הודעת מנהל

הודעת מנהל

שלום חברים לפני כיומים כתבתי כאן שהחלטתי למנות את חבר הפורום ZIVSB לעוזר מנהל הפורום . אך משום מה ZIVSB קיבל את זה בצורה שונה ממה שחשבתי ובשיחתי איתו אתמול הוא ויתר על התפקיד שאני כל כך רציתי לתת לו עקב הכבוד הרב שאני רוחש לו. בהמשך השיחה ZIVSB אמר לי שהוא גם מפסיק לכתוב בפורום ואת הסיבות אני לא הכתוב כאן . צר לי מאוד על ההחלטה של ידידי ZIVSB . כמו כן אני מחפש מעומדים לתפקיד העוזר/ת למנהל הפורום בקשתו לשלוח אליי למסרים . בברכת חברים גיא

julypc

New member
zivsb - כמשל

אנחנו בפורום יודעים מה טוב להמונים הרבה יותר מהם. האנשים הפשוטים מתבלבלים מרוב אינפורמציה. לכן יש היושבים במקומות הנכונים שולטים על המרכזים של עיצוב התודעה הלאומית של ההמונים. זו שליחותך.zivsb יחד ובצמוד לגיא , "במלחמת" האזרחים התרבותית השקטה שמתנהלת בפורום מול המימסד , היום נראה כי "נפל" בשבי חייל סמוי בכיר ביותר. אנחנו לא נוכל להתמודד בחסרונך , לא ממש ברורה לי החלטתך zivsb לא לכתוב יותר בפורום, ואם זה רצונך אז מדוע הכתיבה נעשת רק באמצעות המסרים האישיים?zivsb! , תמשיך לכתוב עד הניצחון הגדול של הנאורים בנבערים. ולך גיא אל תרפה חזק ואמץ

ZIVSB חזור בבקשה

לא ידועה לי הסיבה ל"פרישתך" אבל אני משוכנע שתרומתך בפורום היא חשובה ורבת השפעה. אשמח אם תשקול שוב את החלטתך, תקבל את "דין הפורום" ותמשיך בהשתתפות הברוכה והפוריה בפורום.

למעלה