הודעת המנהל (שזה אני)

the mnm factor

New member
הודעת המנהל (שזה אני)

מעכשיו אני (ואני בטוח שעמרי ישמח להצטרף אליי) אנקוט ביד קשה הרבה יותר כלפיי אורחים בפורום (אורחים זה כל מי שלא מזוהה עם מפלגת מרצ והוא לא בן נוער). חלאס שוק, התחילה דיקטטוריה. כל מי שיעצבן אותי ויעבור על חוקי הפורום או חוקי תפוז יחסם אז כל מי שאורח שיסתכל על ההודעות של ערב רב ויובל איש מרכז שכותבים יחסית בצורה נאותה. תודה... כמו כן אני מבקש מכל מי שבנוער שעוד נשאר כאן להודיע בפעולות, מפגשים וכו'... על הפורום כדי שיחזור לימים טובים יותר שלו.

zombi007

New member
בתור מיזנטרופ גאה

ברצוני להסב את תשומת לב האנשים פה,אינני ימני,ימני קיצוני, אינני שמאלני,שמאלני קיצוני, אינני מרכז, 4 קדנציות לא הצבעתי, פוליטיקה אינה מעניינת אותי, על כמה וכמה מעצם העובדה, שהיא גורמת למלחמות אחים, גורמת למלחמות בין מדינות, גורמת לתככים, לאנרכיה, לתאבת בצע, להרג, לרצח, לגניבה,חמדנות, וכ"ו. עצם העובדה שכל הפלגים מהימין הקיצוני ועד השמאל הקיצוני, גורמים ביום יום, לשנאה שגוברת ומתעצמת, רק מוכיחה שכל אמת שלא תנסו לזרוק כאן, היא שקר מוחלט גדול, שקר שהוא המוטיב הבסיסי המקשר ביניכם. כבר לא מדובר פה בערבים,יהודים,נוצרים,מדובר פה בזן רצחני שנקרא האדם, וכל שינוי שלא תנסו לעשות האדם נשאר ותמיד ישאר, היצור הבזוי והנאלח ביותר שקיים בכל היקום כולו. ראיתי את נוער מרצ מתפרע, ראיתי את נוער הגבעות מתפרע, ראיתי את צעירי חב"ד מתפרעים, ראיתי את הנוער הפלסטיני מתפרע, ראיתי את הפלגים החרדים מתפרעים, מסקנתי אחת ויחידה, אתם לעולם לא תביאו שינוי, אתם לעולם לא תחוללו מהפך, מה שאתם כן תעשו, תבצעו מחזוריות מתמשכת, של אותם סיסמאות שחוזרות על עצמן, של אותן הפגנות, אותה שנאה, אותה אידיאולוגיה, וגם אם נוצר איזשהו שינוי, עדיין יהיו מביניכם, ומבני הפלגים האחרים, אותם קיצוניים שינסו להרוס את "החלומות" שלכם, ואתם מנגד תנסו להרוס את חלומם, וחוזר חלילה. תלמדו מטעויות, אל תנסו להראות כמה אתם צודקים, כי לסרוגין המתנגדים שלכם ינסו זאת, ואל תנסו להוכיח שאתם מעל כולם, כי אחרים גם ינסו זאת, סיסמאות ואמונות תפלות, הן סוג של דמגוגיה, שמטרתה להשריש שנאה, ואו שכנוע בכפיה, ואו אידיאולוגיה, שסטטיסטית, גורמת בסופו של דבר לצעדים, שתוצאותיהם הרות אסון, דפדפו בספרי ההסטוריה ותבינו את דבריי. לסיכום: "היכולת שלנו להבין את המציאות, תלויה ביכולת שלנו להבין את עצמינו"

yoavr10

New member
אם כך

מרתק אותי לשמוע מאדם בעל דעות כה בדלניות כשלך, מה מניע אותך לקום בבוקר? מה עושה לך את זה? איך אתה חי עם עוולות מסביבך? האם גישה אסקפסטית משרתת אותך בעוד אופן, חוץ מזה מדימוי המדליק? חוסר אמונה בשינוי איננה תורמת כלל! להפך. אתה אולי יודע היטב לנמק עצמך ולהתבטא, אבל אתה כלל אינך שונה מכל אדם שני בארץ הזו שבחור לדאוג לתחת של עצמו ולהלעלים עין מכל עוולה או חוסר צדק שהם רואים סביבם. זוהי בעיניי הצרה הגדולה שלנו ואנחנו רואים היטב כיצד, שכבות שלמות של אוכלוסייה הולכות כעדר צאן עיוור אחר מנהיגים כגון ביבי ואחרים. אין כאן תקיפה, רק עניין טהור וקוסמופוליטי.

למעלה