הודעת פרידה

BigKay

New member
דן, תהיה גבר ותתנצל

לפני מנהלי הפורום על מעשיך. יום טוב

BigKay

New member
מה עם לשון הרע...

מעשים אשר לא יעשו.. את לא היית מדברת אתו בטלפון אם היית רואה ההודעות הארסיות שלו כאן נגד המנהלים על לא דבר. ואחרי זה התלונן עליהם במשוב תפוז. אבל אולי הוא חזר בתשובה והכה על חטא. אז שיודע לנו את זה

BigKay

New member
אני לא רגוע?

מה הפרצוף האמיתי שלי? אתה כל הזמן מדבר עם רמזים. תגיד פעם אחד ולתמיד מה שיש לך על הלב שעשיתי אי פעם למישהו כאן..

BigKay

New member
השם הנוסף שלי זה חנוך618...

סתאאם... ואני מרשה לגלות לך.. למה נפלת עלי עם בקשה הזאת אפשר לדעת.. מה זה שייך לשירשור הזה. תפתח שירשור נפרד, מגיע לי.... לא?

BigKay

New member
ואניך אני אבלע את כל המילים שכתבתי

כאן בשירשור.. תן עצה דן

סיבה למסיבה

אולי יש לנו כאן מספיק סיבה טובה לארגן מסיבת פרידה לדן היקר שלפחות יזכור אותנו לטובה ...

גם אני מצטרף

לכל אותם המברכים את אדון דן לקראת הפרידה המרגשת אם כי עדיין איני מאמין שאדון דן פורש וימים יגידו שבת שלום

האמת דן שהגילוי הזה שלך

בשרשור הזה, שאתה החבר של חנוך שפותח את המכשירים, מעלה לי את אותה התהיה כמו של ביג קיי. אם אתה החבר של חנוך, בפורום החבר של חנוך הכניס לפורום הודעות שאינן מתאימות לאדם חרדי אלא לאדם שאינו שומר מצוות בכלל. הודעות שמתאים ליוצאים בשאלה להכניס לפורום חרדים. חנוך אמר בעצמו שזה החבר שלו שמוציא לו את המסרים שהכניס את ההודעות האלה. כאן נשאלת השאלה - למה להכניס הודעות כאלה לפורום חרדים? למה להרוס לנו את הפורום עם הודעות שאינן הולמות? למה לגרום לחילול שם שמים בפורום חרדים?

חנוך617

New member
אולי הוא

התקלקל מהטרול. אריאלה, עכשיו ראוי שתשחררי את הניק זאביק. מה דעתך?

למעלה