הודעת פרידה

jack 1

New member
הודעת פרידה

ממכם,מתפוז,מהאינטרנט ומהכול.הכול הגיע אצלי למבוי סתום.ונמאס לי מהכול. ובכל זאת,ביליתי פה כמעט שנתיים.הפורום הזה היה דף הבית שלי,הכרתי פה אנשים שהפכו להיות החברים הכי טובים שלי.ביליתי בפורום הזה בתקופה הכי נוראית בחיי ובתקופה הכי טובה בחיי.עזבתי פה כמה פעמים,ותמיד חזרתי כי התגעגעתי אליכם אנשים.אתם אנשים מדהימים אחד אחד ואני אוהב את כולכם. אבל לכל דבר טוב יש סוף. להתראות לכם אנשים,אני אוהב את כולכם. גילי,נוריאל,ומורן אני אוהב אתכן הכי בעולם. שיר,גיטע,מורן2,שירע,תוצ,שגיא,שאק,עידן,עידן מספרים,אובל,נדיה,נטלי,תמר,נועה,יעלונט,דפע,דאפי,צ'אקי,שניצ,במבי,רזע,ורותם,אני אתגעגע אל כולכם. וכמובן,עדי,אני אוהב אותך הכי הכי הכי בעולם. ועכשיו,אחרי שנפרדתי מכם,תשכחו ממני.תשכחו שהכרתם אותי,תשכחו שהייתי פה פעם.אל תנסו להתקשר אליי.אני לא אהיה במסנג'ר,לא באייסי,ולא במייל.אני פשוט לא אהיה. להתראות.

Tinkerblack

New member
שלומי אתה מתחיל להפחיד אותי

הייתי מתקשרת אם לא היו חוסמים לי את הזיכרון בפלאפון וזה היה מוביל אותי למספר שלך אהה ואם זה לא היה שבע וחצי בבוקר עכשיו בכל מקרה שלומילה שלי מה קורה מאמי? צרכים לדבר אהה?

LuNa MaJnUnA

New member
תמות, אבל לא.|דווקא|../images/Emo94.gif

מה אתה חושב, שרק אנחנו יקרים לך ואתה לא לנו? חכה שאני אשיג את הטלפון שלך.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאוף עם כולכם נמאס לי../images/Emo7.gif שלומע אתה תסלח לי אם אני לא ארחיב פה בבקשה להשאר, כי פשוט אין לי כוח יותר לזה... בשורה התחתונה - אני מקווה שתתחרט ותחזור בקרוב כי אנחנו אוהבים אותך../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ומתגעגעים../images/Emo7.gif

מורן 1986

New member
חסר לך שלא תהיה כאן ../images/Emo70.gif

יהיה
לך עסק איתי
ועכשיו
כשיש לי
נסיעות חינם
זה מסוכן
אגב אחת הבנות
מהמחלקה
היא