הודעת האיגוד

• פותח הנושא ispa
  • פורסם בתאריך

oski

New member
cushion 3

אתה אולי חושב שאתה חכם או מבין גדול בביליארד אך למעשה הנחה מוכיח בורות קשה להעביר ביקורת גם אל ראש ממשלה זה לא טאבו במדינה דמוקרטית. כל מה ש 9Ball עושה זה העברת ביקורת שכך לא עושים את הדברים. לא יכול להיות שחבריי איגוד ידאגו לכיסם כאשר הם משמשים בתפקידים רשמיים באיגוד. ציתות מדבריך " והם צריכים לגבות על השולחנות כסף ואפילו יותר כסף בדיוק כמו שגובים כסף בכביש חוצה ישראל" הלו אולי אתה מבין גדול רק בכסף אך מה שאתה אומר זה לגיטימציה לקחת כסף על גב השחקנים בארץ. זוהי התעשרות עצמית של חברי האגוד. בכל מקום בעולם המערבי יש דמי רשום לטורניר אך לא באליפות מדינה. אך באף מקום אין דמי משחק ישנם דמי השתתפות בטורניר שהם לכולם שווים ולא אלו שמשחקים טוב נענשים (אולי עכשיו תבין את הפרדוקס שבעניין). לפני שתגיד מי אתה בכלל אז אוכל רק לומר לך שאני חייתי מביליארד במשך 15 שנה, ומספר הגביעים ומדליות שזכיתי במשך פעילותי יכולים למלא את חדר האורחים בביתך. שחקתי כמעט נגד כל הגדולים בעולם מקיר אישית לפחות 40 שחקנים מהטובים בעולם אישית, כמה ישראלים יכולים לומר זאת. מה שאתם באגוד צריכים להבין שאם אתם רוצים לפתח את ספורט הביליארד עליכם להשקיע מזמנכם ללא כל תמורה. בארה"ב יש לכל מועדון שמכבד את עצמו מקצוען שמשחק במועדון, זה עולה הרבה כסף לבעל המועדון, אך הם עושים זאת מאחר והם רוצים למשוך שחקנים למועדון אך בארץ רוצים להרוויח כסף בלי להשקיע. בזה ששחקן משלם דמיי חבר הוא גם ראשיי לצפות מן האגוד שאליפות הארץ לא תעלה לו כסף. (בהשוואה מכון כושר שייקח כסף אל כל שימוש במכשיר), בעולם כולו לחברי מועדון יש הנחות ולא תוספות. להגיע לתוצאות זה רק אם במדינה הזאת משהי יבין שיש לראשונה להשקיע בילדים מגיל צעיר וזאת ניתן לעשות כאשר העלות הכספית לא גדולה, אני מכיר ילד בן 7 שיכול לגמור משחק 9Ball ללא טעות אחת אולי זה יבהיר לך ולאחרים כמה אתם רחוקים מהרמה הבין לאומית. אני עדין הולך פעם בשבוע לשחק במועדון שבו אני משלם תשלום חודשי כמו בדוגמה שכתבתי ראה מכון כושר ושם אני רואה המון ילדים שבעזרת מדריכים מתקדמים בדרך הנכונה ובהשגחה. לסיום חבל שאנשי ההתאחדות חושבים שהם מיוחדים, אם למשהו כואב משהו צריכה להיות דרך שהוא יוכל להביע את אי שביעות רצונו, וחברי הפורום יכולים להחליט מי באמת כואב את המצב. לסיום זה יפה מאוד שהאיגוד מתחשב בענף הקרמבול, ואם כבר מה עם הנכים ומה עם הסניורים לכל אלו יש תחרויות משלהם בעולם הביליארד.

Ofer Peer

New member
OSKI!!

שלום לך, מדבריך אני מבין כי אתה נמצא מחוץ למדינה. אתה מדבר לעניין, שואל שאלות ישירות ועל כך תבורך! גם אני חשבתי על כל מה שנכתב בפורום זה. חבל רק שהעמותה (איגוד) משנה דעתה לפי ראות עיניה... פעם מגיבים ופעם לא מגיבים... ביניינו, ככה זה נראה בדיוק! אסור לשאול כי יש בעל בית חדש לספורט הביליארד במדינת ישראל!!! והוא יעשה ככל העולה על רוחו!... (מה חדש?) הייתי מעוניין להיפגש איתך ולדסקס עניינים אלו בצורה מקצועית! אנא צור קשר אישי דרך הכתובת: קבל הודאה אישית. בנוסף, אני אישית מצפה לקרוא את תגובתו של 3cuhsion לגביי שאלותייך... תודה, ויום טוב.

