האוקינוס השקט
New member
הודעת המנהלת
טוב, עקב החוסר בגרות שנראה פה לאחרונה (ובבקשה אל תתחילו עם הדיון הזה שוב) החלטתי שהדברים קצת ישתנו, אני מכירה את רובכם הגדול, את חלקכם אני מכירה גם טוב מאוד ותמיד הרגשתי בעיה עם מחיקת הודעות כדי לא לפגוע או ליצור חיכוך, אני מודיעה פה קבל עם ועדה שלא משנה מי יכתוב ולמה כל עוד ההודעה תכלול קללות, העלבות, או מילים קשות המופנות ספציפית לאדם מסוים היא תמחק. גם מאלדר לא יהיה רשאי לכתוב פה הודעה שלא תמצא חן בעיני. דבר שני, שרשורי
הן לשיקול דעתי. במידה ואני אחליט שהנושא לא מתאים לפורום הזה ההודעה תמחק וישלח מסר לכותב. כל מי שמעלה שרשור
צריך להבין שכל עוד הוא מעלה נושא הקרוב ללבו שיקח בחשבון תגובות שעלולות לפגוע. תהיו בוגרים, אם נעלבתם, נפגעתם, תפנו אליי תבקשו למחוק את ההודעה הפוגעת, אני אפעל לפי שיקול דעתי. להתחיל לקלל ולריב זה לא הפתרון. מי שלא מוצא חן בעיניו דרך הניהול שלי יכול לפנות אליי במסרים, להטיח ביקורת עקיפה זאת לא הצורה. אולי נהגתי לא כשורה אבל הכל נבע מחוסר הבנה עד כמה ברצינות נלקחו פה הודעות מסוימות. יש מסרים, יש מסנג'ר, יש דרכים להגיע אליי לבקש למחוק הודעות. כולם, בלי יוצא מהכלל נסחפו פה יתר על המידה, אני מקווה שהלילה כולם נרגעו. אני יודעת שאני לא אצליח לרצות את כולכם, העניין הוא שאין לי רצון לנסות אפילו, אני כאן כי טוב לי כאן, כי זה פורום על הסדרה שתמיד אהבתי ואני תמיד אוהב, אני לא כאן כי מכריחים אותי. מי שלא טוב לו כאן לא חייב להשאר, אני אצטער על עזיבה של כל אחד ואחד מכם, אבל אני לא יכולה לעשות כלום בנידון. כולנו אנשים שונים, אני לא צריכה ללמד אותכם כאנשים בוגרים שחייבים לקבל גם את מי שלא מוצא חן בעינינו. תתפלאו, לא כל הודעה שלכם משמחת אותי ולא כל הודעה אני נהנית לקרא, על מה שמפריע לי אני לעיתים לא מגיבה- תאמצו את הגישה הזאת זה כל מה שיש לי לומר, אני רק מקווה שכולם פה יתעשתו ויחזרו לעצמם. (ותודה ל Bavmorda - אני מקווה שזה בסדר הפעם)
טוב, עקב החוסר בגרות שנראה פה לאחרונה (ובבקשה אל תתחילו עם הדיון הזה שוב) החלטתי שהדברים קצת ישתנו, אני מכירה את רובכם הגדול, את חלקכם אני מכירה גם טוב מאוד ותמיד הרגשתי בעיה עם מחיקת הודעות כדי לא לפגוע או ליצור חיכוך, אני מודיעה פה קבל עם ועדה שלא משנה מי יכתוב ולמה כל עוד ההודעה תכלול קללות, העלבות, או מילים קשות המופנות ספציפית לאדם מסוים היא תמחק. גם מאלדר לא יהיה רשאי לכתוב פה הודעה שלא תמצא חן בעיני. דבר שני, שרשורי