**הודעת חדשות חשובה***

gill142

New member
**הודעת חדשות חשובה***

(מנגינת הרקע של "הפרק הבא" שיש בפוקימון, בעונה הזו ובעונה השישית, ביפן!)::: טה, טה, טה, טה , טהההההההההההההה קול דיג'ימון, שלום רב, כאן גיל מהמחשב שלו והרי החדשות: בעזה הפציצו... בלה בלה בלה... ... וכעת, לעיקר החדשות, עתה הותר לפרסום עלשתי מחלות חדשות אשר תגלו בפורום דיג'ימון בתפוז. המחלה הראשונה, מחלת המגלת, שאובחנה ע"י דוקטור הלא-מלומד, נדב וולף, גורמת לאנשים לכתוב הרבה מגילות. הדוקטור שם לב כי ליסטה, מנהלת הפורום, החלה לכתוב הרבה מגילות, וכך איבחן את המחלה. התסמינים למחלה זה התחלת דיבור מהיר וכתיבתצ מגילות. ליסטה כיום נמצאת באיכילוב בתקווה להפטר מהמחלה, הרופאים עושים הכל כדי להצילה. בינתיים לא ידוע אם המחלה מדביקה או לא מדביקה. המחלה השנייה שהחלה בפורום, היא מחלת א"ט, ראשי-תיבות איבוד-טאקט, אף היא אובחנה ע"י הדוקטור הלא מלומד, נדב וולף, כאשר החל לאבד את הטאקט שלו. התגלה כי המחלה מדביקה לאחר שלפני כמה דקות, עוד חברה בפורום, אבדה את הטאקט שלה, חברת הפורום, אופיר. אופיר או neko (חתול ביפנית), מאושפזת כעת בבית החולים בלינסון בפתח-תקווה, הנה קטע עם ראיון שנערך איתה לפני כמה דקות: אנחנו: "אופיר, איך את מרגישה" אופיר: "לא ממש טוב, אני עצובה, כי הטאקט הלך" אנחנו: "את חושבת שתתגברי על זה" אופיר: "בטוח!, אחרת איך אני יהיה שוב בפורום!" אנחנו: "אופיר, מה שלום 92 הפיצולים שלך, גם הם חולים?" אופיר: "לצערי כן" אנחנו: "נקווה שתחלימי" אופיר: "גם אני מקווה, ותמסרו לנדב החלמה מהירה" אנחנו: "נמסור לו בשמך ובשמנו!" הדוקטור הלא-מלומד, נדב וולף, סירב להתראיין ורק אמר כי הוא ימצא תרופה למחלה, והודענו לו כי אופיר ואנחנו מוסרים לו החלמה מהירה. והרי לבשורות יותר משמחות, הכוכבים של דיג'ימון, הבטיחו לבוא בשל המחלות, אימפמון עלה אתמול בלילה על טיסה מסיבוב הופעות בלוס-אנג'לס, הוא טס ליפן לאסוף, את כולם, ויגיע לארץ היום בערב. הוא יבוא לבקר את ליסטה. מאט, סורה וטאיצ'י הבטיחו לבוא לבקר את אופיר, שאר הכוכבים יבקרו את נדב, ואת 92 פיצולי האישיות של אופיר. עד כאן, סוף החדשות, מקול הדיג'ימון.

gill142

New member
***הודעה חשובה נוספת***

כעת, שמועות צצות כי קנטה, קאזו וטאקאטו לא יבואו בשל מבחן. השמועות שקריות, הם שכנעו את המורה שלהם להרשות להם להעדר מהמבחן כדי לבקר את החולים בארץ.

ידיע מרעישה*צרחה קולנית ומחרידה ניש

מעת*הרגע היתקבלה לאחר הודעת טאקטו להגעתו לארץ סבורים החוקרים כי הוא בעצם יכל להחזיר את הטאקט לאנשים הם סבורים כי הוא בעצם אנטי וירוס אנושי(תורידו את הא השניה ואת הו וטתקבלו טאקט!!)שיהיה מסוגל להחזיר להם את הטאקט

gill142

New member
ידיעה מרעישה,

לאחר הודעת טאקאטו שאולי יוכל לרפא את הדוקטור הלא-מלומד, נדב וולף, ואת אופיר ו-92 פיצולי האישיות שלה, הוחלט לנסות להשמיד את מחלת המגלת, על-ידי שימוש בבניית התוכנית כוח-הרסני כדי להרוס מגילות, ועל-ידי כך להרוס את רצון המוח לכתוב מגילות. עוד הודעה שהתקבלה, במקרה חרום, דורימון מדורימון יגיע לארץ ויביא פטנט כדי לעזור לחולים, כאמור שזה יהיה רק במקרה חרום כי מסוכן להפגיש גיבורים משתי סדרות וגם ממלא יש בשכונה של דורימון כמה אנטישמים, ולכן מסוכן להביא אותו לארץ, הוא יבוא רק במצב חירום. עד כאן, סוף החדשות, מקול דיג'ימון.

../images/Emo6.gifאתם קורעים אותי....

אמנם לא הבנתי הכל,בגלל שיש כאן שמות שאני לא מכירה אבל אתם מצחיקים.....

קורורו

New member
XDDDDDD

אז הכוכבים באים שוב לארץ?... אולי הפעם נשקיע יותר מהפעם הקודמת, חברים? וזה היה גדול! נקרעתי!...

gill142

New member
אממ, בזכותי אימפמון, אהובך,

יבוא לארץ במיוחד בשבילך!

למעלה