147break

New member
לא מבינים

חברה אנחנו שנות אור מאר"הב ומארופה פה האיגוד בינתיים מתקיים מתשלום סימלי של המועדונים שחברים באיגוד ומדובר על כ20-30 ודמי השתתפות אין מה לעשות עד שיתחיל לקבל תקציב מאושר מגוף ספורט רשמי אנחנו מדינה קטנה אך חומרנית ביותר ולמרות שאיגוד זה אינו מושלם הוא הביא להתקדמות משמעותית בנושא בח"ול יש מימון של חברות מבוססות שפועלות שם לדוגמא ריילי באנגליה וקונלי,ברונסוויק ואולהווזן וזה בנןסף לחברות שממנות את השחקנים ויוצרות לשחקן מצב אידאלי ללא כאבי ראש להיות אך ורק במשחק גם אני ביקרתי בחו"ל ושיחקתי עם אלופת גרמניה ועם אלוף גרמניה עם שחקני ליגה באנגליה שיכולים ללמד את האלוף שלנו עוד הרבה זה לא הענין בכדי שהענף יתקדם יש ליצור מודעות למשחק ולאתר כשרונות צעירים להשתתף בכול פעילות ולא לחשב את סך הפרסים אני השתתפתי בטורניר שבועי במועדון בבון גרמניה עם פרס מגוכך של כ800 ש והשתתפו בו כשישים שחקנים שמגיעים אליו בחלקם נוסעים בין100-200 ק"מ עלמנת להשתתף בו אלו הם שחקני ביליארד אמיתיים ולא השחקן הישראלי חם המזג שמסתובב עם מחשבון

oski

New member
147break מבינים, מבינים

מבינים, מבינים, בגלל זה אומרים שהדרך לא נכונה אינני רוצה לחלוק על דבריך נהפוך הוא. אם הייתה בתחרות בגרמניה אתה יודע שהתשלום לתחרות הוא שווה לכל המשתתפים,(ואין דבר הנקרא דמי משחק) והתמריץ של השחקנים הוא להשתפר עוד ועוד ולדעת לעמוד במצבי לחץ. אני חייב לחלוק על חשבונך בנוגע לתחרות שהייתה בגרמניה, באם באים 60 שחקנים וכל אחד משלם רק 10 אוירו זה יוצא 600 אוירו, התשלום הרגיל בתחרות הוא 45 עד 50 אחוז לפרס ראשון כך שזה יוצא משהוא בסביבות 300 אוירו שהם בטח לא 800 שקלים, זה נכון השחקנים נוסעים 200 ק"מ ויותר בשביל טורניר (אם כבר הזכרתה את גרמניה אז לידיעתכם מזה מספר שנים שבאליפות המדינה אין שום תמורה כספית, גם באם הנכם זוכים במקום ראשון. ולאליפויות אלו מגיעים גם אלופיי עולם כמו תורסן הומאן ,ראלף סוקה, אוליוור אורתמן ואוד רבים אחרים אל תשכחו ללא תמורה כספית התמורה היחידה היא האפשרות לייצג את ארצם באליפות אירופה ובאליפות העולם). עכשיו אני חייב להיכנס ולעשות חשבון שוב לפי הכתוב בתחרות הקרובה 9 כדורים כל שחקן על כל משחק משלם 25 שקלים לשני שחקנים יוצא 50 שקלים זאת אומרת שבעל המועדון עושה כל 30 דקות בערך 50 שקלים, (30 דקות זהו הזמן שלוקח משחק עד 5 משחקונים אפילו פחות מזה) לשחקנים יהיה יותר זול לשלם השכרת שולחן מאשר את דמי המשחק. אתם צריכים להבין שגם כאשר בונים בניין היסודות צריחים להיות נכונים וטובים באם לא נעשה יסודות טובים לא נוכל לבנות 9 קומות עם יסודות של בית פרטי אי אפשר להסתתר מאחורי האמרה אין תקציב ולקחת משחקנים דמי משחק. יש רק דמי השתתפות בתחרות. לסיום כל טענותיי הם שיש לגבות בתחרות רק דמי השתתפות ולא דמי משחק גובה דמי ההשתתפות לא חשובים,וכל המשתתפים משלמים אותו דבר.

ispa

New member
אוסקר קרא את הנוהל לפני שאתה כותב..

