הודעת פרידה

minigan

New member
הודעת פרידה

היום החלטתי סופית להפסיק את השתתפותי הפעילה בפורום. דף הקשר באתר שלי ימשיך לתפקד כרגיל. אשמח לשמור על קשר אישי עם המעוניינים דרך הדוא"ל: [email protected] תודה מיוחדת לסן תאי שמנהל את הפורום בכשרון רב. נעמתם לי מאד. יוסי

dharani

New member
פוס פוס פוס

היות והבונסאי התחיל אצל נזירי הזן שאני אישית מישתייך להם ..לדעתי צריך לכנס את הפורום לישיבת מדיטציה כדאי שתוכלו להניח את כל השטיות ולהיתהפס מיני תהפוך לקסי וזה שאתה בוריח אתה פשוט סוחב איתך את הבעיה וחבל

בין וירטואליה לבונסאי

אולי בבונסאי אינני יודעת הרבה, אבל בפורומים כן. פורום הינו סך הכותבים בו. גם פורום בגננות הינו סך של מילים תמונות. לכן יש חשיבות רבה להפרדה עליה מקפיד מנהל הפורום, בין חוג הבונסאי לפורום הבונסאי. זה שקורא בפורום הינו גנן אמן, אם זה לא בא לכדי ביטוי בפורום, הרי מהבחינה הפורומית לא נעשה דבר. בפורום אנו קוראים ורואים רק את מה שיש בו. אם פעם כן אעזור אומץ ואעיז לגעת ולעצב עץ, (ואני מתכננת לעשות זאת יום אחד), יהייה זה בעיקר בזכות הסבריו הבהירים והמשורטטים (ובשפה העברית הנגישה לי), של יוסי ממיניגן, שברוב טובו הואיל לפרסם אותם בפורום. אספתי ושמרתי את רובם. יוסי, לא יודעת מה היו שיקוליך בהודעת הפרידה דלעיל, אבל אני אשמח בהחלט אם תישאר עימנו כאן. זכית והתחביב שלנו הינו העבודה והפרנסה שלך. חבל שעובדה זו תפגע בפורום. מיכל.

kfirik

New member
חבל...

לא הספקתי להכיר אותך כי אני חדש בפורום הזה אבל יצרת רושם של איש חביב אז אקוה לשמוע ממך בידידות כפיר.

למעלה