הודעת התנצלות

Sam Anand Nityo

New member
הבהרה נוספת

אין לי מושג מי את, וחבל שאת לא כותבת בשמך, כי כך יכולתי להתייחס אלייך אישית. יש במה להתבייש? יש לחשוש מתגובה עוינת מצדי? אם פנית אליי, פני אליי שוב, וצייני את הנושא שפנית אלי לגביו. אני אשתדל לענות. בשבוע האחרון היו דברים רבים שהעסיקו אותי, חלקם לא נעימים. אני גם עובד קשה כי מצבי הכלכלי טעון שיפור. אין מה להסיק מסקנות, מבחינתי, למרות שזו זכותך המלאה. אני רק בן-אדם, וניהול הפורום עם כל מה שמסביבו הוא משימה לא מהקלות ביותר. אני עושה את המיטב. אין לי שום סיבה אישית להתעלם מפניותיו של איש מכם. במאמר מוסגר זה אני רוצה לציין גם, שבקרוב יצטרף/תצטרף מישהו/י לניהול הפורום, ואני בטוח ומקווה שהדבר יביא לשיפור המצב הקיים. סם.

hayapollak

New member
שלום סם../images/Emo39.gif

............................................................................................................................................ לא היתה לי שום כוונה שלא לכתןב את שמי. נהפוך הוא אני בכל הודעה כותבת את שמי המלא. כנראה מתוך - התרגשות. קורה גם אני לא מושלמת. על כל פנים כאשר נכנסתי לפורום בערך לפני כשלושה שבועות נדמה לי לראשונה הוא הפורום עשה רושם לא רע. אחר כך הודעת לאנשים שאתה בתקופה לא טובה וקרה משהו לפורום. אני גם פניתי פעם פעמיים אלייך באופן אישי ולא נענתי - שטויות כפי שאמרתי בחרתי שלא להעלב. בנוסף וכנראה כתוצאה ממה שקורה לך הפורום נעשה דל לדעתי. אלו הן כל המסקנות שהסקתי. לא צריך להסחף לא אמרתי ולא חשבתי עלייך דברים רעים - איחלתי לך שתתחזק. אני בטוחה שרבים מאתנו נמצאים במצב כלכלי קשה והפורום דוקא בזמנים אלו יכול להוות תמיכה רוחנית טובה. אין לי שום דבר רע להגיד בקשר לניהול שלך בסך הכל אני חדשה כאן. אם יהיה תגבור לניהול זה בוודאי יוסיף - כדברייך. כל מה שאמרתי זה שלא נעים לא לקבל תגובות והנה אני אומרת זאת בשמי המלא. אין לך שום סיבה לכעוס כי אלו . העובדות. בינתיים כל טוב.

Sam Anand Nityo

New member
הודעת התנצלות

חברי פורום יקרים! אני רוצה להתנצל בפני כולם על כך שנאלצתם בעל כורחכם להיות עדים לטיפול לא הולם בעניין אישי, על גבי פורום ציבורי. אמנם אני אינני מתבייש בכלום, ואין לי מה להסתיר, אבל בהתייעצות עם כמה מחברים מהפורום ומחוצה לו, החלטתי שאכן התוכן אינו מתאים לפורום. בהתחלה השארתי את ההודעה, בגלל דעותיי על חופש הדיבור, והביטוי, אבל לטובת הפורום והאווירה בו, החלטתי להסיר את כל העץ, ולטפל בעניין בפסים אישיים. אני מקווה שהעניין נגמר, ומתנצל שוב בפני כל מי שראה כבר את אותה הודעה. הבהרה: הפורום הזה אינו פורום פרטי שלי, ואין לי או לאף אחד אחר זכות לעשות בו שימוש פרטי, לכל מטרה שהיא. תודה לכל מי שניסה לעזור בנושא. רק בואו נזכור שכולנו בני אדם, ולא תמיד עושים את הבחירות הנכונות. זה נכון לגביי, כמו שזה נכון לגבי כל אחד ואחת... תודה. סם.

Sam Anand Nityo

New member
תודה חיה, ושוב סליחה

אני לא כועס עלייך, להיפך - אני מעריך אותך מאוד. אני רק מקווה שלא התאכזבת מהפורום, ושתישארי איתנו. יהיה טוב, ובקרוב. אני מבטיח. עוד ננהל שיחות און-ליין לתוך הלילה... שלך, סם.

ש ו נ י

New member
הופהההההה סמייייייי רומנטיקה וזהההה

סתם סתם אל תאכל אותי בצחוק בצחוק

hayapollak

New member
סם - אושר תמידי../images/Emo9.gif../images/Emo10.gif

אני שמחה שאתה לא כועס. אם התאכזבתי זו בעייה שלי. כגודל הציפיות גודל האכזבות.... ולמען האמת היו לי ציפיות מהפורום. לא נורא אני צריכה להתאים את עצמי למה שיש ולא למה שאני רוצה שיהיה. אם כי כאשר אני מצפה למה שאני רוצה במוקדם או במאוחר זה קורה- השאלה היא האיזו דרך (קשה כמובן) ובאיזה מחיר. על כל פנים - הפורום הזה הוא שלך- ואני יודעת שאתה מסוגל לתרום לתוכן ולרמה שלו הרבה מאד..... כדאי לך לרצות בכך אם זה מספיק חשוב לך - ותראה שיהיה לך פורום נהדר... אני מתכוונת להשאר - לא מוותרת כל כך בקלות. תודה בינתיים ולהתראות.

גריני

New member
כמובן, סם ../images/Emo140.gif

כולנו בני אדם, על כל מה שכרוך בזה. מאחלת לך שתעבור בקלות (עד כמה שניתן) את המשוכה הזאת

mr nice guy

New member
../images/Emo32.gif שאלה לסם....לא קשורה למקרה

האם יש סיבה מיוחדת שאתה לא עונה למסרים שלי? אם כן לפחות שאני אפסיק לשלוח. שלך, אורי. נ.ב- אתה גר באיזור פ"ת? נראה לי ראיתי אותך היום.

Sam Anand Nityo

New member
אורי היקר

אין שום סיבה מיוחדת שאני לא עונה למסרים, שלך או בכלל... שלח לי את ההודעה שלך שוב, ואני אענה עליה.. יש לי די הרבה עניינים, ואולי פספסתי את ההודעה שלך. קורה. דבר שני, אני לא מפ"ת, למרות שנפשי משוטטת לה בכל הארץ.. אז אולי ראית אותי, או אולי ראית מישהו שדומה לי... ודבר שלישי - אם זה לא קשור לנושא, זה אוף טופיק, לא...?

למעלה