הודעת הצהרה!

הודעת הצהרה!

הצהרה על מה? על שיעמום מוחלט ועייפות כרונית! או.קיי אז ככה: דניאל:עידוד בשבילך-ידיד של המדריכה שלי עבר רק את הטסט ה-12, אז טסט שני זה עוד בסדר גמור! אני חייבת להגיד שאני מאושרת!סופסוף סיימתי את ה
ות שלי! לא רק זה- אני הולכת לעבוד עם ילדים על עבודות יצירה לחנוכה ביום ראשון! מה שממש גורם לי אושר! זאת גם אחת הסיבות שאני לא יכולה לבוא למפגש ביום ראשון. רואי:ניסיתי, אבל התברר לי בסוף שההנחה היא רק לועד העובדים, אז סליחה. ו...comeback-we miss you! ואי מצטערת שפתחתי שירשור חדש אבל: אני רוצה להגיד לכולם כאן... חג שמייחש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תאכלו המון
ות(אולי גנבתי את זה אבל...)ותשמינו! ותשחקו ב
ים!!!!!!!!!!!!!!שלא יהיה לכם משעמם! ןהכי חשוב!!! תחייכו הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת את כולכם כאן, מכל הלב! דפנה.

ועוד משהו קטן...

יש שתי ידיעות על מייקל: אחת במעריב לנוער, ואחת בראש אחד. אני אשתדל מחר לסרוק אותן למחשב ואשלח לפורום. אבל אני לא מבטיחה...

Art Of Madness

New member
אמא איזו חמודה.../images/Emo137.gif../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

חחחחח גם לך דפנ´ושש!!!!! שיהיה לך פשוט חג שמייח!!!! תחייכי המונים!!!!!!! מואהההההההההההההההההההההההההה סיון

Art Of Madness

New member
עוד שני דברים קטנים../images/Emo137.gif../images/Emo187.gif

דפנה.. יש לך איציק? דבר שני נכון שבא לכם פשוט לנגוס ב
הזו????
!!!!!!

ilovem

New member
די סופגניות!

סופגניות זה דבר משמין! משמין מאוד!

וכן, יש לי איציק.אבל אני ארשום אותו

מחר כי אני חייבת לזוז, יום גדול מחר!!!!! תאחלו לי בהצלחה עם הילדים ביום ראשון, למרות שאני רק עוזרת...

האיציק שלי-173482446 לכל המעוניין

או מעוניינת תמונות, בתקווה יגיעו ביום שני או שלישי, או כבר מחר....

למעלה