הודעת ה-add שלי להיום.

עיגולים

New member
הודעת ה-add שלי להיום.

ברווזים ברווזים בואו הבייתה, לא רוצים. בואו לאכול, לא רוצים. בואו לשתות, לא רוצים. טוב, הזאב יטרוף א(ו)תכם, לא פוחדים, לא פוחדים.
(זה זאב למי שטרח להתעניין, אז מה אם קוראים לו מיצי)

Irenie

New member
תרנגולות לדודה טובה...

תרנגולות... תרנגולות תרנגולות לדודה טובה!!! הן לא אוכלות (לא לא!) הן לא שותות (לא לא!) הן רק עושות כך כל היום... כנף ימין... לדודה טובה *תנועות של הרמת כנף ימין* כנף שמאל... לדודה טובה *תנועות של הרמת כנף שמאל* לה לה לה לה לה... תרנגולות... תרנגולות! תרנגולות לדודה טובה!!!

Irenie

New member
../images/Emo118.gif זאת תרנגולת! אז מה אם קוראים

לה פולי?

עיגולים

New member
אלו, אלו, (!)

עם כל ההרמות כנפיים האלו את עושה לי דז'ה ווים של: יו פוט יור רייט לג אין יו טייק יור רייט לג אאוט משו, משו אנד יו שייק איט אול משו יו דו ד'ה הוקי פוקי (??) אנד...יו דו ד'ה (?) אה, פעם היה ריקוד הציפורים, היה פשוט פעם. געגועים הם לפעמים, משו.

Irenie

New member
עכשיו הזכרת לי שיר מהצופים...

היי פורום... we got a party tonite the p is for party and the a is for all night the r is for ready and the t is for tonight the y is for you cause you know what to do... lalalalalala!!! בצופים החזקתי מעמד אגב, כמעט חצי שנה... כבוד.

עיגולים

New member
דווקא ניסיתי

להיות בנוער האובד. לא עבד. חולצה כחולה והיא עולה והיא עולה והיא עולה (חתיכת כדור היה לה, וסליחה על הלא פוליטקלי)

עיגולים

New member
מה יפים הלילות....

בכנען.... אולה... add, מדבק. אני יודעת שאמרו לכם שלא. אבל תראו את המחשב שלי, פעם הייתה לו אישיות, היית אומר לו סנד היה עושה. היית אומר לו לך, הלך. היית אומר לו לחזור, חזר. היום, תגיד לו, בקשה, בקשה , בקשה, בקשה תעשה, הוא אומר שעדיף להסתכל אל הים וששלום צדק והכי חשוך לפני עלות השחר. אתה אומר לו אבל מותק, אתה מחשב, אתה אמור לציית, לפחות לג'אווה, ביוניקס או ווינדוס או או או, כל מה שמחשבים אמורים, הוא אומר לי עזבי (עיגולים), אני ב-add, תעשי קפה ותגידי משו מעניין. נתתי לו רטלין, הוא אכל את העכבר. ככה זה מחשבים, לא צמחונים.

עיגולים

New member
ובכלל שכחתי למה

ההתפרצות הזו, אבל כשיש לך מחשב בהפרעה אתה משתדל לנצל את הרגעים היפים שלו, ככה אמרו לי כהורה למחשב בעל הפרעת קשב וריכוז. לתמוך בו, כמובן שמחר, או יותר מאוחר, הוא עלול לצעוק עליי שוב או סתם להיאטם בתוך העולם שלו, אמרו לי לכבד את זה. אני משתדלת. (ככה זה הורים). ואני תמיד אוהבת אותו (אררר). באמת. (אר). יש פורום תמיכה? (בלי מין?)

עיגולים

New member
חזיז ודרדס ../images/Emo2.gif

איירין, בחיי שלא התכוונתי לעשות לך זנב של ההודעות המחשב(ת)יות שלי, הן היו אמורות להשתרשר במקום אחר לחלוטין. ככה זה כשעובדים עם מחשב בהפרעה, מנסים להספיק לפני שתעבור ההשפעה של המיליגרמים. ולפני הנפילה הבאה (שבאה, אלא מה?). ערב נעים שיעבור על כולנו
.

Irenie

New member
אז תחשוב איך היית מרגיש אם היה לך

זנב... נה נה נה ... נה נה נה... נה נה נהההה!

kniaper

New member
עם כל המעופפים האלה הזכרת לי שיר

סור הסורה סור סור סור ברח מיכאן ברח דבור ברח מיכאן והסתלק משהו ??? משהו אתה כלי ריק משהו.... או בקיצור הגירסה הארוכה והמתוזמרת למלח מים מלח מים
זה דבור, שלא יעבוד עליכם...

kniaper

New member
../images/Emo6.gif ונטולין דחוף ../images/Emo6.gif

עיגולים השכבת אותי לריצפה, אין לי אוויר ה
ה סמורה ומייללת בהסטריה לא יודעת מה קרה לזה שמביא לה אוכל רחמנות קצת. את יודעת שאם צוחקים יותר מידי נשארים עם חיוך מטומטם לכל החיים (ככה סבתא שלי אמרה לי)

עיגולים

New member
איזה כיף ../images/Emo9.gif

ואני מצטערת על התגובות האיטיות שלי, זה אפילו לא הילד הרע שבי רק הילד הרע שבו (אייקון של מחשב מעוך).

28איילת

New member
אוי אתם קורעים אותי

ואיירין צריכה לספר לכם איך אני והיא התעללנו במישהו בצ'אט וצחקנו כ"כ. ואגב איירן היא עזפוד(עז וקיפוד) שלא תעבוד עליכם עם התמונה החייכנית שלה

למעלה