הודעת פרידה

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך
ההרגשה של "בית קברות שומם" כדבריך

נובעת מתחושת הגולשים, לא ממדיניות תפוז. לא "נטפלים" לפורום הזה, יש עוד פורומים בהם כעת מכינים את השטח לסגירה וסיום פעילותם כיוון שהם לא פעילים מספיק, או החלפת מנהלים במטרה לקדם את הפורום, גם אם לתקופה קצרה מאוד.

LoLo16

New member
והתחושה השוממת של הגולשים נובעת

מהמדיניות של תפוז.

PopPy

New member
ילדה, לא להתחצף למנהל!../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אור007

New member
../images/Emo7.gifאני לא מאמין../images/Emo7.gif!!!!!!!!

הייתי אתמול בפורום והכל התנהל כרגיל. היום נכנסתי ופתאום אני רואה שהפורום נסגר בקרוב ותודה רבה למנהל החדש על כן... וגם אתי ועמוס כבר לא מנהלים את הפורום!!!!
אז תסלח לי אדון מנהל חדש-תחשוב לפני שאתה מחליט דברים כי אתי ועמוס הם הטובים ביותר... ואם כבר אז למה לסגור את הפורום???????????????

גולשים יקרים, שימו לב!

לכל גולשי הפורום! אף אחד לא יודע בודאות אם כל מה שהולך פה זה מתיחה או אמיתי - אבל במקרה שזה אמיתי התוכנית היא לפתוח פורום במקום אחר. ייתכן שאם נרצה ללכת למקום אחר ולהחרים את הפורום עם המנהל החדש, לא יתנו לכתוב הודעות בפורום כך שלא נוכל לדעת את מיקומו החדש של הפורום. לכן, בשביל שנוכל להיות מעודכנים במידת הצורך, היכנסו לדץ הזה בשביל עדכונים לגבי מיקום הפורום. הדף ההוא נמצא בחשבון שלי בשרת טריפוד, ואם יהיו עדכונים, מי שצריך לכתוב אותם יעביר אותם לי ואני אפרסם אותם. בתקוה שכל זה מיותר...

זו היתה מתיחה... די...

לך לפורום תפוז משוב ותראה פורום 168 זה תפוז משוב... חחח... אחלה מתיחה... כל אחד חשף את דעתו האמיתית, היה גדול..

למעלה