הודעת פרידה:

Outlast

New member
הודעת פרידה:

אהלן כולם, נכון שלא כתבתי פה הרבה זמן [מקווה שחלקכם זוכרים אותי, מעבר לשם שכתוב שם למעלה], מכיוון שהחיים שלי מאוד השתנו: סיימתי בי"ס, אני עובדת במשמרות מטורפות, אני לא גרה בבית שיש בו מחשב, ובקיצור- כל הסיבות לכך שממש אין לי גישה לפורום הזה. מהסיבה הזאת אני עוזבת את ניהול הפורום, אחרי שמעשית אני כבר הרבה זמן לא עוזרת לירון לנהל אותו. חוץ מלהיפרד, רציתי להגיד תודה לירון- שהוא כזה מנהל מעולה, מחזיק את הפורום בצורה כ"כ טובה ונותן לי לעזוב בשקט את הפורום שהקמתי פעם, לפני שנתיים וחצי. אז זהו, אולי אני אבקר, אולי אחרי הגיוס יהיה לי יותר זמן (כמה הגיוני..), מי יודע. להתראות כולכם, תשמרו על הפורום הזה ואל תקשו על ירון.
, אוסי.

Boran

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo10.gif

דבר ראשון, את עוד לא נפטרת ממני
דבר שני, אני חושב שכולנו חייבים לך המון תודה על הקמת הפורום, ניהולו והבאתו למצב המעולה שהוא נמצא בו היום. שיהיה לך בהצלחה בעבודה ובצבא ואני עוד אסגור איתך חשבון אחר כך

אוסי!!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

אוסילה חמודה תודה רבה על זה שפתחת לנו את הפורום הזה, תרמת אליו רבות! מקווה שיהיו לך לזדמנויות להיכנס ולבקר בפורום! קבלי ממני
ענק ו
! בהצלחה!

amitooshacham

New member
אוסי את הגדולה מכולם

תודה שבנית את הפורום, פיתחת אותו, והפכת אותו לשלב הבסיס של מה שהוא היום. את מנהלת גדולה וחבל שלא היה לך זמן לנהל את הפורום.

אנו מודים למנהלת היוצאת -Outlast

על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

ח

חציל לעזאזל

Guest
אוסי אנחנו טובעים בדמותך:)

תקראו למציל:)

למעלה