הודעת פרידה

הודעת פרידה

גולשים יקרים
קשה לי להאמין שזה קורה אבל אכן, אינני כחול כאן
לפני שנה ושלושה חודשים הקמתי את הפורום הזה על מנת שיהיה בית לכל אותם אנשים שחושבים שהם היחידים שצופים בסדרה. הפורום הצליח מעל לציפיותיי וכמובן שהכל קרה בזכותכם, חברי הפורום. בחודשים האחרונים עקב המעבר חזרה לישראל משבדיה ועקב תחילת עבודה חדשה לא מצאתי את הזמן המספק להקדיש לפורום ולכן אין טעם שאהיה מוכחל כשיש את אסנת שעושה עבודה מדהימה
זו לא פרידה, אמשיך לכתוב בפורום. פשוט לא אהיה דרדס. צפן

Chelnak

New member
../images/Emo12.gifמה???

בכל מקרה, הרבה הצלחה בעבודה החדשה!!!

Chelnak

New member
וכמובן, תודה על הקמתו של פורום

סטארגייט!
ואיך אפשר בלי ציטוט לפרידה? אצטט מדבריו של טיאלק: "On Chulak, when a great warrior retires from the field of battle it is custom to sing a song of lament. Fortunately we are not on Chulak."

P e t e r P a n

New member
ואכן, הרבה הרבה תודות לך!!! ../images/Emo24.gif

תודה שהקמת לאוהבי סטארגייט באשר הם מקום שבו יוכלו לשוחח ולדון ולכייף!!! ואתה בעצמך עשית עבודה נהדרת!!!! לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך!!

kinspirit

New member
../images/Emo140.gif

ואהו, קשה להחליט מה להגיד... אני חושבת שהדבר היחיד שאני באמת יכולה להגיד זו תודה רבה. ראשית על כך שהקמת את הפורום, ובכך התחלת למעשה את כדור השלג הענקי הזה של הקמת קהילה מגובשת של סטארגייט בארץ. ושנית, באופן אישי יותר, על כך שפתחת את הדלתות למעני לקחת חלק בדבר המדהים הזה של ניהול פורום סטארגייט. בתודה על הכל, ואוי ואבוי לך אם תעלם לנו!!! אסנת

[TNT]

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

ואנחנו בהחלט מצפים לראות אותך בפורם

דקל ב

New member
לא הספקתי להכיר אותך אבל...

אבחר דווקא ציטוט ממקום אחר: קאפלה!!! (בהצלחה בקלינגונית - למרות שניראה לי שזה היה מיותר לפרש את המילה בפורות הזה...)

MajorGad

New member
live long and prosper

חבל לי שאתה עוזב, אמנם לא היית שותף פעיל בפורום להרבה זמן אבל בכל זאת הקמת בית - "הבית החם לישראלים בעולם הסטארגייט" והמון תודה לך על זה. בהצלחה בהמשך הדרך ותקפוץ לבקר
- גד נ.ב. לכבודך תפוז הירשו לי לעשות לוג אין בדרך כלל כל פעם שאני עושה לוג אין שוב קופץ לי המסך של הכנסת סיסמא ויוזר.

Chakotay

New member
../images/Emo2.gif

אווו חבל \: אני מהראשונים פה בפורום, הייתה מנהלנו גם בזמנים הקשים ביותר והבאתנו לפסגה! לא נשכחך!

למעלה