הודעת יאוש/מרמור

Save Me

New member
הודעת יאוש/מרמור

בגלל שאף אחד מזמן לא עשה, ובדיוק בא לי לעשות אז אני אכתוב! הולך להיות לי שבוע חרא. ראשון, שני, שלישי, אני הולך לצבא, ואז יש לי זמן חופש שעתיים בערך עד שאני הולך לעבוד וחוזר הביתה רק בשעה 22:30 בערך :(. יום רביעי יש לי תורנות מטבח ואני אצא מהבסיס בשעה 7-8 :( ומי יודע מתי אני אגיע הביתה :(. ויום חמישי אני בבסיס עד 5, שזה היום הכי סביר שיהיה לי השבוע :(. ועדיין אין לי בית! ושבוע שעבר נפגשתי עם מישהו ממש חמוד אחרי שדיברנו שבוע וחצי בערך.. ואז הוא דחה אותי בטענה שאני צעיר ונראה צעיר מידי. אבל לפחות ניצלתי את זה היום בזה שקניתי היום כרטיסיית נוער ודפקתי את המערכת, אז זה גרם לי להיות קצת מרוצה מעצמי P: וזהו, נראה לי אשבר השבוע ואגיד לקבנית שתקבע לי וועדת שחרור. אין לי כוח יותר :(

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ../images/Emo201.gif ../images/Emo24.gif

לא נורא אחשלי, זה צבא... קצת אופטימיות בן אדם! יהיה טוב. אל תישבר, תהיה חזק!

Save Me

New member
צבא שמבא!

לא רוצה לעשות! אני כבר שנתיים שם ולא רוצים להביא לי סמל! שימותו

למה לא מביאים לך סמל?

בתור מומחה שלישותי, אולי אני יכול לעזור ולייעץ... ובכל אופן, תנסה להחזיק מעמד.... אם באמת כ"כ רע לך אז בטח שתצא, אבל אם אתה חושב שאתה יכול להחזיק מעמד בלי שזה יגרום לך לבעיות קשות מדי אז אולי כדאי לנסות להישאר... נשאר לך רק עוד שנה... מקסימום תנסה לשפר את תנאי השירות שלך איכשהו... להוציא גימלים, לעבור למקום אחר (אפילו באותו בסיס) אם לא מוצא חן בעיניך איפה שאתה נמצא כרגע, וכו'.... בכל אופן, המון בהצלחה עם הכל

M KO

New member
../images/Emo15.gif מה תעשה עם סמל?

להתמרמר על הצבא זה לא בריא... אין לזה סוף!

Save Me

New member
מה אני לא אעשה עם סמל-

תורנות מטבח ורס"ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיצאו לי מכל כל כל כל החורים. לא מביאים לי כי המפקד גף שלי אומר שלא מגיע לי. שילך להזדיין!

M KO

New member
../images/Emo15.gif אין דבר כזה...

המפקד לא מחליט... אחרי פז"מ מסויים (משתנה מג'וב/תומך לחימה או קרבי) מגיע לך דרגת סמל. אם אין לך עיקוב דרגה עקב עבירות כלשהן לא ממש הבנתי איך הסמל קשור לתרוניות שונות... בקרבי זה קצת שונה

Save Me

New member
סמלים לא עושים מטבח ורס"ר...

וצריך שהמפקד שלי ימליץ לדרגה, אחרת אני לא יכול לקבל אותה בכלל

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo201.gif

אם מה שקשה לך זה הצבא והעבודה, למה שלא תוותר על העבודה?

דווקא אני חושב שכדאי לך להישאר בצבא ובעבודה

הזמן יעבור לך הרבה יותר מהר ככה, אמנם קשה ומעייף אבל לא תשים לב שהזמן עובר. אני לא כל כך הייתי בפורום ולכן אני לא יודע עד כמה אתה רציני בקשר לועדת השחרור והסבל מהצבא, אבל להשתחרר בטוח לא יעזור לך. אני סבלתי בערך שנה וחצי מהצבא שלי ואז הייתי על סף לבקש מהקב"ן להשתחרר וברגע האחרון אמרתי לו שאני לא רוצה ומעדיף להישאר ולסיים עם זה, ואפילו הפכתי ללוחם על (לא באמת אבל נהייתי יותר נורמלי אחרי שהשלמתי עם עצמי) אין טעם לברוח מזה, סבל זה דבר שעובר ונשכח לחלוטין, אם תשתחרר עכשיו אולי זה ירגיע אותך בטווח הקרוב אבל כשרגשות הסבל יעברו אתה רק תגיד לעצמך- 'למה עשיתי את זה', 'יכולתי להישאר עוד קצת ולסיים ולקבל את הזכויות שלי' . תחשוב על משהו שהיה לך רע ומגעיל מזמן ושאחרי שנה אמרת שהוא דווקא לא היה כל כך נורא. זה קורה כמעט בכל דבר. קצת פלצני אבל זה מה שהיה לי בדיוק. ובקשר לבחור שדחה אותך, אני לא יודע אם זה מעודד במיוחד אבל ככה זה בבליינד דייט, לפעמים יש תמונה ספציפית בראש (לאו דווקא יותר מבוגר או יותר נמוך/גבוה וכו אלא פשוט שונה מהתמונה) וכשלא רואים אותה החשק יורד. זה קורה ויקרה, נראה לי שזה משהו סטנדרטי כבר שלא צריך בכלל לחשוב עליו ליותר משניה ולא לקחת קשה בשום צורה...תמשיך הלאה.

moshe34

New member
לפחות בכרטיסיה ניצלת...

גם אני משתמש בכרטיסית נוער, (ולא אני לא בן 34....) אני הרבה יותר צעיר

LoloLand

New member
אוי תפסיקי ../images/Emo3.gif

סתם, אני האחרון לשפוט בכל מה שקשור לצבא! אבל תחשוב אחינו... זה כולה עוד... כמה עוד נשאר לך? טוב, איך שלא מסתכלים על זה, צבא זה חרא אבל...
פשוט תצא... לך לקבנית.

גם גולש

New member
../images/Emo201.gif

מקווה שיעבור הכי קל שאפשר. אני מתאר לעצמי גם שאם כבר כתבת פה על האפשרות להשתחרר, חשבת על זה כבר הרבה. אבל אני מקווה שתרגיש מספיק חזק להמשיך. וגם אם לא תרגיש מספיק חזק להמשיך, אני מאד מקווה שלא תרגיש כמישהו שנשבר. בהצלחה בשבוע הזה

למעלה