באה אני כל כך רוצה מפגש כבר =[
M McBlack New member 15/4/05 #39 בצער רב וביגון עמוק... אני חייבת להגיד שדירדרת אותנו. מה אלה גילויי האהבה האלה בכותרת?! מילא, בתוכן. אבל בכותרת?! את לא מתביישת?! השפילי מבטך בבושה.
בצער רב וביגון עמוק... אני חייבת להגיד שדירדרת אותנו. מה אלה גילויי האהבה האלה בכותרת?! מילא, בתוכן. אבל בכותרת?! את לא מתביישת?! השפילי מבטך בבושה.
R RoCKeR121 New member 15/4/05 #40 בעקרון אני מגיע אבל יש לי מפגש רומח הדרקון באותו זמן אז אני אנדוד בין שני המפגשים... ואולי אני יגיד ב12 ואולי ב1 או 2 תלוי אם יש לי חזרה באותו יום או לא...
בעקרון אני מגיע אבל יש לי מפגש רומח הדרקון באותו זמן אז אני אנדוד בין שני המפגשים... ואולי אני יגיד ב12 ואולי ב1 או 2 תלוי אם יש לי חזרה באותו יום או לא...
פ פונצית גירל האמיתית New member 15/4/05 #45 נו.. אתה חייב להיות איתנו. שכחת שאמרת שאתה מבטיח לשמור עליי מהערפד האכזרי?
B Blade Of Fire New member 15/4/05 #52 אתה טועה זה שאתה מפ"ת זה לא נותן לך העדפות כלשהן... חוצמזה-למה שאני אתקוף את נועה,מישו מוכן להסביר לי?
אתה טועה זה שאתה מפ"ת זה לא נותן לך העדפות כלשהן... חוצמזה-למה שאני אתקוף את נועה,מישו מוכן להסביר לי?
פ פונצית גירל האמיתית New member 15/4/05 #53 כי אתה ערפד. ואתה רעב. ../images/Emo3.gif אתה ממש סנילי.. אתה לא זוכר מה אמרת בצ'אט? נממ, מה אני עושה פה? עוד שנייה יש לי שיעור גיטרה. *עוזבת את המחשב*
כי אתה ערפד. ואתה רעב. ../images/Emo3.gif אתה ממש סנילי.. אתה לא זוכר מה אמרת בצ'אט? נממ, מה אני עושה פה? עוד שנייה יש לי שיעור גיטרה. *עוזבת את המחשב*
M McBlack New member 15/4/05 #56 יאללה אל תסמכי עליהם.... אני אאמץ אותך לחיקי ואשמור עליך מהקרימינלים האלה
פ פונצית גירל האמיתית New member 15/4/05 #58 פתאום כולם רוצים לאגן עליי. ../images/Emo9.gif אוהבת אותכם!