הודעת פרידה

הודעת פרידה

בימים הקרובים (או אפילו עוד היום[?]) אני מסיים את תפקידי פה כמנהל זמני , רביב חזר לפעילות מלאה ואני די מיותר כאן בעצם. ובכך אני חוזר לי לאיזור שלי בתפוז (פורום עברי לידר ופורום גלעד שגב - בואו לבקר) נעמתם לי מאוד בחודש שניהלתי פה -גם אם לא כתבתי במיוחד, תמיד קראתי פה הודעות ועקבתי אחרי האירועים . אתם אנשים מקסימים תהיו גאים במי שאתם
כי רק ככה צריך לחיות שלכם
, תומר נ.ב. אני עדיין זמין במסרים אם ברצונכם לשוחח

SarcaSeriouS

New member
o.k love you byebye../images/Emo24.gif

על העזרה לרביב...
זה שאתה לא מנהל אותנו יותר לא אומר שאתה מפסיק לכתוב פה, נכון? <puppy's eyes>
בקיצור, בהצלחה בהמשך ניהול הפורומים האחרים (שגונבים אותך לנו...*&%% $%#& %%^, ^%$ ^%$)
בקשר לגיבוש הזהות המינית- אל תדאג, מתישהו לא תוכל עוד להתכחש לעצמך!
. רגע, אם אתה לא עצמך יותר, אז אתה בעצם... ד"ש
(056-3445567),

SSS

לך אני חייב הודעה אישית, למה? כי כשהיו לי ימים קצת עצובים, הייתי נכנס לפה וההודעות שלך תמיד הצליחו לגרום לי לחייך. גם בלי שתדע עשית לי הרבה טוב על הנשמה
בקשר ללהמשיך לכתוב פה... אומנם ניהלתי פה חודש אבל כתבתי איזה 3 הודעות סך הכל. מה לעשות שאני לא מרשה לעצמי להגיב לאנשים על דברים שאני בעצמי לא יודע איך הייתי מגיב אילו נאלצתי לעבור אותם.... אני לא יודע אם תראה עוד הודעות שלי בפורום אך דע לך שאני אקפוץ מידי פעם לקרוא פה. אם תאותת מספיק חזק אולי אני אראה ואגיב גם
בקשר לגיבוש הזהות המינית - אל תדאג אני מגובש לחלוטין- אבל אם אתה רוצה לבחון את זה אתה מוזמן לנסות
אם אני לא עצמי יותר אז אני בעצם? *מרים גבה* ד"ש
נ.ב. אל תצפה שאני אתקשר, אני והטלפון בברוגז אני לא מתקשר ממנו, תשאל את רביב מה הסיכוי לקבל טלפון ממני....

SarcaSeriouS

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gifבלינק, בלינק...<מאותת>

היי היי, בלינקי ביל, דב קוואלה לא רגיל, מהיר כמו תן חזק כמו פיל... אם אתה לא עצמך יותר אז אתה..."ימשיך כבודו"....חלב ודבש! ד"ש חם ממני.

resputin

New member
תומר היקר,

מה עוד נשאר לי לומר שלא כבר אמרתי? תודה רבה רבה רבה שעזרת לי לשמור על הפורום בחודש שלא הכי תפקדתי.
ואל תשכח לגבי יום חמישי
. אוהבותך המונמון
, ראס.

James Hammerton

New member
אני לא חושב שיש אנשים מיותרים...

שיהיה לך המון
בכל מקרה, וכמובן המון
ואם כבר הזכרת את גלעד שגב, ראיתי את אבא שלו לא מזמן

Ethan248

New member
Good by my friend....

תהנה לך בפורמים האחרים שאתה מנהל, תרגיש חופשי לבוא ולהציץ, ואולי תרשום לנו משהו.....

לאאאאאאאא

אל תנטוש אותנו ככה! אתה לא יכול לעשות לי את זה! *רצה לבכות בשירותים של הבנות* (ואני מבטיחה לדווח אם מישהי תמצא לנכון "לנחם" אותי) תקפוץ לביקור בנאדם! ואולי אחרי שינה אני גם אכתוב לך הודעה מושקעת, כואב לי לחשוב. "תפסיק לזוז! אנחנו צריכים להרוג את הפרה כדי להכין פיצה בשביל לחסל את הערפד!" זה מה שקורה כשאני ואח שלי משחקים רונסקייפ

ranushh

New member
נעמת לנו מאוד גם אתה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

נתגעגע
bye bye בקר מידי פעם!

למעלה