s h i r k u s h
New member
הודעת פרידה ../images/Emo7.gif
אני חושבת מה ואיך לכתוב את זה, והדמעות
פשוט זולגות מעצמן. אני לא חושבת שעיכלתי את זה בעצמי בכלל. אתמול הוא נפרד ממני בפתאומיות, הכל היה בסדר ביננו, ערב קודם הוא הכין לי ארוחה רומנטית ויצאנו עם זוג חברים והיה הכל אחלה אפילו 10 דקות לפני שהוא נפרד ממני, יצאנו החוצה לטייל קצת בעיר ואז פתאום הוא נהיה כעוס קצת ושאלתי אותו כמה פעמים מה קרה ובסוף הבנתי שהוא רוצה להיפרד ממני
, הוא אמר שהוא חשב על זה כמה פעמים וכל פעם אמר לעצמו שיתן לקשר עוד צ'אנס ושאני בחורה מתוקה ומקסימה אבל הוא לא חושב שאנחנו מתאימים. באמת שלא מבינה אותו, שלושה חודשים לקח לו להבין כזה דבר?? אם הוא הרגיש ככה בשביל מה הארוחה הרומנטית שהוא הכין לי בערב הקודם ובשביל מה כל הנשיקות והחיבוקים??? אח"כ חזרנו אליו הבייתה ודיברתי עם החברה הכי טובה שלי, ביקשתי ממנה אם יכולה שתבוא לאסוף אותי ובמקרה ההורים שלה והיא נסעו לעיר שבה הייתי. בזמן שחיכיתי להם הוא ניסה כמה פעמים לעודד אותי, שם את היד שלו עליי והורדתי אותה, לא הייתי מסוגלת שהוא ייגע בי מצד אחד, ומצד שני כל כך הייתי זקוקה לחיבוק שלו. באותו רגע רציתי כל כך לשנוא אותו, רציתי כל כך לומר לו שהוא אידיוט וחרא של בנאדם אבל לא יכולתי ולא יכולה כי הוא לא, אני כל כך אוהבת אותו
. אז אני חושבת שהסטטוס החדש שלי וההרגשה האישית שלי שהאהבה בעצם לא קיימת לא מתאימים לפורום הזה, ולמרות שאני כל כך אוהבת אותכם ונהנית להיות בפורום המדהים הזה, אני חושבת שאולי עליי לעזוב. בכל מקרה, תודה לקאסי על הניהול המדהים ותודה לכולכם על כך שאתם נהדרים
אני חושבת מה ואיך לכתוב את זה, והדמעות