הודעת המנהלת

הודעת המנהלת

טוב, עקב החוסר בגרות שנראה פה לאחרונה (ובבקשה אל תתחילו עם הדיון הזה שוב) החלטתי שהדברים קצת ישתנו, אני מכירה את רובכם הגדול, את חלקכם אני מכירה גם טוב מאוד ותמיד הרגשתי בעיה עם מחיקת הודעות כדי לא לפגוע או ליצור חיכוך, אני מודיעה פה קבל עם ועדה שלא משנה מי יכתוב ולמה כל עוד ההודעה תכלול קללות, העלבות, או מילים קשות המופנות ספציפית לאדם מסוים היא תמחק. גם מאלדר לא יהיה רשאי לכתוב פה הודעה שלא תמצא חן בעיני. דבר שני, שרשורי
הן לשיקול דעתי. במידה ואני אחליט שהנושא לא מתאים לפורום הזה ההודעה תמחק וישלח מסר לכותב. כל מי שמעלה שרשור
צריך להבין שכל עוד הוא מעלה נושא הקרוב ללבו שיקח בחשבון תגובות שעלולות לפגוע. תהיו בוגרים, אם נעלבתם, נפגעתם, תפנו אליי תבקשו למחוק את ההודעה הפוגעת, אני אפעל לפי שיקול דעתי. להתחיל לקלל ולריב זה לא הפתרון. מי שלא מוצא חן בעיניו דרך הניהול שלי יכול לפנות אליי במסרים, להטיח ביקורת עקיפה זאת לא הצורה. אולי נהגתי לא כשורה אבל הכל נבע מחוסר הבנה עד כמה ברצינות נלקחו פה הודעות מסוימות. יש מסרים, יש מסנג'ר, יש דרכים להגיע אליי לבקש למחוק הודעות. כולם, בלי יוצא מהכלל נסחפו פה יתר על המידה, אני מקווה שהלילה כולם נרגעו. אני יודעת שאני לא אצליח לרצות את כולכם, העניין הוא שאין לי רצון לנסות אפילו, אני כאן כי טוב לי כאן, כי זה פורום על הסדרה שתמיד אהבתי ואני תמיד אוהב, אני לא כאן כי מכריחים אותי. מי שלא טוב לו כאן לא חייב להשאר, אני אצטער על עזיבה של כל אחד ואחד מכם, אבל אני לא יכולה לעשות כלום בנידון. כולנו אנשים שונים, אני לא צריכה ללמד אותכם כאנשים בוגרים שחייבים לקבל גם את מי שלא מוצא חן בעינינו. תתפלאו, לא כל הודעה שלכם משמחת אותי ולא כל הודעה אני נהנית לקרא, על מה שמפריע לי אני לעיתים לא מגיבה- תאמצו את הגישה הזאת זה כל מה שיש לי לומר, אני רק מקווה שכולם פה יתעשתו ויחזרו לעצמם. (ותודה ל Bavmorda - אני מקווה שזה בסדר הפעם)

1Shir

New member
../images/Emo45.gif תודה עינת - יופי של מילים.

לגבי עזיבת הפורום - כמו שלא נעזוב חבר בגלל שהוא פגע בנו פעם אחת, ככה גם לא צריך לעזוב פורום בגלל עלבון. אני מאמינה שהטוב שבפורום מתעלה על כמה עלבונות מעצבנים ככל שיהיו.

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif זה נקרא הרבה יותר טוב הפעם,

ואני מקווה שעם מילותייך והמסר שאת מנסה להעביר, ישתנו כאן פני הדברים והרוחות יהיו טובות ומחייכות. (.... ואין בעד מה
). BAV.

FeLL67

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

את לא כאן כדי לחנך אנשים, אבל למחוק הודעות לא שייכות ייעשה רק טוב.

Ice Age

New member
Cheers ../images/Emo45.gif

לא יודע מה הלך פה אתמול בלילה - כנראה שהיה שמח, אה? אני מתנצל אם ההערה שלי גרמה לשרשורפלצת שלא נראה כמוהו אפילו בפורום פקאצות (תאמינו לי, בדקתי). ברור שהכוונה שלי לא היתה לפגוע באנשים, מקסימום בתאילנדים ובחתולים. אני מקווה שבהמשך נתמקד פחות באינטריגות בין חברי הפורום ויותר בדיונים על תיקים. הנה, יצאה הודעה לא צינית מתחת ידי.

Gilliana

New member
ואחרי הודעות כאלו...

