הודעת פרידה

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
הודעת פרידה../images/Emo10.gif

אני ועמוס נאלצים לפרוש מניהול הפורום
פנו אלינו מההנהלה והודיעו לנו שלאחר שהם עקבו תקופה אחר הפורום הם החליטו שהוא אינו מנוהל כמו שצריך, שיש יותר מדי אוף-טופיק שבו גם אנחנו משתתפים, ושאנחנו לא רשמיים מספיק. לכן ימונה נציג מתפוז שיחליף את שנינו, עד שהם יסגרו את הפורום ביום שבו תשודר התוכנית האחרונה.
אני מקווה שאני אשאר פה קצת, ומאחלת בהצלחה למנהל החדש. עמוס ביקש למסור לכם שגם הוא ישתדל להיכנס, הוא לא הספיק להיכנס לפה כדי להיפרד. אני אמשיך לארגן את ההגעה לצילומים במידה ואני אשאר בפורום בלי קשר לניהול. ביי ביי!

מההה?!?!?!?! לא!!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

האוף טופיק מפריע להתנהלות של הפורום? לא. אז מה רע בו? לפחות זה מחייה קצת את הפורום (ונגיד את זה בשפה יותר "שיווקית": גורם ליותר פרסומות להחשף).
ניר

הודעה

באמת הודעה של הרגע האחרון. שמחתי להכיר כאן את כל האנשים הנפלאים שבפורום
אני מצטער שזה המצב, אבל אני מקווה שאני אוכל לקפוץ לבקר מדיי פעם. המון בהצלחה לכולם ולתראות!

עמיתוש

New member
אני פשוט לא מאמין.

וואוו קראתי את ההודעה איזה 7 פעמים רצוף ואני עדיין לא מאמין. תפוז "פיטרו" אתכם בגלל ש"העזתם" להשתתף בכמה הודעות טופיק, ואפילו יכול להיות שלא ירשו לכם להיכנס בתור אורחים? אני עדיין המום. להתראות. הייתם מנהלים נפלאים, ועכשיו בלי התחנפות. באמת. כ"כ חבל.
.

LoLo16

New member
טמטום... אני מצטערת להגיד, אבל זה

מטומטם.. ראיתי מספיק פורומים פה בתפוז שהניהול הוא גרוע בטירוף, או שיש מליוני הודעות אוף, (מה לעשות?? יש גם הודעות כאלה!!!!) ולא סוגרים אותם!! הפורום הזה מצויין והוא מנוהל בצורה מדהימה!! אני לא מתכוונת לשתוק על זה עד שאני לא אקבל תשובה הגיונית מאוד לגבי למה מסלקים אתכם.

Human Nature

New member
ובכן, הנחתי שהיום הזה יגיע.

אתי, יקירה, אני ממש לא אתגעגע אל הניהול הכושל שלך ושל עמוס. אתם נכנסים לפה פעם בכמה זמן, משאירים את ההודעות חסרות הטעם שלכם, מדיי פעם נוזפים ומפגינים שרירים- ונעלמים שוב. החלטת "תפוז" מוצדקת לחלוטין. אין טעם לבכות עליה (בעצם, הדבר מתאים לשניכם ומאפין את כל הניהול שלכם), ועליכם להתגבר וללמוד מן החוויה הזו. לטעמי הלמידה הנ"ל צריכה לכלול התבגרות שלך ושל עמוס, כמו גם למידת לקיחת אחריות. כמו כן, מעט דיפלומטיה לא תזיק לאיש. וכמעט שכחתי להודיע שהתחיל להמאס לי היה מהמסרים המרגיזים כנגד תמונות ביורק/מדונה. אתי, אני מודע לזה שאת מתנהגת כילדה ואני משתדל לקבל את זה, אבל זה לא קל כאשר את מציפה לי את המסרים ומזהירה אותי על הרחקה מהפורום במידה ואני אוסיף תמונות של ביורק להודעות שלי. ובכן, אני מניח שבקרב הזה אני נצּחתי, ואני כל-כך שמח על כך. כעת, כולי תקווה, שהפורום יהפוך למסודר ושאנשים לא יפחדו להביע את דעותיהם (כעת, כשסיּמתם את שלטון הטרור שלכם). היה לא-נחמד, וחבל שהיה.

LoLo16

New member
טוב שלא הגזמת בכלל.

