הודעת פטירה

רותיקו

New member
הודעת פטירה

רציתי לספר לכם (לפחות למי שמכיר אותה) שאמא שלי, טובה ישורון, אלמנתו של ד"ר אליהו ישורון (סבו) נפטרה היום. דור הנפילים ניצולי השואה הולך ונגמר. יושבים שבעה בבית גיל פז, רח הגבורות 1 כפר סבא.

B T1

New member
../images/Emo140.gifמשתתף בצערך...

שלא תדעי צער יותר.

evike

Well-known member
מנהל
משתתפת בצערך העמוק שלא תדעי

עוד צער.

ronnymp

New member
משתתף ../images/Emo16.gif ומביע ניחומים

שלא תדעו עוד צער אכן - דור הנפילים הזה הולך ונעלם ואני עד לאימי - 82 , ניצולת שואה גם כן , שממש תרה מעל גבי לוחות המודעות שבעיר - "מה התחדש" , מי ממכריה ובני דורה הלך לעולמו המכרים האלה הולכים ומתמעטים , וכך גם כוחה ורוחה ...... אבל אלה טבעם של חיינו - שמתישהו ייגמרו ומה שנשאר - זה המזכרות והמעשים שהשאירו אחריהם - והדור החדש . אז באותה הנשימה של השתתפות בצערכם הרב אני מקוה שאימך השאירה אחריה הרבה ערכים , כבוד וזכרונות נפלאים ובעיקר אתכם , דור ההמשך - משפחתה האוהבת . רוני

יוליקה

Member
מנהל
המומה ודואבת

רותי יקירה, קראתי את הודעתך בתדהמה. כל כך מצטערת לשמוע. הכרתי את הורייך מאז הייתי ילדה קטנה. זכיתי גם להכיר אתכם אותך, את יהודית ומאיר. אני יודעת שקשה למצוא מילות נחמה, בכל זאת הורייך היו באמת נפילים. שלא תדעי דאבה עוד. ומסרי תנחומי לאחיך ואחותך. שלכם יוליקה (אבדי) הרטמן

ברק 188

New member
איתכם בצערכם,תנחמו

לקרוא את ההודעה ביום שראיתי ב T.V את הסרט שיוצג ביד ושם על חיי ה יהדות אירופה רגע לפני הסוף, ואתה קורא על ניצול/ה שהלכו לעולמם אתה כואב את מותם, אבל שמח "שצלחו" את השואה והקימו משפחה .

jud1001

New member
השתתפות בצערך מעומק הלב..../images/Emo41.gif

לאבד אמא מאוד כואב..

עב

New member
../images/Emo24.gif

זהו באמת דור הנפילים שמצא תעצומות נפש להתחיל מחדש את הכל. הם משמשים לנו דוגמא ומופת בכל פעם שקצת קשה לנו. אני משתתפת בצערך.

agibagi

New member
רותי,משתתפת בצערך העמוק../images/Emo16.gif

לא תדעי צער לעולם,
תהיה זכרה ברוך

למעלה