הודעת פרידה.

Padme Amidala

New member
הודעת פרידה.

טוב, אחרי שנה וחצי של ניהול בפורום הזה (וכמעט שנתיים בניהול בכלל) אני פורשת מהניהול ביום ראשון הקרוב.
כמו ששמתם לב, בחודשים האחרונים אני לא כ"כ פעילה כמו שהייתי פעם, ולכן צירפתי את שירה לניהול הפורום- שירה תמשיך לנהל ואני בטוחה שהיא תמשיך בעבודה המעולה שלה
אני רק רוצה להגיד שאני ממש אוהבת אתכם ואת הפורום, הפרישה הזאת לא קלה לי אבל אני עושה את זה מהסיבות שלי. אני כמובן אמשיך להיות פה כגולשת.
זהו. אני אוהבתאתכם.

love amor

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

שלא תעזי לנטוש!
(כמו שבד"כ מנהלים פורשים עושים
)

shiray

New member
ידעתי על ה מראש (מן הסתם) אז

אני לא יודעת בדיוק מה לכתוב פה בתגובה (שזה נדיר אצלי כמו שאתם יודעים). אבל לכל שאר הפורום חשוב לי להבהיר- אני נשארת פה ואני אמשיך עם העבודה שלי, ואני בטוחה שנעמה תמשיך לגלוש בפורום בגלל שאני יודעת עד כמה הפורום חשוב לה. אז אל תדאגו- כמה שזה נראה דרמטי, אנחנו נעשה את הכל כדי שהפורום יישאר כמו שהוא. נעמה הקימה את הפורום הזה, היא החליטה באמצע שגלשה ב"תפוז" שלניקול שלנו מגיע פורום והיא יישמה את זה בפועל, והנה אחרי שנה וחצי הוא ממשיך לפעול כמו גדול, ככה שאנחנו באמת חייבים להודות לה על זה.

Kidmaniac Liron

New member
נכון ../images/Emo13.gif תודה נעמה ../images/Emo24.gif

אני זוכרת שמצאתי את עצמי בשוק שראיתי את קיום הפורום וחשבתי לעצמי: "סוף סוף גם בעברית!" וכמובן שיש כאן אחלה אנשים, הרי כולם אוהבים את ניקול... Duh!

shiray

New member
חחחח כן...

אני זוכרת שדיברתי באייסיקיו עם ידיד שלי שידע שאני אוהבת את ניקול קידמן (כמה ימים לפני ביקשתי ממנו שיקליט לי ראיון אצל ג'יי לנו כי יש לו יס...), והוא מנהל בתפוז ואזפתאום הוא אמר לי שנפתח הפורום. עד אז בכלל לא הייתי גולשת בתפוז ולא היה לי קשר לאתר...

חחח ואם כבר נוסטלגיה...

חחח מי ישמע , אני אפילו לא שנה בפורום... בקיצור- גם אני אף פעם לא היתי גולשת בתפוז , ומאז שהתחלתי , חיפשתי משהו מסויים שאני אפילו לא זוכרת בדיוק מה, ישר ראיתי שיש פורום על ניקול ובאותו רגע הצטרפתי!

ערן1987

New member
גם לי בא נוסטלגיה ../images/Emo13.gif

אני זוכר שנרשמתי לפני איזה שנתיים+ לתפוז בשביל משהו,ותמיד כתבתי בהייד פארק(שהאמת,זה ממש חרא.. אי אפשר להבין מי שולח מה למי
),ואז הייתה תחרות ב"קופסת הלהיטים" שאפשר לזכות ב-Now 10,ולא זכיתי
אבל עד היום אני כותב בפורום ההוא.. ומתישהו יצא לי לדבר עם מישהי מהפורום(אני חושב שירה)שאמרה שיש פורום על ניקול,ואז נכנסתי לכאן והשאר היסטוריה

shiray

New member
יאפ. אנוכי

ראיתי שבפורום סרטים כתבת כמה וכמה הודעות שמהן הבנתי שאתה אוהב את ניקול, ובגלל זה סיפרתי לך על קיומנו (כן כן נדיה, את לא לבד בקטע הזה).

Padme Amidala

New member
איזה חמודים כולכם! ../images/Emo24.gif

ושירה, לפי דעתי צריך להודות גם לכולכם על התרומה לפורום בכלל, ולך בפרט על הניהול וההשקעה שאת משקיעה בו.

shiray

New member
חחח עברנו את זה כבר

לא מגיעה לי כזאת תודה... בסה"כ התמכרתי לפורום הזה במהלך השנה, וכדי שהוא יפרח ויהיה לי כיף לגלוש בו, צריך להשקיע ולעדכן אותו... אני אנוכית לגמרי.

shiray

New member
חחח תודה!

ככה גם מגיעה לך תודה על זה שאת אחראית על הגלריות... בתכלס כל מי שכותב פה תורם לפורום, כל אחד ברמה שלו. מישהו פותח שרשור עם נושא מעניין ישר הוא מחייה את הפורום, קוראים מצביעים לסקר וגורמים לו להיות יותר מדויק (ושלא יווצר מצב של 4 מקומות ראשונים...), את מעלה תמונות לגלריות, אני כותבת עוד מאמר... בסופו של דבר כולנו רוצים שהפורום יצליח וכל אחד תורם לכך בדרכו.

ערן1987

New member
חבל ../images/Emo10.gif

אבל בגלל שעכשיו התפקיד שלך ישתנה וגם הצבע של הכינוי שלך(מישהו אמר מייקל ג'קסון?
),אז אני מקווה שהשינוי לא יהיה גדול כ"כ

למעלה