הודעת ההריון שלי

משביה

New member
הודעת ההריון שלי

תרומת ביצית ראשונה בגיל 44 {כרגע 45},,,,השבוע אני אהיה 15 שבועות. ביום ההחזרה לא הפסקתי לבכות כי גיליתי שלא נישארו לי עוברים בצד,,יש לי רק 2 עוברים ,,,1 8תאים והשני 7 או 6,,,,כול התהליך וכול היום בכיתי,,,,ידעתי שאין לי יותר כסף {עם תרופות זה עלה לי יותר ב25 אלף דולר},,, ,,אבל בחסדי האל נקלטתי,,,,ילד\ה 1,,,,,אני מאמינה שזה בזכות כול התפילות של 12 שנות נישואים,,,,רציתי לכתוב לפני,,,אך זמן קצר מאוד אחרי שנקלטתי חוויתי בחילות קשות מאוד,,,24 שעות,,,רוק בכמויות ללא הפסקה {סליחה על התיאור},,,לא יכולתי לשבת כל כך,,לא לאכול {חוץ מסלט ירקות טיפה} לא לשתות מים ,,לא יכולתי להיות ממש בחוץ או להיות ליד אנשים כי זה היה מביך מאוד וקשה מאוד,,,הייתי רוב הזמן במיטה,,,וירדתי במישקל,,,,כמובן שהייתי על כדורים מעולים ומאוד יקרים שלמרות שלקחתי אותם עדיין הקאתי וסבלתי מאוד,,,,,אך תודה לאל השבוע אני מרגישה הרבה יותר טוב,,,,עדיין על הכדורים עדיין מרגישה בחילות ורוק אך אפשר לסבול זאת,,,,,
איילת ר היקרה עזרה לי כל כך בכול התקופה הזו,,,נתנה לי מידע וניחמה וחיזקה ,,למרות שהייתה רגע לפני הלידה,,,,אישה מדהימה ומקסימה וטובת לב ,,,,,תמיד אזכור את טוב ליבה כלפיי,,,,אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה,,,,,,
אני באמת רוצה להודות לכולכן על הצעות ותשובות שנתתן לי על הכול,,,,,אני מכול הלב מאחלת לכולן להקלט במהירות,,,מאחלת לכן ניסים וניפלאות ושמחות. ובנוסף הייתה פה בחורה שהציעה לי את המחקר על האננס,,,ובכן כן אכלתי את זה,,,,תודה לך ותודה לכן.

מאמי187

New member
מזל טוב יקרה! מעתה שיהיה הריון קל ומהנה

ובידיים מלאות. מצטרפת לכל דברי השבח כלפי איילת המקסימה.

שמחה לראות את הפירסום וחלק גם זוכרים אותך בניק הקודם שלך.... אולי תזכירי אותו
זוכרות את דרך היסורים שעברת, חיפושי התרומה בארה"ב וכמה היה לא קל
מאחלת לך שאוטוטו הבחילות יעברו ותוכלי להתחיל להנות מההריון
איילת

rabbitm

New member
בשעה טובה!!!!

שהשבועות הבאים עד ללילדה יעבור בקלות ובלי דרמות מיותרות!!!

זו אני עם האננס

אני כל כך שמחה לשמוע שזה הצליח!! שיהיה לך הריון תקין ושתלדי בזמן תינוק/ת בריא ושלם. אמן!
אני גם סבלתי מבחילות קשות , ירדתי במשקל ולקחתי זופרן. כל כך מבינה ומזדהה איתך.
מה שמנחם זה שהסבל זמני ועוד מעט תתחילי לפרוח.
שיהיה לך המון בהצלחה ותשמרי על עצמך ועל ההריון.

משביה

New member
מאמינקה-תודה על סגולת האננס

אני מקווה שזה יעבוד לכול הבנות היקרות בעת הצורך,,,,אני מיצטערת לשמוע שגם את סבלת מבחילות קשות,,,,את יודעת בזמן של הקושי הנוראי הזה החלטתי שאני לא יעשה שוב תהליך,,,פשוט לא עמדתי נפשית בגועל נפש שהרגשתי,,,,התברר לי משיחה עם אחות במירפאה שגם אחותה וגם היא סבלו כמוני ו"היסתפקו" בילד אחד בלבד,,,,מהפחד לעבור את הבחילות 24 שעות שוב,,,,,,אבל האמת שעכשיו שאני קצת מרגישה יותר טוב,,,אני יודעת שאם יהיה לי את הכסף אני יעשה זאת שוב ,,,,,זופרן לא עזר לי בכלל,,,,,נתנו לי DICLEGIS לפחות איתם יכולתי לשתות כוס מים אחת ביום,,,,שוב תודה תודה על האננס,,,,,ותודה על האיחולים

מאמי187

New member
אני מקווה שגם אצלי זה יצליח. אכלתי היום אננס

שלם, אך אצלי זה היום החמישי אם מחשיבים את יום ההחזרה ומדובר במוקפאים בני 3 ימים, כמדומני.
הלוואי....בע"ה.

משביה

New member
מאמי187- ראשית בהצלחה אך לא כך עושים זאת

תשאלי את מאמינקה2,,,,,היא כתבה איך עושים זאת,,,לא אוכלים את האננס,,רק את הליבה שמחלקים אותה ל5 וכול יום ב5 הימים הראשונים אוכלים חתיכה אחת,,,,אחר כך ממש לא אוכלים אננס,,,,,אך בבקשה תבדקי מה עושים,,,,,בעזרת השם תצליחי בגדול יש ניסים ובלי שום קשר לאננס אני מאוד מאמינה בתפילות.....לילה טוב ובהצלחה מרובה

נכון

חותכים את האננס ומשאירים רק את הליבה (גליל מאורך באמצע האננס)
את הפרי עצמו אפשר לתת לבן זוג לאכול :)
מחלקים את הליבה ל 5 חתיכות שוות ומיום ההחזרה אוכלים כל יום חתיכה אחת. לאחר היום החמישי מפסיקים לאכול כי זה כבר יכול להזיק.
כאן אפשר לראות איך זה נראה בתמונה:
http://conceivewithpineapple.blogspot.co.il/

עוגי555

New member
טוענים ששוכחים הכל...

אני גם תהיתי איך עוברים זאת שוב, ושוב... מסתבר שפשוט עושים את זה...

משביה

New member
עוגי555 - אני ממש הייתי עושה את התהליך שוב

ושוב מבלי למצמץ אך כול השנים הארוכות האלו היו תלויות בכסף,,,,,,אך בזמן הבחילות הקשות ידעתי שאני לא יעמוד בבחילות שוב,,,,,זה היה נורא,,,,אבל כמו שאמרת עוגי, מזל ששוכחים מזל שהבהירות המחשבתית חוזרת,,,,,עוגי תודה שהחזקת לי אצבעות,,ותודה על האיחולים...,לילה מבורך שיהיה לך

עוגי555

New member
כל כך שמחה בשבילך!!!

כמה עברתם... החזקתי לך 1000 אצבעות
שמחה שאת טיפטיפה מרגישה יותר טוב
בשעה טובה, המשך הריון קל ומהנה, בריא ושמח
שיסתיים בזמן בידיים מלאות ומאושרות!

למעלה