הודעת פרידה

הודעת פרידה ../images/Emo201.gif

ובכן, נמאס לי ממכם אז אני יוצאת לחופשה
חח סתם! ובכן החדשות הם כאלו, בע"ה ביום שני אני יוצאת לחופשה עד אחרי פסח שבהם אני כנראה לא אהיה על המחשב כי אני וחברה שלי נוסעות למשפחה שלי לכללל החג! וכמובן אני לא לוקחת את המחשב איתי
יש לנו מחשב בבית שלי אבל אני לא אכנס משם לפורום הזה כי אחי אומן במחשבים (עם תעודות מפוארות) שחבל להתעסק איתו חחח וגם כי בטח לא יהיה לי זמן אני מעדיפה להנות עם המשפחה
אולי אני אציץ פה ושם דרך הפון אבל עד אז נשיקות
אין עליכככככככככם!! תהייו חזקים
הא, אני מקדימה את המאוחר.. זה יהיה ביום שני, כן? !! ביי בנתיים!! :)

לא אל תעשי לנו את זה.‏ ‏

בבקשה אל תלכי.‏ תשארי איתנו גם בחול המועד.‏ סתאם סתאם תלכי תנוחי קצת בחול המועד ובכל החג הנחמד הזה תאכלי הרבה מצות עם שוקולד,‏ ואל תשכחי לחזור אחרי החג,‏ מגיע לך גם קצת מנוחה אחרי כזאת תקופה לחוצה של עבודה,‏ לא ? ‏.‏ אז שתהיה לך חופשה נעימה וכל טוב,‏ אוהב.‏ ‏

Nחמן

New member
חופשה נעימה ../images/Emo24.gif

מגיעה לך. מאחל לך, שתשובי הנה לאחר החג בכוחות רעננים ומחודשים ו... אולי תספיקי להשיב לי על המסר האישי ששלחתי אלייך עוד לפני החג, כי... גם עבדך הנאמן מתכוון להכריז על יציאה לחופשה (הפורום ייאלץ כנראה לעבוד במתכונת חול המועד...
) היי שלום ותיהנהי מהחופשה!

מרגש! ירבו כמותייך בישראל!

אשרייך שאת זוכה לארח את חברתך בחג בבית בני משפחתך - חברותך אמיתית המגלה את כבוד הבורא בעולמו. אני אוהב את הפנימיות שלך. חג שמח וכשר! ...

McBrownie

New member
איזה כיף, חופשה!!

מסקרן אותי מה בדיוק 'אחיך אומן במחשבים' אומר. שהוא יגלה שאת תגלשי בפורום? הרי את נוסעת עם חברה שלך, לא? אבל את יכולה להתעלם מזה באלגנטיות
חג שמח!

וואי, תהנו!

ד"ש לחסודה וד"ש לאחיך
החתיך מבין כולם. את יודעת למי הכוונה.
חג כשר ושמח! :)

למעלה