בת כמה את מאמי.?
Y yafit93 New member 28/3/06 #11 תהניייייייייייייייייייייייייייייייי ותחזרי אלינו עם תמונות וחוויות ונתגעגעעעעעעעע אלייך יפה שלי
Y your star New member 29/3/06 #22 ../images/Emo99.gifביי אורו'ש../images/Emo99.gif הילדה הכי מדהימה, בעלת השם הכי מדהים!
כ כוסית על הגג New member 29/3/06 #25 חחחח טנקס כפרעע../images/Emo99.gif גם לך יש שם מדהיםםםםםםםםםםםםםם
א אורטל פדידה New member 29/3/06 #30 ../images/Emo7.gifטלנובלה בדם כנסי... תמי&אדווה&גליה&ירדן&דורין&שרינע&טל&הדר&מור&צליל&כרמל&סנדרה=>שותפות מדהימות! ואני לא.???
../images/Emo7.gifטלנובלה בדם כנסי... תמי&אדווה&גליה&ירדן&דורין&שרינע&טל&הדר&מור&צליל&כרמל&סנדרה=>שותפות מדהימות! ואני לא.???
ט טלנובלה בדם New member 29/3/06 #34 חח אלה החברות דה בסט ואותך אני לא ממש מכירה..את אפילו לא יודעת את השם שלי..חחח אורנית=]
L litalg06 New member 29/3/06 #33 בה ביי אורושש! אני אתגעגע המוןהמון ותהני! אה ואל תפסיקי לחשוב עלינו ועל הבויז!! אוהפת מלאמלא ליטלי..
O OoנויoO New member 29/3/06 #36 כל מי שנוסעת שתהנה זה הכי חשוב ל=ה=נ=ו=ת!!! נתגעגע!!!! לא לשכוח אותנווווווו