הודעת סתם סתם, התחשק לי לפתוח הודעה חדשה פה היום. תהנו!
A Athaclena New member 19/6/05 #2 הודעת סת"ם טוב, אין דבר כזה בדיוק בעולם הדיסק. אבל אולי היה מגניב שיהיה. חבל שאין כאן פונט סת"םי
מ מ א ג ר ט New member 19/6/05 #4 מצטרפת: הא!!! יש לי היום מסיבת סיום!! פיינלי!!! בתור מישהי שמופיעה אני ממש אזיע ואל יהיה לי כיף להשאר עד הסוף אז אני אתחפף ב9 (במקום ב4 כמו כולם). זה לא נורא חנוני מצידי?
מצטרפת: הא!!! יש לי היום מסיבת סיום!! פיינלי!!! בתור מישהי שמופיעה אני ממש אזיע ואל יהיה לי כיף להשאר עד הסוף אז אני אתחפף ב9 (במקום ב4 כמו כולם). זה לא נורא חנוני מצידי?
ו ויימס New member 20/6/05 #11 כן, אבל חנוני זה מגניב! וחנווני אפילו יותר! במה את מופיעה? רוקדת? שרה? מאלפת נמרים?
מ מ א ג ר ט New member 21/6/05 #18 טוב אז את לא. אבל זה במקרה יצא ככה, כי יש אנשים שחושבים שבלט זה של פאקצות. אבל אני לא מכירה ילדה שלא רקדה בלט כשהיא הייתה קטנה....
טוב אז את לא. אבל זה במקרה יצא ככה, כי יש אנשים שחושבים שבלט זה של פאקצות. אבל אני לא מכירה ילדה שלא רקדה בלט כשהיא הייתה קטנה....
ו ויימס New member 21/6/05 #19 אני רציתי כשהייתי בת חמש. אבל הפסקתי תוך חודש או משהו, היינו מסתובבים עם חישוקי גומי על הראש ושלי הייתה נופלת כל הזמן. זה היה נורא מתסכל.
אני רציתי כשהייתי בת חמש. אבל הפסקתי תוך חודש או משהו, היינו מסתובבים עם חישוקי גומי על הראש ושלי הייתה נופלת כל הזמן. זה היה נורא מתסכל.
S Spirite New member 21/6/05 #43 אני מכירה וזו לא אני! גם אני רקדתי עד כיתה ה'... פרשתי עקב נסיבות בריאותיות ונפשיות... טראומה לכל החיים.
אני מכירה וזו לא אני! גם אני רקדתי עד כיתה ה'... פרשתי עקב נסיבות בריאותיות ונפשיות... טראומה לכל החיים.
S Spirite New member 21/6/05 #47 לא שלח את התמונה... ../images/Emo122.gif תמונה מהטיול השנתי השנה, מדבר יהודה...
מ מ א ג ר ט New member 21/6/05 #48 זו דעתי כתבתי שלוש אופציות. http://img257.echo.cx/my.php?image=33xr.png