הודעת פרידה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

השאלה כמה אני אוכל לתרום לכם פה, זה היה הקשר הארוך בחיי- כולה 3 חודשים...

ShirShir

New member
שירי,

אני מצטערת לקרוא שנפרדתם, אבל תזכרי שההפסד הוא כולו שלו. ומניסיוני, אמנם קשה כרגע לחשוב על זה, אבל יש עוד גברברים חמודים ואהבות ממתינות לך מעבר לפינה. מחבקת אותך
ואוי ואבוי לך אם את עוזבת את הפורום הזה

שירקוש../images/Emo24.gif

חומד תקשיבי, דבר ראשון זה שנפרדים מחבר לא אומר שצריך להיפרד משאר החברים (אנחנו הפורום), תני לדברים לזרום. אז תהיי עצובה יום יומיים ואולי אף יותר. וכשקראתי את דבריך נזכרתי בי, שלא פעם אמרתי, מעכשיו לא רוצה להתאהב, מעכשיו לא רוצה להכיר בנים.... ומה שהכי מצחיק, שאחרי חברות של שנים, שנפרדנו בצורה מאוד מכוערת, ואמרתי זהו לזוגיות ולמערכת בכלל... פגשתי את אהבת חיי (בעלי), דווקא כשהיה הכי לא צפוי, ודווקא שאמרתי די ומספיק. הדרכים שאנו הולכים בהם מובילות אותנו להרבה מקומות ואי אפשר לדעת לאן או מדוע. עכשיו כואב, עכשיו עצוב, תני לזמן לעשות את שלו, ואת תראי שתרגישי יותר טוב. נשיקות וחיבוק גדול גדול, שרון

s h i r k u s h

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

בגלל זה אני כל כך אוהבת את הפורום הזה, בכלל לא מכירים אותי בתור שירי, רק בצורה וירטואלית וכל כך מפרגנים ומעודדים ומחבקים. הלוואי וכל האנשים בעולמי היו כמוכם.

lilaaa1

New member
קבלי../images/Emo24.gif

ועוד אחד
, ועוד אחד
, ועוד אחד
, ועוד אחד
הכל יסתדר את תראי!!!!!

s h i r k u s h

New member
הוא הרגע התקשר...

שאל אותי איך מרגישה? אמרתי לו שמן הסתם אני לא יוצאת לחגוג את זה ושאני מרגישה די חרא כי זה הפתיע אותי ולא הייתי מוכנה לזה. שאלתי אותו אם זה בגלל שלא עשינו את זה בסופו של דבר והוא אמר שיש בזה חלק אבל לא רק, שהוא פשוט הרגיש שאנחנו לא מתאימים וזה יצא לו ככה בלי אזהרה מוקדמת. נתתי לו על זה על הראש ואמרתי לו שהוא ממש לא בסדר ושהוא שוכח שיש אנשים עם רגשות ושהוא פגע בי מאוד ככה כי בחיים לא חשבתי שהוא יעשה כזה דבר ככה. הוא אמר שהוא מצטער ושהוא לא ציפה שאני אגיב ככה בעצב, אלא שאני אתעצבן ואכעס עליו... אמרתי לו שככה התגובה שלי ואין מה לעשות... מה דעתכם- זה חכם בכלל שעניתי לו לטלפון ושאמרתי לו את כל זה?

אני חושבת שכן....

אבל קחי את הדברים בפרופורציות, אני מקווה שכבר הבנת שאכפת לו ממך, ואת חשובה לו. אך הוא אינו בטוח אם להיות איתך בקשר זוגי, או כבר הגיע למסכנות שלו. מה שחשוב שתכבדי גם אותו ואת רצונותיו. ואולי ביום מן הימים תסתכלי אחורה ותראי שהכל לטובה. ואולי תשארו ידידים... בהצלחה

s h i r k u s h

New member
ממש איכפת לו...

ובגלל זה הוא פשוט הפיל את זה עליי בלי אזהרה בלי כלום באמצע הרחוב בעיר שרחוקה מהבית שלי ושאני בקושי מכירה... ממש איכפת... הוא בחור אגואיסט שהולך רק לפי מה שהוא רוצה וחבל שלא ראיתי את זה ממקודם.

