיא סיפרה לי עלייך.. ובמקום זה אתה הולך ואומר לה כמה שהיא לא מעניינת אותך(לפחות זה מה שרשמת לה במסנג'ר),או שאם היא לא עוזבת את הפורום,אז אתה תעזוב. וכל השיט הזה שרשמת לה שם. איכס. זה נקרא ליחצ"ן? במקום זה אתה רק הולך ומשאיר אנשים בודדים. נ.ב- אם אחד מכם באמת מתכוון ורוצה לנהל את הפורום במקום מעין,הוא לא פחות שפל משמוליק.

ShIr LoVe RoNi

New member
גרמת לי לדמעות בעיניים.../images/Emo10.gif

חבל שמעין צריכה לעזוב שלא מרצונה..למרות שלא כל כך הבנתי מה קרה, עדיין חבל שככה היא צריכה להיפרד מאיתנו.

גם אני חושבת ככה.

אני מצטערת, אבל באמת. הילדה פה בוכה, ואני יודעת כמה היא השקיעה אני הייתי פה מהרגע שהיא הגיעה והיא פשוט נתנה את הנשמה שלה אני הבנתי מהר עד כמה "מרמים" אותי כאן, עד כמה ההשקעה שלי לא מוערכת ועזבתי, אבל היא ככה צריכה להבין את זה? במקום שהיא תבין לבד, נותנים לה לראות את הכל במכה? לפוצץ לה בועה ועוד אחרי שנתיים להתייחס כאילו היא חדשה ולתת לה חופשי לעזוב? זה באמת מגעיל. סליחה שוב.

Sam P

New member
טל...

מתוקה אף אחד לא רימה אותך..את בחרת להעריץ את הדיימונדז..את בחרת להפסיק...אלה החיים שלך ואף אחד לא רימה אותך אל תעלילי עלילות סתם...אלה החיים שלך וההחלטות שלך ואף אחד מאיתנו לא חלק מהם.

אני בהלם!!!

אבל אתה צודק בכל מילה מעיינוש אני בפורום לא הרבה זמן ואני גם לא מכירה אותך אישית אבל את ילדה מדהימה והפורום לא יסתדר בלעדייך אני מקווה מאוד שזה סתם ומחר נשכח מזה!!! מתחננת שלא תעזבי!!! אלינור

../images/Emo12.gif

לא דיברנו על זה כבר?! מעין, לפורום יהיה קשה להחזיק הרבה בלעדייך
אני לא יודעת למה את רוצה לעזוב ואם את רוצה בטח יש לך סיבה טובה אבל תחשבי שוב... וגם אם לא תהיי מנהלת, את תהיי פה כן?! חסר לך שלא!!
אוהבת אותך המון

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo221.gifמ-ה?../images/Emo12.gif

חבל
והפורום לא יחזיק כל כך טוב בלעדייך
אחלה חיים גמלך
שיר.

הכי מציק היתה התגובה

"הפורום יחזיק בלעדייך" כן, בטח.. את הבאת אליו את כל האנשים את דאגת להפעיל אותו רוב השרשורים הם שלך את הזכרת לכולם להצביע אחרי שתלכי מי יעשה את כל זה? כולם יתפזרו.

למעלה