הודעת פרידה

מנהלת נכבדה! (או שלא?)

כמה שאלות נוקבות לי אליך: למה ההודעות שמתאימות ליוצאים בשאלה לא נמחקו על ידי מנהלת פורום חרדים, אם אכן דפי פורום חרדים אינם סובלים הודעות אלו? היכן היית עד היום כש"גילית" שזאביק הוא האדם שהכניס הודעות אלו? אין זה אלא שתאוות הנקם נוצצת בעיניך... ולמה הודעתך זו מופיעה מעל דפי הפורום, מה תועלת יש בה? הלא את הינך זו החוזרת ומבקשת שלא להעלות הודעות הנוגעות לגולש אחד, ומה הודעה זו המצמיצה, נוגעת לכל חברי הפורום? אם מעוניינת את להוכיחני, ישנם אפיקים פרטיים. אני מצפה לתגובתך הכנה!

הרשה לי להתייחס רק לדבר אחד

כמדומני שאחרי שבפורום הופיעו כמה וכמה הודעות מעל גבי פורום תחת הכינוי חנוך617 שאינם מתאימים לפורום חרדים מחמת הניאוף שבהם (ולכן הם נמחקו) וחנוך גם אמר לכולם בפורום שלא הוא כתב את ההודעות האלה אלא החבר שלו שמוציא לו את המסרים - לכל חברי הפורום מגיע הסבר מדוע הופיעו ההודעות האלה מעל גבי הפורום. לכן - מכיוון שהנושא הזה עלה בשרשור ממילא - נדמה לי שמגיע לכל חברי הפורום הסבר וזה אומר שהשאלה שלי צריכה להיות מעל גבי הפורום. התגובה מגיעה לכל חברי הפורום ולא רק לי. אם תרצה לתת תשובה - אשמח מאוד. לא תרצה - לא נורא

BigKay

New member
את נפלת אצלו כפרי בשל

נראה לי שהוא בנה ניק כבר חודש בערך רק כדי להגיע לרגע הזה שכולם יפארו אותו שהוא בנאדם מקסים, ואז הוא יתתע בך. יש לו כנראה מדת הנקמה שנוקם ונוטר ומשקיע ימים שלימים בשביל חצי שעה של נקמה, ובטח לזה התכוון שהוא עוזב, הוא בטח ידע שהוא יחסם. אבל אל דאגה, הוא בנה לו בטח כבר ניק חדש כאן...

שרשור חדש!!!

מכיון שרובם כאן גולשים מסלולרי, ונתקלים בקשיים עם שרשורים ארוכים, ראיתי צורך להביע דעתי בשרשור חדש. אנא, לא לצרפו לשרשורים אחרים למינהם. מנהלת נכבדה! לאחר שדאגת להשמיצני, מן הראוי להשאיר הודעה זו כמות שהיא. מספר קושיות! למה ההודעות שמתאימות ליוצאים בשאלה לא נמחקו על ידי מנהלת פורום חרדים, אם אכן דפי פורום חרדים אינם סובלים הודעות אלו? היכן היית עד היום כש"גילית" שזאביק הוא האדם שהכניס הודעות אלו? אין זה אלא שתאוות הנקם נוצצת בעיניך... ולמה הודעתך זו מופיעה מעל דפי הפורום, מה תועלת יש בה? הלא את הינך זו החוזרת ומבקשת שלא להעלות הודעות הנוגעות לגולש אחד, ומה הודעה זו המצמיצה, נוגעת לכל חברי הפורום? אם מעוניינת את להוכיחני, ישנם אפיקים פרטיים. אני מצפה לתגובתך הכנה!

למעלה