הודעת הנהלה!

הודעת הנהלה! ../images/Emo150.gif

חברים יקרים, מצאתי את עצמי היום מוחק כמה וכמה הודעות מהפורום היום בגלל שכללו אמירות לא ראויות, קללות על אנשי ציבור, קללות אחד על השני, הודעות לא רלוונטיות לפורום וכו´. אני מבקש מכם להתכנס לנושאי הפורום, ובמידה ואתם רואים הודעה שנראית בעינכם לא ראויה, אל תגיבו אליה כי היא בוודאי תמחק וחבל על הזמן שלכם בלכתוב תגובה. בכל אופן, כל תלונה על הודעה שנמחקה, או צורת הניהול של הפורום יש להפנות אך ורק במסרים אישיים ליוזר הזה. תודה מראש, אלון. (חוזר להיות מנהל-פאשיסט...)

מוסיף ואומר.....

גם אני לאחרונה מחקתי יותר מדי הודעות הכוללות גינויים. אנשים אני יודע שאתם לא באמת מתכוונים לכך אבל על גבי הפורום זה חתום בסלע ואנשים קוראים את מה שאתם כותבים ! עמרי שתמיד היה מנהל-פאשיסט...

מצטרף לקריאה

נרתמתי לעזרתם של מנהליו הקבועים של הפורום כדי לעשות פה סדר, ואני רוצה לומר שהרבה זמן לא הייתה בפורום כמות כל-כך גדולה של הודעות סרות טעם שמבקשות שנמחק אותן. אני קורא לכל כותבי הפורום שעדיין לא עיינו בכללי הכתיבה כאן שיעשו זאת בהקדם האפשרי. בברכת אין גאווה בפשיזם!
מאור

בעקרון ....

יש שני מנהלים - אלון ואני (עמרי) אבל מכיוון שאני מנהל גם את פורום מרצ שדורש מלא צומת לב פניתי למאור לעזרה ולכן הוא נחשב מנהל . אי אפשר שלא להגיד שמאור הוא המגניב כי ברור לכולם שהמנהל המגניב זה אני ! בכל מקרה לעניין הפורום , בשבילכן יש מנהל אחד ´נוער מרצ´ אליו אפשר לכתוב במסר כל בעיה או בקשה אם יש רצון לפנות למנהל מסויים כמנהל אז ציינו זאת בנושא לשיחות פרטיות לכל מנהל יש כן כינוי נפרד. עמרי

Carl Freeborne

New member
איך יש הודעת הנהלה?

אם אין כזו? או שהייתה כזו ולא עודכנתי עליה?

Carl Freeborne

New member
איך יש הודעת הנהלה?

אם אין כזו? או שהייתה כזו ולא עודכנתי עליה?

למעלה