מגניב! מזל טוב!
S Scratchy Girl New member 22/7/04 #19 עוד הודעה! <לא מנהלתית ../images/Emo3.gif> מהיום אני לא יהיה יותר אדומה כי המנחים יכנסו והם יהיו פה באדום אז ביקשו שלא יהיו עוד אדומים
עוד הודעה! <לא מנהלתית ../images/Emo3.gif> מהיום אני לא יהיה יותר אדומה כי המנחים יכנסו והם יהיו פה באדום אז ביקשו שלא יהיו עוד אדומים
מ מ i ר New member 22/7/04 #20 אוי שירן, עד שהתרגלתי... ../images/Emo4.gif אבל לא נורא, זה אומר שהמנחים יבואו לביקורים אצלנו!!!
° °•° NoEiTa °•° New member 22/7/04 #27 ../images/Emo181.gif../images/Emo42.gifיו שירן../images/Emo7.gif
E e l u l a New member 22/7/04 #31 בשבילי תמיד תישארי אדומה../images/Emo4.gif../images/Emo153.gif אני אתגעגע לאדום שלך...
Y y a ® d e n New member 22/7/04 #34 אוייי..../images/Emo10.gif היה יפה לך אדוםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ב בופרית לנצח New member 22/7/04 #35 איזה חבל../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif אז מעכשיו השם שלך זה אדומה
Y y a ® d e n New member 22/7/04 #22 יאהווו גדולללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פתאום אני קולט קולטת את הפורום באקזיט... חחחחחחחח גדוללל מזל טוב מותק
יאהווו גדולללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פתאום אני קולט קולטת את הפורום באקזיט... חחחחחחחח גדוללל מזל טוב מותק
W wildcat6 New member 22/7/04 #23 ברכות לעלייה ברמה באמת תהיתי תצליחו למשוך בנענע ומתי תבינו איפה המקום האמיתי אז ברוכים הבאים ואחלה אתר ותוכנית
ברכות לעלייה ברמה באמת תהיתי תצליחו למשוך בנענע ומתי תבינו איפה המקום האמיתי אז ברוכים הבאים ואחלה אתר ותוכנית
E e l u l a New member 22/7/04 #26 ברוכה הבאה הדססס..!!../images/Emo153.gif בהצלחחחה..!! ואני מקווה שתהי טובה כמו ירדן ומיכאל....קשה קשההה..אבל בהצלחה ואפילו שהפכנו לפורום הרישמי אנשים תזכרו ל-ש-ר-ש-ר
ברוכה הבאה הדססס..!!../images/Emo153.gif בהצלחחחה..!! ואני מקווה שתהי טובה כמו ירדן ומיכאל....קשה קשההה..אבל בהצלחה ואפילו שהפכנו לפורום הרישמי אנשים תזכרו ל-ש-ר-ש-ר
• •••MoRaN••• New member 22/7/04 #30 איזה כיףףףףףףףףף לנו!! קולטים הפורום שלנו הוא הר-ש-מ-י!!! בטוח עפררר יכנס לפה היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! חולה על שירי,עפר,יעל ומלי...
איזה כיףףףףףףףףף לנו!! קולטים הפורום שלנו הוא הר-ש-מ-י!!! בטוח עפררר יכנס לפה היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! חולה על שירי,עפר,יעל ומלי...
E exitgirl16 New member 22/7/04 #28 היי ממצב? אני חדשה קוראים לי רבקי... הייתי בפורום של נענע אבל לא נכנסתי הרבה זמן...! מקווה שלפה המנחים יכנסו הרבה.. יאללה מקווה שנהנה
היי ממצב? אני חדשה קוראים לי רבקי... הייתי בפורום של נענע אבל לא נכנסתי הרבה זמן...! מקווה שלפה המנחים יכנסו הרבה.. יאללה מקווה שנהנה
ב בופרית לנצח New member 22/7/04 #38 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif על פרטים תסתכלי באחת ההודעות