הודעת התנצלות ...

spike3

New member
הודעת התנצלות ...

בבוקר האחרון הכן קצת הגזמתי עם המילים שלי ועם המילה "טיפשות" הייתי קצת עצבני בגלל כל העסק אני בתור בן מסכים שהוא חתיך וניראה טוב והכול פשוט לא רציתי שנשכח את הדיונים המעניינים ביננו של ניתוחי הפרקים והסוגיות בפרקים שמשודרים ועל הפרקים שישודרו כי החלק הכיף והגדול בפורום של סדרה שאפשר ממש לרדת לשורש הביום והטקסט ולנתח יחד ולאחרונה שמתי לב שהפורום יורד לפסים קצת "שטחיים"(שטחי זאת לא מילה גסה!) אז בכל זאת אני מתנצל על ההתבטאות הבוטה שלי ומקווה שנגיע לעמק השווה בתודה נדב:)

../images/Emo45.gif התנצלות מתקבלת

אז פשוט אל תשתתף בדיונים של כמה הורס מילר חח יש דברים שאפשר להמנע מהם

NatalieMi

New member
אני באמת לא מבינה אותך

איפה מתדרדר? אנשים פותחים שרשור דיון חדש על אותו פרק כמה פעמים בשבוע! על מה אתה מדבר? מנתחים פה בלי סוף את הפרקים! פה ושם זורקים מילה טובה על מילר אבל זהו, זה שאתם מתחילים עם התגובות שלכם ואז כל הבנות יעני "עושות דווקא" זה לא בעיה שלנו. תרדו מהנושא הזה כבר - הפורום הזה מתנהל בסדר גמור יש מספיק מגוון של נושאים. הנושאים שנמצאים פה לא אמורים למצוא חן בעיני כל אחד ואחד אז שכל אחד יבחר מה שנוח לו ושלא יציק לאחרים. לא נוח לכם? אתם חופשיים לעזוב - באמת שיש מספיק פורומים (אומנם באנגלית אבל פורומים) הם יקבלו אותכם גם בשמחה.

danielle23

New member
סבבה אבל לא כל אחת בת 14 שטחית

אני בת 14, ואני לא אשקר, השחקן הראשי באמת חתיך אבל זה לא מה שמעניין אותי בסדרה. ממש לא! מה שמעניין אותי באמת זה הדמויות והעלילה המעניינת. וזה קצת מעליב שלא רק אתה, אלא הרבה מאוד אנשים מתחילים להגיד שכל ילדה בגיל שלי פחות או יותר היא שטחית.

m a y a 333

New member
סולחת ../images/Emo13.gif

יפה שאתה מוכן להודות שהוא חתיך, לא הרבה בנים מוכנים להודות בזה

למעלה