הודעת פרידה

הודעת פרידה ../images/Emo7.gif

שלום (וברכה). אני נוסעת (לא להרבה זמן). אני כן רוצה שתשמרו על הפורום (בבקשה ממכם). על תשמחו כל כך מהר אני ודרוריסטי כיתה ט' עוזבים אתכם ליומיים שלמים! ואז נעשה שרשור ארוך ונגרום לכם לקנא בנו.. בקיצור, מי שנשאר פה שלא מדרור ולא מכיתה ט', שישמור על הפורום, בבקשה ממנו. ותרשו לעצמם להעלות את מספר הדפים הפעילים
בהביי!

BubaAa

New member
הווו.. ../images/Emo10.gif

אבל רק ליומיים! חחחח..כל אלה שלא יוצאים לטיול- אתם מה-זה לא מפסידים משו..

Sivush

New member
לא!!!!!!!! ../images/Emo93.gif

יומיים???? בלי הפורום???? OMG!!!
איך אני אשרוד???? (ושמרית, אני לא אומרת את זה בציניות אני באמת התחברתי לפורום ואני מרגישה חלק ממנו) אך אל דאגה-יומיים אנד וויר באק

The Real FiFi

New member
אווווו

מה אני אעשה פה בלעדיכם? אני אהיה שבורה חסרת חיים אומללה! לא יהיה יותר מי שיבדר אותי במחשב... ולא באיסיקקה ללאאאאאא dont leave me nnnnnnnnnnnnooooooooooooo חחחחחחחחחחחחחח בלעעעעעע סתם *את הדבר הבא יש לקורא בסגנון מורתי אמא פולנייה למקרה ולא תצליחו אני אעשה לכם את הקול בחוג...) תהנו לכם בטיולכם אל תשכחו מים וכובע ואוכל ולהחליף תחתונים כל יום! ולצחצח שיניים ולא להרים דברים מהריצפה ולא לאכול בשר כי בטיולים זה לא אכיל והיזהר באוטובוס לא לקפוץ לשבת בשקט (כן בטח!) ובלילה לא ללכת לחדרים של אחרים ולהתנהג יפה אני לא רוצה אתכם בבית באחת בלילה ובטח שלא על חשבוני! :) חחחחח תמה ההרצאה בהביי תהנו בטיול :)

למעלה