הודעת מנהל הפורום

eliasys

New member
הודעת מנהל הפורום

מישהו מכם קרא את הודעת מנהל הפורום??? שימו לב לשורה הראשונה? יש שם משהו שלא נראה לי. אבל יתכן שאני טועה. או אוליי יש לי בעיה בהבנת הנקרא. לא ברור לי למה צריכים להשתמש באקדח על מנת להשיג יותר???

ביילי_007

New member
אליאס, גם אני לא הבנתי את המשפט

הראשון. אקדח זה כלי שהורס לא בונה. ולכן אקדח לא משיגים יותר, אלא משיגים פחות.

אבו-דני

New member
אליאס, ידידי באמת .. :)

אליאס ידידי..(באמת התגעגעתי אליך) אין לך מושג כמה נזק הסברתי עושה מנהל הפורום לשעאב איל ערבי...בקיצוניות שלו..כמו ההוא אבו-עמאר. שלך האבו שממתין לימים דמוקרטים יותר לפריחה בשוואוק איל אווסאר..

eliasys

New member
אבו דני יקירי

אני מכבד אותך מאוד ומכבד כל אדם באשר הוא אדם אך אני לא רוצה להיכנס לויכוח הזה אתך הסליחה

B.Shokor

New member
תודה לך אליאס יקירי,המון המון תודהה :cool: H-)

תודה לך ולביילי יקרים שלי על ההערה בקשר להודעת מנהל ובקשר למשפט: > `` בדיבורים נאים תשיג הרבה פחות מאשר על ידי דיבורים נאים ואקדח ``, פשוט מאוד המלה ``פחות`` נפלה במקום המלה ``יותר`` איתך הסליחה, והמשפט הנכון הוא: > `` בדיבורים נאים תשיג הרבה יותר מאשר על ידי דיבורים נאים ואקדח ``. (עודכן בהודעת מנהל). > כל אדם טועה ואין אף אחד חף מטעויות. אגב, תדמיין לעצמך שהיית אתה או מישהו אחר נגררים אחרי ``אבו-דני`` שרצה לנצל את הטעות הזאת לטובתו נגדי, היינו כבר נכנסים לוויכוחים מיותרים מאוד. כך בהבנה ובביקורת נכונה ומוצדקת תמיד אפשר להגיע לדו-שיח ולהבנה.. ושוב תודה לך ;) :cool:

למעלה