... עוד מתפלאים מדוע יש חברים שלא רוצים להשאר בפורום. ולא מאיר - ההודעה שלך בהחלט לא צינית, זו בדיוק הבעיה. בכל מקרה, התאפקתי מלומר משהו עד עכשיו אבל מכיוון שזו ההודעה האחרונה בהחלט שלי בפורום, הייתי רוצה להבהיר כמה נקודות: א. לא - אי אפשר לצחוק על כל דבר ואי אפשר לתת גיבוי למי שפוגע חופשי ומזלזל ברגשותיהם של חברים אחרים בפורום בלי לשלם על כך מחיר. ב. מצטערת עינת - אבל במקום להעמיד במקום את מי שהיית צריכה להעמיד, מה שעשית במקום היה לפגוע עוד יותר במי שממילא נפגע. ג. רובכם נוטים להמעיט בחשיבות מה שקרה כאן אתמול - ולא כך הדבר, אי אפשר לעבור על כך לסדר היום ולהתנהג כאילו לא קרה דבר, בפרט לנוכח תגובתה של עינת. צר לי על כך שאני נאלצת לעזוב חברים יקרים וקרובים רבים אולם נוכח כל האמור לעיל, מוסרית ועקרונית אין לי מה לעשות במקום בו מתייחסים אלי כפי שמתייחסים ולא מתחשבים ברגשותי וברגשות חברים אחרים בפורום. בכל מקרה - אשמח לשמור על קשר עם כל מי שיהיה מעוניין בכך, יש לי אי-מיילים, טלפונים ו/או מסנג'רים של רובכם כך שזו לא תהיה בעיה. חבל שזה נגמר כך אבל כנראה שלכל דבר טוב יש סוף.

aerynsun

New member
מסכימה...

ביקורת על הניהול. לא פועל תקין לפי דעתי. משאירה אתהאיש שפה ושם זורק מילה צינית ומעצבן אנשים ואת נותנת לאנשים פעילים ללכת. ביי לכולם. למיכל יש את הפלאפון שלי

FeLL67

New member
חבל,

את יכולה לצאת מכל חדר בו יהיה משהו לא לרוחך לאנשים מסוימים, יש הומור מעוות אבל האנשים האלה יכולים ללכת לאזעזל. השרשור הזה הרטיח אותי, בייחוד אדם מסוים אחד עכבתי אחריו, והסכמתי ב100 % עם כל מה שאמרת, אני לא חושבת שלהעמיד במקום יעזור- במיוחד לא לנוכח ההודעה האחרונה. אלו דעותיו של אדם אחד, אני מכבדת אותך ואת הרגשות שלך, ושל כל מי שנפגע, לעולם לא אתן גיבוי לדבר כזה. בכל מקרה- אהבתי לקרא את ההודעות שלך, ואת הדעות שלך לגביי תיקים [ וחפרתי קצת |הרבה
| בארכיון ]

רוצים שנפתח את הקלפים?

אז בואו נפתח. אני אישית מאוכזבת מכל אחד ואחד מכן, מהצביעות הנוראית שהתרחשה כאן. מעולם לא הגבלנו את עצמנו בפורום, תמיד צחקנו על הכל, היו שנפגעו היו שלא אבל תמיד צחקנו והמשכנו הלאה. פתאום כשזה הגיע לנקודה רגישה שפגעה בכם החלטתם להתחסד ולזעוק נפגענו. אז מצטערת. תפגעו, אני לא אחסום אף אחד מהפורום. לא חסמתי מעולם ואין לי שום סיבה לחסום בטח לא בגלל הודעה שנעלבתם ממנה אולי בצדק ואולי בגלל שניפחתם הכל מעבר לכל פרופורציה. לא פעם נפגעתי ממכם עד עמקי נשמתי, אפילו ממך גילי אבל לא העזתי למחות או להעיר ובטח ובטח שלמחוק את ההודעה שלך. תסתכלו על עצמכם בראי לפני שאתם מטיחים ביקורת עליי. מודה, הייתי לא בסדר, מודה יכלתי לנהוג אחרת. מצטערת אבל אני לא מתחרטת על זה מהסיבה הפשוטה שזה לא יעזור וזה לא ישנה כלום. אני מצטערת שאת החלטת לעזוב את הפורום, באמת רע לי עם זה אבל אני לא אקשור אותך ואכבול אותך בכח. רק חבל שזאת הסיבה שאת עוזבת.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif

