הודעת פרידה

הודעת פרידה ../images/Emo7.gif

לעצור את הדמעות
, זוהי לא הודעת פרידה מכם, אלא, מד"ר לק
. הייתי קודם ב"פלסמה"- הגלידריה ההרצליינית החדשה (מול ארומה) ואני ממש נפעמת. גלידה
איכותית,
נטולת צבעים פסטליים מזעזעים, אלא
בעלת צבעים טבעיים,
רכות קטיפתית ו
טעם ברור- לא דומיננטי מדי מחד ולא אנמי מאידך ו
רכה, קרמית ונעימה לחיכי. טעמנו- סניקרס וטירמיסו לגבר היפה
- פיסטוק (חייבת
) וסניקרס לעלמת החן
. הסניקס היה ממש זהה לחטיף, אך בצורה הגלידתית, עם מעט בוטנים וקרמל. הטירמיסו היה טוב, אבל פחות. הפיסטוק היה זה ששבר אותי. צבע יפה ירקרק עדין, עם פירורי פיסטוק מפוזרים ממעל ובתוך וטעם שלדעתי לא יורד מההוא של הד"ר. כבר הזכרתי זאת בעבר, אבל לד"ר חוקים ויש הוראות לכמה גרם צריך להיות כדור ואילו כאן 2 הכדורים דמו ל- 4. איזו נדיבות. אספרסו חינני הוגש לנו והיה לא רע. יש להם מכונה. ניתן למצוא שם גם שרבטים מעניינים כמו: פסיפלורה, ענבים(
), אבטיח, לימון ועוד...משקאות קפה ו/או המבוססים על שוקולד, עוגיות, מיץ תפוזים טבעי ונקיון מבהיק יחד עם עיצוב יפה וגישה נוחה לנכים. בזאת, אני נוטשת את הד"ר (אולי סטוצים עם הפרג והגבינה קינמון אבל לא יותר). מצטערת. זה לא אתה...זו אני...
יאללה ביי

זהרון

New member
איפה? איפה?

ולחשוב שאני התמכרתי לגלידת הקרמבו ומעשי הסורבה המשעשעים בגלידה פצה! (שיש לידה אגב, פיצריה משובחת בשם "עגבניה" עם הפיצות הכי דקות וטעימות באזור. או שהן לא ממש טעימות, אבל הן בטעם של פעם כשהיינו ילדים. אז איפה הפלסמה הזאת נמצאת? אני רוצה תיאור מקום מדויק. בשביל תל אביבי, כמובן, שמתקשה לצאת מגבולות ארצו.

עמית@

New member
הלב מחסיר פעימה..

בואי אחותי- שבי פה לידי ותייבשי את הדמעות, הצטרפי לנוטשים
יש מספיק גלידריות הגונות קרובות למקום מגורי (ואני מניחה שגם למגורייך) והדיונים האל הלאחרונה בפורום על גלידות עושות לי חשק מטורף ואתמול לא הפסקתי לחשוב על גלידות. חוקים חוקים- אבל סתם בשביל האנקדוטה, בסניף ליד ביתי יש בחורה ששונאת את החיים ואת העבודה שלה בכלל, כשהיא עצבנית אזי ידה כבדה מאוד על כף הגלידה, ואתה מקבל שני כדורונים בגודל של אגוזי לוז (גברים אגב- מקבלים ממנה שני גושים הגונים)

למעלה