הודעת עזיבה

מיכיל

New member
הודעת עזיבה

אני מצטערת להודיע, שאחרי 4 חודשים נפלאים שאני בפורום הזה..אני צריכה לעזוב. סיבות לעזיבה יקחו עמודים שלמים אז אני אקצר ואגיד שזה קשור במשפחה... שאני עצבנית כמו טיל על זה ויש לי חשק לבעוט בקירות ברוב השעות הקרובות..אבל..אין מה לעשות. שתהיה לכם שנה נפלאה..ואני מצטערת שככה יוצא... אוהבת את כולכם, עלמה

גלושש

New member
לאאא עלמוששש אווף ../images/Emo110.gif

אני מקווה שתחזרי

Ivan Pedroso

New member
המממממ חבל

אבל אין טעם לשכנע אותך להישאר, אני גם כבר עם רגל אחת מחוץ לפורום

למה עלמה? למה מיכה?

מה נעשה בלעדיכם????? טוב נו, גם ככה אין מה לעשות, אצל עלמה, אם זה קשור במשפחה אז זה כמעט בלתי ניתן לשיפור...אולי.... אצלי כבר כמה פעמים אמא שלי איימה עלי שהיא תנתק לי את האינטרנט אם אני לא אפסיק עם הפורום והיא לא ניתקה בסוף...אולי זה בגלל שאני צריכה אינטרנט בשביל בצפר
........ מקווה שתהנו בהמשך חייכם......

הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif גם אתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.....אוףףףףףףףף.....ידעתי
ידעתי שהפורום המהמם הזה שלנו יתפרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אני פשוט ידעתי...לא לא לא לא רוצהההההההה סתם הרגיעו אותי שיהיה פסדר..אבל כולם עוזבים..אפילו הותיקיםםםם
לא רוצההההההההה
אוףףףףףףףףף טובבבבבבב רגע נושמת טיפה... אני צריכה תמיכה...
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תעזבו אותנו

../images/Emo12.gifעלמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifסופרעלמה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

לא נכוןןןןןןןן דיייייייייייייייייייייייייייי את לא עושה לי את זההההההה
אלוהים עלמה לאאאאאאאאאאא
לא לא לא רוצההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(הילוך איטי
) את פשוט ל-א עוזבת לא מעניין אותי...לא רוצההההההה
אני לגמרה בשוק פה דייייייי...אני רואה הודעת עזיבה... נכנסתי...ואז אני רואה "מיכיל" כאילו עלמה...
מה עבר עליך שחשבת את זה לעצמך
לא לא את לא תנטשי אותי

היא אמרה שזה קשור....

במשפחה.....ואם זה משפחה אין מה לעשות....המשפחה תמיד מתנגדת לכל מה שאנחנו עושים ו/או רוצים, או אוהבים....אבל צריך לחיות עם זה, ואני חיה עם המשפחה שלי והחברים שלי שדי צוחקים ומגחגחים על ההערצה שלי למיכאלה, ועל הפורום....אבל זה לא מזיז לי... ולכל אחד יש שיטות שונות להתמודדות. אולי ההורים שלה אמרו לה שזה מבזבז לה זמן...כי לי גם אומרים את זה אבל אני מסתדרת....או אולי אני לא יודעת מה. אבל שוב, משפחה זה משפחה....

MYLULA

New member
למהההההההההההה?../images/Emo7.gif

למרות שאני לא מכירה אותך אני לא רוצה שתעזבי
כי אם כל אחד יעזוב לא ישאר אף אחד בפורום
ולא רק מיכאלה תגמר אלא גם הפורום
ואם נהיה מאוחדים ואף אחד לא יעזוב אנחנו לא ניתן לזה לקרות
פורום מיכאלה לנצח

KiShKooSh

New member
עלמושששששששששששש לאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

"אם בא לך להרוג מישו את יכולה להרוג אותי את רוצה להרוג מישו ואני רוצה למות קלאסי לא
"

i love אפרת

New member
עלמההההההההההה

עלמה, כנראה שאם זה קשור במשפחה, אנחנו לא יכולים לגרום לך לעזוב, אבל תדעי שכולנו אוהבים אותך ותזכרי אותנו תמיד
ביי מותק אני מקווה שמתישהו עוד תכתבי לנו
love yooooooou

מקפיצה שרשור עצובבבבבבבב

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.....איזה באסההה......
מק
...אישתי עוזבת...

j e n n y lopez

New member
מה עלמה????????????????????

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה