הודעת הבהרה והתנצלות

הודעת הבהרה והתנצלות

יהודית להב איימה עלי היום שתתבע אותי בבית משפט על הוצאת דיבה אם לא אתנצל על דברים שכתבתי נגדה. המטרה שלי לסייע למצבם הנורא של מורי הדרך, וביניהם מורי הדרך לתיירות פנים, על ידי כך שאבחר למועצת אגודת מורי הדרך. אני לא מתכוון לתת לאף אחד להסיט אותי מהדרך הזאת. מאחר שהאיום הזה עלול להסיט את תשומת הלב שלי מהמטרה העיקרית, קידום מעמדם של מורי הדרך, אני מצהיר בזאת חגיגית ובצורה שאינה משתמעת לשתי פנים: אני מתנצל אם פגעתי באיזו שהיא צורה בדיתי להב. אין לי כוונה לפגוע בה ואם התפרש כך - אני מתנצל.

מצחיק שדוקא דיתי מאיימת על צביקה

נבחרת ציבור שלא עובדת במקצוע, שיושבת כבר הרבה שנים במועצה, שלא יכולה להראות שום עשיה רצינית, מאיימת על צביקה שרוצה לעשות שינוי. אם נבחרי ציבור מסוגלים לתקשר עם הסובב איתם רק בדרך של איומים, צריך לחשוב פעמיים אם מגיע להם לחמם כיסא. אם יש מישהוא שלא הייתי בוחר, זה את יהודית להב, דיתי. מילא שלא עושה כלום, אבל להגיע לאיומים על מתמודדים אחרים זה כבר מוגזם! כנראה שגם היא חשה שהקרקע בוערת לה מתחת לרגליים. וטוב שכך.

מישהוא מוצא בפורום דיבה על דיתי?

היחידי שהזכיר את השם שלה הייתי אני. מה שכתבתי היה אמת לאמיתה. איפה יש דיבה על דיתי? כנראה שהיא מזהה בדברים הכלליים של צביקה עוולות שהיא עשתה והיא פוחדת שזה יתגלה. אחרת אין לי הסבר למה דיתי מאיימת.

מתחיל להיות דומה לפורום של מטרני

מתחיל להיות דומה לפורום של מטרני, כל הסיפור מעוות, הכי פחות בעייתי הוא מעמדה של דיתי להב שהרי לפחות אין ניגוד אינטרסים בין עיסוקה באונברסיטה לבין פעילותה (או לא) באגודה. לעומת מועמד סוכן נסיעות (מי זה?) או בעלים של חברת רכב אשכול? והכי מעניין שלא שומעים מנציגנו בשנים האחרונות: דיתי רוצה להגיב? לפני תביעות מטופשות ואיומים יש פורומים לתגובה חופשית (אפילו שניים) ואולי נשכנע את זיות או יוסי וייס ואת רפי גלס לספר לנו על תוכניות האגודה ? נווווווו ???????

יענקיק

New member
פול גז בנוטרל מיטרני י עקב

יעקב שלום קבלתי את הפקס ממך בבתי ביום 19.1.2004.בו נכתב,הכונה:להוביל את אגודת מורי הדרך בשנים הקרובות לטובת כל חברי האגודה.כמו כן אתה מעומד לתפקיד יו"ר האגודה.שהמטרה להוביל ברוח חדשה את כל מורי הדרך בארץ.לכןיש לי מספר שאלות: 1.כמה מורי דרך מוסמכים יש במדינת ישראל,כמה מתוכם פעילים,מהפעילים כמה הם חברי אגודת מורי הדרך,ומתוכם כמה שילמו את מיסי החבר לאגודה.כי ללא תשלום המס אין לחבר זכות לבחור למועצה ולועדת הבקורת.לכן בגמר הספירה,אחוז הבוחרים יהיה קטן יחסית לכל מורי הדרך שהם לא חברי האגודה.לכן השאלה מה אתה ממליץ לפתרון המצב. 2.אני וחברי קבוצת הארבעה עומדים לבחירה למועצה.במטרה לקדם את תירות הפנים.באגודת מורי הדרך,ומול משרדי הממשלה השונים,ולחתימת הסכם עבודה עם מארגני וסוכני תירות הפנים,שבחלקם הם גם סוכני תירות נכנסת.כן השאלה מה תהיה מוכן לעשות לקידום מורי הדרך בתירות הפנים. יענקיק (יעקב פרלשטיין)

ביצה ותרנגולת

חברי ינקיק ולחברנו בתיירות פנים , בעית הביצה והתרנגולת היא המרכזית בחיינו אז מהיכן נתחיל? א) שלכל מורי הדרך אותם הבעיות הקריטיות כרגע. ב) ששלב ראשון יש לאגד כמה של שיותר מורי דרך באגודה ע"י יצירת שירותים שהאגודה תספק למורי הדרך:  שווק ויחסי ציבור למורי דרך מוסמכים חברי האגודה  סיורים ימי עיון וסמינרים כחלק מהשתלמויות החובה בתיירות  מערכת תקשורת למידע שוטף באינטרנט ופקס  רישום רכבי אשכול באמצעות האגודה  בטוח מקצועי ומשפטי לכל חברי האגודה.  יעוץ שוטף של רו"ח  ביטאון מורשת דרך" ככרטיס ביקור של מורי הדרך.  ייצוג הולם של מורי הדרך מול מוסדות ממלכתיים ואירגוני תיירות. רק לאחר גיוס כ900 מורי דרך לאגודה יכול להתנהל תהליך של יצוג אסרטבי מול המוסדות והסוכנים. וכמו שאתה יודע מנסיונך בלא גיבוי של מורי הדרך במשך שנים טחנתם מים. לדעתי הדבר החשוב ביותר לפני מלחמות עולם זה לפתח את המותג "מורה דרך מוסמך" ברגע שהמוצר הזה יהפוך מבוקש בשוק המשתנה ותחרותי החיים לכולם יהיו קלים יותר. וכמו שלמדתי בפורום המכובד =קאפיש?? וחוץ מזה עדכן את הפרטים שלך באתרנו הצנוע www.tour-guides.co.il Join the list תחסוך לנו פקס ותקבל חומרים מענינים בדואר אלקטרוני יענקלה

למעלה