Miss פטל

New member
../images/Emo24.gif

תמיד טוב להוציא הכל החוצה, רק ככה באמת משתחררים מזה. ואת הרי רצית להגיד לו את כל זה וטוב שעכשיו היתה לך הזדמנות לעשות את זה. אני מקווה שזה יעזור לך להיתגבר עליו ולהיתחזק, בנתיים קבלי

lilaaa1

New member
קודם כל.......

לא היית צריכה לשאול אם זה בגלל שלא עשיתם את זה- את מעמידה אותו ביתרון עלייך שזו כביכול הסיבה או אחת מהסיבות
משמע את איפשהו מצטערת על זה.. את צריכה להיות בטוחה בעצמך ולא לנסות לגשש ולתת לו לזרוק תרוצים באויר, קחי לך את הזמן שלך, הוא עוד יצטער על זה מבטיחה לך אני לא יודעת איך היה הקשר ומה היו הנסיבות לפרדה אבל פשוט תמשיכי בחיים שלך והזמן יעשה את שלו....

Miss Shmelo

New member
../images/Emo41.gifשירקו'ש, אני באה ואת עוזבת?!../images/Emo4.gif

לאאא.....אל תעשי את זה!!! דווקא ברעים כאלו ממש את צריכה את החברים שלך! זה כואב ,זה יכאב, אבל פחות ממה שזה יכל לכאוב אם היית מתחנת איתו. תחשבי על זה, טוב שזה קרה עכשיו ולא מאוחר יותר, אחרת הכל היה נראה אחרת וגרוע יותר. חיבוקים חמים
תאכלי המון שוקולד וגלידה, מנסיון- זה עוזר
גברת שמלו

אהבה לא בכח..יקירתי../images/Emo14.gif

כמה שאני לא אוהב את הטיפוסים האלו חסרי עמוד שדרה.. ותרגעי אחת ושתיים..אין לך שום סיבה לעזוב.. זה שאני גרוש לא אומר שאני מתאים לפורום הצחקת אותי.. אז אם אין לך זוגיות זו סיבה לעזוב..נו באמת תתבגרי קצת.. החיים מלאי אכזבות..ואנו למדים להיזהר..בפעם הבאה אל תפתחי את ליבך כה מהר..מבטיח לך שהיו סימני אזהרה..עוד הרבה לפני.. אבל ככה זה כשאת לא מאוזנת בין הרציונל ללב וחסרת ניסיון.. מפעם לפעם אנו למדים יותר וקשובים לעצמנו..ותחושות הבטן אינן מטעות כבר נכתב במקורות: ספר משלי פרק ל..פסוקים י"ח-י"ט : שלשה המה נפלאו ממני וארבע לא ידעתים , דרך הנשר בשמים, דרך נחש עלי צור, דרך אניה בלב ים ודרך גבר בעלמא אז על שלושת הדברים הראשונים נאמר שזה מעניין ומרתק..ועל הדבר הרביעי דרך גבר בעלמא..לא ניתן להבין בניגוד ל3 הדברים הראשונים.. אז קשה מאד למצוא זוגיות אמיתית ונכונה..וגם כשחושבים שמוצאים יש את תהליך ההסתגלות והדינמיקה של השינויים בחיים וההתפתחות של כל אחד לחוד וביחד.. מה חשבת לך ..שירקוש..קחי את זה כלמידה..בכי לך התאבלי עליו ואל תעזי לחזור אליו..המשיכי בחייך..החיים יפים..והוא לא שווה את הדמעות שלך.. האהבה האמיתית שלך בוא תבוא..האמיני בזאת..ואל תרפי..ותדעי.. מחזיר.. גבר שמחזיר אהבה מהעתיד לבוא..

Tully Is Here

New member
שירקוש,

נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה.... חוץ מ- כל מה שכתבו לך נכון. אולי לא מחר ולא מחרתיים אבל בסוף (וכן, הרבה הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת) תזרח ה
ותגיע
חדשה והכל יראה יותר ורוד. ואנחנו איתך בטוב וברע אז שלא תעיזי לללכת!!!!, ואם בא לך קצת להשבר זה גם בסדר ואנחנו פה גם בשביל זה. שולחת לך
גדול גדול
רטובה במצח וים של

למעלה