הודעת מאבק

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
הודעת מאבק

הודעת מאבק
שלום לכולם, רציתי לעדכן אתכם שבינתיים המאבק נכנס למצב המתנה, מכיוון שלא קיבלנו שום חומר ועזרה מאנשים בפורום, כמו שחשבנו שנקבל. בפגישה הקודמת, שאליה לא הגיעו המון אנשים, החלטנו לאסוף חומר ולהיפגש שוב אחרי שבועיים. השבוע דחינו את הפגישה למועד לא ידוע כי לא הצלחנו לאסוף כלום. חבל שכל כך הרבה אנשים סובלים מהבעיה וכל כך מעט אנשים (אני יכולה לספור אותם על אצבע אחת...) מוכנים לעשות משהו כדי לשנות את המצב. לדעתי, אם לא יהיו אנשים נוספים שמוכנים לפעול המאבק בקרוב יעצר. כולנו עסוקים בהרבה עניינים נוספים ומעט אנשים לא יכולים להתפנות לזה בצורה שבאמת תזיז משהו. הרבה אנשים טענו שהם מפחדים להיחשף והביעו נכונות לעזור מאחורי הקלעים. זה בדיוק מה שביקשנו לפני שבועיים ולא קיבלנו שום תגובות. חבל...

אדוינה

New member
בוקר טוב!

הודעת מאבק
שלום לכולם, רציתי לעדכן אתכם שבינתיים המאבק נכנס למצב המתנה, מכיוון שלא קיבלנו שום חומר ועזרה מאנשים בפורום, כמו שחשבנו שנקבל. בפגישה הקודמת, שאליה לא הגיעו המון אנשים, החלטנו לאסוף חומר ולהיפגש שוב אחרי שבועיים. השבוע דחינו את הפגישה למועד לא ידוע כי לא הצלחנו לאסוף כלום. חבל שכל כך הרבה אנשים סובלים מהבעיה וכל כך מעט אנשים (אני יכולה לספור אותם על אצבע אחת...) מוכנים לעשות משהו כדי לשנות את המצב. לדעתי, אם לא יהיו אנשים נוספים שמוכנים לפעול המאבק בקרוב יעצר. כולנו עסוקים בהרבה עניינים נוספים ומעט אנשים לא יכולים להתפנות לזה בצורה שבאמת תזיז משהו. הרבה אנשים טענו שהם מפחדים להיחשף והביעו נכונות לעזור מאחורי הקלעים. זה בדיוק מה שביקשנו לפני שבועיים ולא קיבלנו שום תגובות. חבל...
בוקר טוב!
אני מחזקת את דברי שיר. יש המון חומר מידע ומאמרים באינטרנט.אפשר לפנות לרופאים שלנו,לשאול לדעתם לכתוב אותה ולפרסם אותה כאן(עם רשותם כמובן). אנו רוצים להסביר ולשכנע את הרשויות מדוע חשוב שחוק הביציות יעבור,ומדוע הטיפול של תרומת הביציות צריך להיות בתוך סל הבריאות. אתם מוזמנים לשרשר בהודעה שפתחתי למטה כל חומר שנראה לכם רלוונטי. ושוב ,קשה מאוד לעבוד בלי עזרתכם. תודה ויום טוב!

בהחלט צודקת, מה זה לאסוף חומר-מול

הודעת מאבק
בהחלט צודקת, מה זה לאסוף חומר-מול
הסיכוי להצליח במאבק שכבר כל כך הרבה הושקע בו? אני אישית עברתי ניתוח לפני מס ימים לכן גם לא הגעתי, (אנא עדכנו לגבי המועד הבא) לא שאלתי את משיח כי הייתי עסוקה בשאלות רבות של אחרי הניתוח, וקצת זה לא היה במקום. מה גם שמלח עדכן אותי כי שיר כבר מדברת עם משיח, האם נכון? אנסה בכוונים אחרים. אז, חבר'ה תתעוררו, סוף סוף ישנה נכונות מצד הרשויות, אז בואו נעשה עוד מאמץ קטן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה