**הודעת התלהבות**

S h A b i T

New member
**הודעת התלהבות**

אני עכשיו חזרתי מההופעה של היהודים במודיעין.. ושלומי צידקי היה שם (הבאסיסט של אביב גפן)
והצלטמנו איתו
וישבנו גם עם הלהקה 'אלמנה שחורה' לפני שהם הופיעו ושיחקנו איתם במשחקי מחשב האלה בבאולינגגגג.. ודיברנו איתםםם וזה והם נורא נחמדים.. אבל שהיינו איתם בבאולינג לא ידענו שהם הלהקה שתופיע מאוחר יותר.. חח.. חשבנו שהם סתם אנשים רגילים כמונו
קיצור היה מאוד כיףףף ואני מחכה לראות מה אביב תגיד ..

את רומזת

שזמרים\ חברי להקות\ אנשים שקוראים להם אביב גפן הם לא אנשים רגילים? טיפשה.

S h A b i T

New member
שי

אל תנסי לנתח את מה שאני אומרת .. התכוונתי לזה שלא חשבתי שהם חברי להקה אז אמרתי אנשים רגילים לא מצאתי דרך אחרת לנסח את זה

Devils Delusion

New member
שי

מכיוון שאת מעצבנת אותי וגם בגלל שקיללת אותי בפורום של היהודים וגם בגלל שאין לי משהו אחר לעשות אני עומדת לכתוב לך את זה דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן דן תורן (הודעה זאת מצורפת בקובץ מכובד של תקיעת אצבעות בכתפך ושיבוב מוחלט של השם של דן תורן) זהו להתראות

כוסאמק

לכי תורידי מעשה בזונה יא פקצה תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי תורידי (הודעה זאת מצורפת בקובץ מכובד של תקעת אצבעות בכתפך ושיבוב מוחלט של השיר אינטרמת)

למעלה