בחיים אני לא אצליח להבין מה הקשר בין המחלוקת הזאת לבין "לעזוב את הפורום", גילי ותמי. שתיכן מרכזיות כאן. לשבור את הכלים זאת לא הדרך שאני מאמינה בה בחיים, אבל כאמור זכותכן. סתם משהו שהרגע חשבתי עליו: כמה פעמים מאיר נאלץ "לסבול" את ההשתפכויות הרומנטיות ואף המיניות שלנו על מולדר וסקאלי? אפשר להגיד שגלשנו לאוף, הוא גם לפעמים העיר לנו על זה, אבל הכול תמיד המשיך ברוח טובה ובהומור. מותר להיפגע, מותר להגיד את זה (וגם אני בעבר נפגעתי ממאיר ואם רציתי הערתי לו) ומאיר הוא אחד שיודע להתנצל כאשר הוא פוגע. אף אחד לא פגע באף אחד בכוונה כך שאני ממש לא מבינה על מה כל הקטע. להילחם על עקרונות זה יפה אבל רק כשעומדת מאחורי זה פואנטה כלשהי. אתן רוצות התנצלות, תבקשנה אותה ואני מניחה שתקבלנה, אבל לעזוב את הפורום? לא ברור לי. אתן מענישות בעיקר את עצמכן.

Gilliana

New member
שיר, עצם ההשוואה...

... מעיד על עד כמה את באמת לא מבינה את מה שקרה כאן ביומיים האחרונים, כמו גם כל שאר הדברים שכתבת אבל אם תרצי לדון בזה לעומק - יש אי-מייל, יש מסרים ויש טלפון. כאן מיצינו.

Gilliana

New member
עינת יקירתי...

כנראה שממש לא הבנת אותי - וכנראה שפספסת את כל מה שקרה כאן בגדול, זה מה שאני מבינה מההודעה שלך. לא ביקשתי מעולם לחסום אף אחד ואפילו לא ביקשתי למחוק הודעות של אף אחד - הרי את יודעת יותר טוב מכולם כמה אני אנטי הגבלות, מחיקות וכו' - מה שמפריע לי הוא שבמקום להעמיד את מאיר במקומו עוד הצגת זאת כאילו אנחנו אלו שלא בסדר. אני לפחות מסתכלת על עצמי מצויין, לא אומרת שאני טלית שכולה תכלת - אף פעם לא התיימרתי, אבל תביני - מבחינתי השואה היא טאבו, מבחינתי לא יתכן להתבדח על הנושא הזה ואני מתוך עיקרון לא אמצא במקום שבו נותנים לגיטימציה להתבדחות בנושא זה. זה לא אומר שאני "ברוגז" איתך, או שאני לא אדבר איתך מהיום והלאה - לא, זה אומר רק בדיוק את מה שאמרתי קודם, לא פחות ולא יותר. ודרך אגב עינת, חבל מאד שאם אמרתי משהו שהפריע לך לא הערת לי - אני מצפה ממך בתור חברה שכן תעירי ותגידי, אחרת - מה עשינו בזה? שלא תחשבי שלי לא רע עם כל זה, אבל אני מתוך עיקרון מאד חזק פשוט לא יכולה לעבור על עניין השואה לסדר היום, וזה לא עניין של העברת ביקורת בכלל - יש נושאים שבהם אין מקום אפילו לביקורת, ואין מקום לפשרות - זהו אחד מהם.

1Shir

New member
סליחה שאני עונה להודעה שמופנת לעינת

אבל אני חייבת לציין שלא מובן לי איך הישארות בפורום שוברת את העיקרון של חוסר הסכמה לבדיחות על נושא רגיש. כל מה שאת צריכה לעשות זה לבקש התחשבות ואי התבדחות על הנושא הזה ואני בטוחה שבקשתך תענה בחיוב מצד כל הגורמים. תבקשו במקום לתקוף אם זה עד כדי כך חשוב לכן, זה הכול.

Gilliana

New member
א. את לא צריכה להתנצל

ו-ב'. נדמה לי שהעניין הובהר יותר מפעם אחת, אבל לא זכה להתייחסות - נהפוך הוא, עוד נופפו לי באצבע עם "נו נו נו" ועל כן לא נותר לי אלא לפרוש.

1Shir

New member
../images/Emo4.gif בגלל אפיזודה אחת לפרוש?

יכול להיות שהיתה אי הבנה אבל הנה את רואה שאפשר להסדיר אותה. לא צריך הודעות פרישה בשביל לדבר על הדברים.

למעלה