אני חושבת שהניהול שלהם לא היה מושלם, אבל של מי כן?? אפשר להתריע, לבקש לפנות לקהל הפורום יותר בעדינות או יותר בקביעות, אבל ישר ככה להעיף וגם להרחיק מהפורום?!? בתור מנהלת בתפוז, אני מבינה את הדרישות שיש ממנהלים, וזה לא כזה פשוט. מגיע לשני אלה צל"ש, ובמיוחד לאתי שבאמת השתדלה להיות פה כל יום ועידכנה הרבה. בחיים שלי לא ראיתי כזה סילוק מסיבות כל כך טפשיות.

Human Nature

New member
אני מניח שלא מעיפים אותם סתם ככה...

עמוס לא ספּר לי דבר וחצי דבר בעניין, אבל אני מניח ש"תפוז" ערכו ברור איתם לפני שהם הוציאו אותם מתפקיד ההנהלה. מספיק, תרגעי. את עושה משניהם מנהלים כל-כך טובים... הם לא הבריקו בעניין, הם היו ממוצעים בהחלט, ואולי אפילו פחות.

LoLo16

New member
אני מעדיפה אותם על פני

ה"מישהו" הזה שמינו לנו, שגורם לפורום הזה להיראות כמו פורום כינוס רואי חשבון לשעבר.

Snitch

New member
אני רוצה להיות מנהלת!! אני!!

חח סתם.. וברצינות-

Rakbeisrael

New member
../images/Emo10.gif חבל../images/Emo70.gif

שככה מערכת תפוז מחליטה על הכל באופן כזה...
אוף... לא מספיק שלא תהיה תוכנית גם הפורום יעלם תוך שבועיים
אפשר לחשוב... ניהול של פורום הוא לא כמו ניהולך מדינה, אפשר לחשוב איזה נזק נגרם כתוצאה מ"יתר" שרשורי OFF... פה זה לא אנשים שבאים לפורום לדבר רק על רב"י, אלא גם לתקשר אחד עם השני

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד שנכתוב את זה להנהלת הפורומים.

LoLo16

New member
אני מודעת לכך שזוהי החלטתם,

אבל החלטתם שגויה, ואני רוצה שיידעו שהם הרסו לנו את חווית הגלישה בפורום זה. מטרתם היא לא שאנשים יהנו להיות פה?? אתה מנהל קבוע או שאתה תתחלף? למקרה שאתה קבוע, כדאי שתדע שאנחנו חברי פורום מאוד פתוחים ומכירים אחד את השני, אז אנחנו אוהבת לקרוא הודעות אוף של חברי הפורום האחרים- כי ככה אנחנו מכירים אותם יותר טוב! אם לנו לא מפריעים שרשורי האוף, למה לעזאזל זה צריך להפריע לתפוז?!?!?

זו אכן המטרה, אבל יש עוד מטרות

ואילוצים בהם יש להתחשב בהחלטות כאלה. לא ניתן להתחשב בכל הגולשים הרבים של תפוז במקרה כזה. הפורום הזה הוא פורום קטן יחסית, והעובדה שנושא הפורום- התוכנית "רק בישראל" עתידה להסתיים בשבועות הקרובים גורמת לכך שהפורום ישאר בעצם פורום ללא נושא. אני אנהל את הפורום עד שהוא יסגר.

Rakbeisrael

New member
הנהלת "תפוז" = חבר אנטיפטים

טוב שהם מפרקים לנו את הפורום ככה, הם מאוד נחמדים
לפחות שיתנו לפורום להיסגר באופן יפה, למי זה כבר ישנה אם אתי ועמוס ימשיכו לנהל עוד שבועיים
למה היה צריך להעיף אותם מהניהול

חברי פורום יקרים

אני חושב שזה מיותר לעסוק בזה כעת. הדיונים הללו לא תורמים לאף אחד. הנהלת הפורומים קבעה כרגע את המצב, אך הוא לא בהכרח קבוע. אני מבקש מכם לקבל כרגע את המצב החדש, כדי שהפורום יוכל להמשיך לתפקד.

LoLo16

New member
איך אפשר לאפשר לפורום לתפקד

כשכבר קבעו את שעת מותו ונותנים לו הרגשה של בית קברות שומם? עם כל הכבוד אליך, מר נציג, אני אשמח אם לא תפנה אלי בתור "ילדה". אני אולי צעירה לגילך, אבל ילדה אני כבר לא. עוד לא ענית לי על השאלה- מדוע נטפלים לפורום הזה בשביל "מקום בשרת", ולא לפורומים נידחים שלא מתפקדים כבר חודשים? אני לא אעזוב את הנושא עד שלא אקבל תשובה הגיונית מהנהלת הפורומים לגבי מצב הפורום.

למעלה