הודעת פרידה (חלקית)

AGNET SHESH

New member
הודעת פרידה (חלקית)

אני חוזר ללמוד בעוד כמה שעות. כמו כולכם. אבל אני לומד בישיבה בכיתה י"א. נכשלתי בשתי בגרויות (43 בלשון ו43 בתנ"ך למי שמתעקש) והשנה אני חייב לחרוש בצורה לא אנושית כדי לעבור ב13 בגרויות (כן! 13!) ולחרוש בצורה לא אנושית פשוט לא מסתדר עם הפורום... אני לא יכול לבחור ביניהם... פשוט לא יכול... אני חייב בגרות, אבל *באמת* חולה על הפורום. ולכן - במהלך השנה הקרובה אני אהיה רק בחופשות מהישיבה - מה שאומר שלא אהיה כאן חוץ מבמקרים הבאים: חופשת חג, חופשת שבת (מיום חמישי בערב), מחלה או משהו דומה. אם אני אהיה כאן במקרה אחר - תסקלו אותי ותזכירו לי שאני חייב ללמוד (לצערי אני מתכוון לזה...) עד כאן החלק הפחות שמח של המכתב... ולחלק היותר שמח - אני מודה לכם על המפגשים והחופש הגדול שהיה ענק בשבילי למרות איזו מריבה שהעיבה על זה.. אתם אחלה אנשים ואני מקווה להמשיך להיות חלק מכם. אישית אני לא רוצה אפילו להתחיל - כי אני אגמור בחמש בבוקר... יש המון מה לכתוב לכל אחד כי כולם פה - אחד אחד - אחלה אנשים.. אני אמשיך לצלם ולשמוע מוזיקה ואהיה פה בימים שרשמתי, ומקווה לשרוד ככה עד לחופשה הבאה (בחגים - או בסוכות שאני רוצה לעשות מפגש בירושלים אז - וכולם באים! תירשמו מעכשיו!) יאללה.. אני ממש חייב ללכת לישון אחרת אמא שלי כבר תהרוג אותי שלא הלכתי לישון עד עכשיו... לילה טוב, שנה טובה, ובהצלחה לכווווווולםםםםםם!! כולל *כולם*! (נ.ב. - בחופשות - אני אבוא למפגשים שאני אוכל לבוא. מקווה שזה יהיה הרבה מפגשים..)

למעלה