הודעת הצטרפות

YanKiz19

New member
הודעת הצטרפות

ערן לוחץ עליי להעלות הודעת הצטרפות נפרדת.. אז אני נכנע ללחץ. אז אני יניב, בן 22 מירושלים. חלקכם הכרתם אותי ביום שישי במקס ברנר. במקצועי אני מנהל משרדים של רשת מסעדות יפניות בירושלים ותל אביב, מתחיל ללמוד בחודש הבא כלכלה וניהול באוני' הפתוחה בירושלים. זהו בקטנה. שיהיה לכולם המשך שבוע טוב! יניב

../images/Emo88.gifרק אל תספר להם מה היו אמצעי הלחץ ../images/Emo11.gif

ברוך הבא כפרה

../images/Emo88.gifאם כבר הוא גילה נעורים

אישתי זאת גילה בלות. היא זקנה טראנסית עם הקוברה הזאת...

fef24

New member
../images/Emo60.gif ברוכבא

ומסתבר שלא רק עליך מופעלים אמצעי לחץ... אז אני נאלץ לחרוג ממנהגי ולהיות נחמד... אל תדאג, לא יחזור בשנית
ובאמת האחרים כאן כן נחמדים

W a r r i 0 r

New member
אוכל יפני ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

רק עכשיו שמתי לב שרשמת את זה... מה עם קצת (יותר מקצת, די הרבה, הרבה, בקיצר המון!!!) סושי? אוחחחחחחחחח אני חולה על זה למה זה כל כך יקר פה בארץ, למהההההההההההההההה:(

YanKiz19

New member
יקר? תלוי איפה אתה אוכל

בתל אביב נוצר טרנד דיי מעפן של סושיות זולות שמשתמשות בחומרי גלם זולים... תלוי איפה אתה בוחר לאכול ואיזו איכות אתה דורש לחיך שלך

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני צפוני..וכעיקרון מה שמצאתי פה

ומה שאכלתי באזורי ובחיפה זה לא כל כך איכותי, בהשוואה למסעדת סושי אמיתית בארה"ב נגיד. הייתי אומר שזה שווה למסעדת סושי "אכול כפי יכולתך" שם, שזה שווי של 15$ שם, ופה זה עולה מעל 200 שקל. אבל מסעדה באמת איכותית - לא מצאתי..

YanKiz19

New member
אז הנה כמה המלצות

דבר ראשון יש לך את מקדש הסושי - סאקורה!.( קינג ג'ורג' 79, ת"א או יפו 31, חצר פיינגולד, ירושלים). יש גם את ה-River ברמת גן וראשון לציון, שהמחירים שם דיי זולים, אבל הסושי אפשר להגיד ברמה מספקת. ויש את החדשה של קונפורטי, צפרה שמה, איפשהו בתל אביב.

../images/Emo88.gifסושי אכול כפי יכולתך ברמה טובה מאד

ביאקוזה בתל אביב 99 שח עלי הם תמיד מפסידים

למעלה