הודעת מערכת
אמנם רק לפני חודש חזרתי מחופשה בארץ - אבל היום אני נוסע שוב. אחר הצהריים אסע למשך שבועיים מטעם העבודה, כך שסביר להניח שלא תראו אותי בפורום בתדירות גבוהה - עד שאשוב בסביבות החמישי ליוני. בכל אופן, אני מבטיח להמשיך לפקח על הפורום מדי יום - עד כמה שיתאפשר לי. סומך עליכם שתשמרו על הפורום טוב (בסך הכל אין הרבה פורומים עם חבר'ה כל כך מוצלחים ומקסימים!
)
ועכשיו לחלקה השני של הודעת המערכת: מאחר והעבודה שלי כוללת המון נסיעות והרבה ימים שבהם אין לי יותר מדי גישה לאינטרנט, חשבתי להוסיף עוד מנהלת או מנהל לפורום. השאלה היא מה דעתכם בעניין - ולכן אני רוצה שנעלה את הנושא לדיון. בעקרון מנהל נוסף, אם יהיה, לא יחליף אותי אלא ינהל איתי במשותף את הפורום. מצד - עוד מנהל משמעותו שיהיה פיקוח יותר צמוד אל הפורום, בבחינת מחיקת הודעות, עדכון תכנים וכוליי. מצד שני - אני לא יודע אם צריך עוד מנהל. בתכל'ס הפורום מתנהל מעצמו וכל העבודה שלי כמנהל היא שרשורים, ומחיקות (לגבי מחיקות - בדרך כלל מדובר במחיקות של הודעות כפולות או פרסומות. לא זכורות לי מחיקות של הודעות שאתם כתבתם). עליי קצת יקל עוד מנהל, כי ככה אוכל לדעת שהפורום בידיים טובות, אבל הכל נתון לשיקולכם - אז אנא הצביעו:
בעד עוד מנהל
נגד מנהל נוסף דעתכם מאוד חשובה - אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים!
אמנם רק לפני חודש חזרתי מחופשה בארץ - אבל היום אני נוסע שוב. אחר הצהריים אסע למשך שבועיים מטעם העבודה, כך שסביר להניח שלא תראו אותי בפורום בתדירות גבוהה - עד שאשוב בסביבות החמישי ליוני. בכל אופן, אני מבטיח להמשיך לפקח על הפורום מדי יום - עד כמה שיתאפשר לי. סומך עליכם שתשמרו על הפורום טוב (בסך הכל אין הרבה פורומים עם חבר'ה כל כך מוצלחים ומקסימים!