הודעת הלידה שלי

אשרת 1972

New member
הודעת הלידה שלי

שמחה לבשר לכן שביום 21.7.14 נולדה בתי הבכורה אלה , הגברת הגיחה לעולם בניתוח קיסרי לאחר ירידת מים מוקדמת בשבוע 33 , שהיתי באשפוז בהריון בסיכון במשך שבוע עד הגעה לשבוע 34 , במחלקה נעשתה הערכה מחודשת לגבי גיל ההריון והוא נקבע לפי מועד ביצוע שאיבת התורמת , להבדיל מהמחזור שלי מדובר בהבדל של 4 ימים שכל הרופאים שטיפלו בו לא התייחסו אליו אבל היה חשוב ביותר כשרצו להגיע לשבוע 34 .הכרתי במסע הזה הרבה חברות נשים חזקות שתמכו בי לאורך הדרך אני מודה להן ובטוחה שמדובר בחברות לחיים , אניי שמחה שקיבלתי את עצת הרופאים ועברתי לתרומה ואני מודה לאל על הנס הזה שאפשר לי להפוך לאם , הגברת הקטנה היא בדיוק הילדה שחיכיתי לה והעובדה שהביצית אינהשלי פשוט לא רלוונטית , לא קראתי הרבה על ננו גנטיקה אבל הגברת קיבלה ממני את האופי היא תלשה את האינפוזיה מהיד שלה והשתוללה שהחזירו לה אותה עד שהרופאים ויתרו לה והסירו אותה לחלוטין מאחלת לכן כולן להצליח במסע הזה במהרה ושהפורום ימלא תמונות של תינוקות חייבת להסיר את הכובע בפני רופא הפריון של דר ערן הורוביץ ששמע שאני מאושפזת ושאני עומדת ללדת עמד איתי בקשר רציף , בעצה אחת איתו הוחלט ללדת בקיסרי אלקטיבי כדי לאפשר לגברת הקטנה להגיח לעולם בלי קשיים , דר הורוביץ דאג שאנותח על ידי חבר שלו שעובד בבית החולים ושאנותח ראשונה מיד על הבוקר , אין לי מספיק מילים כדי להביע את תודתי .

עוגי555

New member
אשרת, איזה יופי, ואיזה כיף לשמוע!!!

מאוד מרגש, וזכית ברופא נפלא כך אני שומעת המון.
שתזכי לגדלה באושר, בבריאות ובנחת!!!
שימחת אותי מאוד
נתת לי אור לעתיד

מנצלת את ההזדמנות לאחל גם כאן מזל טוב! אלה זכתה בזוג הורים מדהימים שלא ויתרו ועברו דרך לא פשוטה להגיע לרגע זה

היי אשרת

מזל טוב!!! הרבה אושר ובריאות לך ולקטנה.
תודה רבה לך ששיתפת אותנו ונתת לנו
תקווה, שיש למה לחכות.

chicky47

New member
לאשרת ולגברת הקטנה

מזל טוב מקרב ליבי!!! אני מאחלת שתגדלי אותה בנחת ובשמחה ובאהבה. גם אני הולדתי את התאומים שלי בשבוע 34 בניטוח קיסרי. שבוע מכובד מאד. מקווה שהמשקל של הקטנה היה בסדר --לפי ניסיון שלי הפאר מצתמצם מהיר מאד...מאחלת לך התאוששות מהירה, אני יודעת שבשבועות הראשונים זה מאד קשה אז תנסי לנוח כמה שאפשר... ברכות!

יוווו, אשרת, איזה יופי!

כל כך כיף לשמוע!
אני עדיין לא נכנסת לפה הרבה... ולכן ראיתי רק עכשיו...
שיהיה לכם המון אושר ונחת!
וואוו, אני מתרגשת...

אממממ... זה מתחיל להיראות כאילו זה יהיה כאן ולא בפורום השכן

ובכל מקרה, לא באמת מאמינה שבקרוב... (כי עוד לא עברתי לכאן...)
אבל תודה!

אשרת 1972

New member
יקירתי את מוזמנת לעמוד איתי ועם עוד בנות מהפורום בקשר

נשמח לתמוך ולעזור בהחלטה , אני רק יכולה לאמר לך ששנה אחרי שנפגשנו ושנה וממש קצת אחרי שהתחלתי בתהליך , כי הקטנה שלי קצת הקדימה , אני אמא והילדה מדהימה וכולה שלי , ההחלטה היא רק שלך אבל אם שוקלת ברצינות נשמח להיות לאוזן קשבת ולעזור בהחלטה .

נכון, זה באמת היה מהר, שמחה מאוד שדרכך פה לפחות היתה קצרה!

אני בהחלט שוקלת ברצינות, ועשיתי כבר מספר צעדים שמתקדמים לכיוון.
(ולא סתם אני גם פה לפעמים...)
אבל כרגע עדיין נותנת צ'אנס/ים אחרונ/ים לביציות שלי, שאולי אולי....
אני בהחלט יודעת למי לפנות כשאצטרך!
תודה רבה!

למעלה