אוסקר ידידי אתה שם בגרמניה ואנו כאן מנסים להתאים את השיטה הנכונה ובכל פעם אנו מפיקים לקחים ומשנים. בנוגע ל-25 ש"ח לצערי לא הבנת נכון, לטורניר יש שתי שלבים: בתים ונוקאוט, בשלב הבתים לא משלמים שום דבר עבור זמן שולחן, זאת אומרת כל שחקן יעשה 4 משחקים ולא משלם מעבר לדמי רישום, רק אלו שיש להם סיכוי לפרס משלמים 25 ש"ח בשלב ה-32 שלב ה-16 ושלב ה-8 זאת אומרת אלו שיעלו לרבע גמר משלמים עוד 75 ש"ח. לכן אני מציע לך ולכל אלו שחושבים שזה עסק טוב לעשות טונירים שיעשו חשבון עוד פעם! אני חושב שבשיטה הזו התחשבנו בחלשים והחזקים נאלצים לשלם עבור החלשים. אני בטוח שלא ירחק היום שגם הגרמנים שלך ילמדו מאיתנו ואני ממש לא צריך אותם...

ispa

New member
עוד דבר

אתה מכיר גם את הטלפון שלי וגם את המייל אם משהו לא ברור אתה תמיד יכול לפנות אלי. שתהיה בארץ תקבל עדכון לגבי הבנין אז תבין שכל מה שנאמר על ידך לא לעיניין.

ispa

New member
הסבר נוסף

ה- 8 שמשלמים 125 ש"ח ועוד 75 ש"ח כאמור במינימום מחזירים לעצמם את ההשקעה היות ומקומות 5-8 מקבלים 200 ש"ח. ומקומות 9-16 שסה"כ עולה להם 125 ש"ח+50 ש"ח מקבלים מהמועדון שעות משחק חינם (שזה שווה כסף רב) ומכאן יוצא שבכל הטורניר רק 16 שחקנים משלמים עוד 25 ש"ח נוסף לדמי ההרשמה.

oski

New member
ההסבר הנוסף

ההסבר לזה שרק אלו שיגיעו לשלב הסופי ישלמו דמי שולחן בגלל שהם זוכים גם בכסף, מוצא אני כמוטעה על אחת כמה וכמה אני רואה זאת בחומרה, מי אלו אותם שחקנים המגיעים לשלבי הגמר? הרי אלו אותם שחקנים המשקיעים שעות רבות במועדונים ומוציאים כבר הרבה כסף על ההובי שלהם (מאחר ואף אחד שם לא מקצוען) תמורתם היחידה היא כאשר יש אירוע שכזה שהם יקבלו משהו בחזרה ולא שייקחו מהם יותר בגלל שהם משחקים טוב, זהו היגיון מיוחד לקחת דווקא מהם. שחקן הרוצה להתקדם צריך לכל הפחות 6 שעות אימון לבד בשבוע ועוד 6 שעות משחק בכדי שיוכל ליישם את שעשה באימונים, כמה זה עולה לו לפי חישובים של השכרת שולחן בארץ משהוא כמו 250 שקל בשבוע שהם 800 עד 1000 שקל בחודש ואת אותם שחקנים רוצים להעניש. אני השתתפתי כבר בתחרויות שבהם דמי ההשתתפות היו 500$ בידיעה כמעט מוחלטת שלא אגיע לפרסים הגדולים אבל מצד שני רק כך אפשר ללמוד לשחק בתנאי לחץ. תמונה נלווית האולם שבו נערכים התחרויות בגרמניה, התחרויות בימים אלו בעיצומן. לא נראה לך שיכך קצה זמן עד שנגיע בארץ לתנאים כאלו.

147break

New member
מזמן

התקופה שהייתי בגרמניה היא לפני 11 שנה זה היה מארקים 2 ש

oski

New member
זה היה מזמן

זה היה מזמן ונעזוב את נכונות סכום הפרס הראשון השאלה הייתה האם גבו דמי משחק? זה שבאו שחקנים מ 200 ק"מ אומר רק לזכותם שהם רוצים להתקדם והם יודעים שעבור זה צריכים להשקיע.

oski

New member
עוד תמונה

האם כך נראה מועדון Qs היכן שנערכת התחרות?

9ball master

New member
כן בטח....

מועדון הקיוז הוא פצפון ללא רווח בין השולחנות לקירות, לא רווח מספיק ובטח שלא רווח של 6 פיט כפי שקבוע בחוקים הבינלאומיים. כמו כן עובי השיש לא עומד בתקן, ואין שולחן אחד מפולס, אלי הם יחליפו את הבד אבל גם זה לא בטוח. ה cushions על הפנים ובכלל השולחנות איטיים להחריד וגם הכיסים על הפנים, נכון להיום גם הכדורים הם מאיכות ירודה (אולי הם יפתיעו עם סטים חדשים לתחתרות אבל אני מתקשה להאמין) אם אני לא טועה יש גם רק 4 שולחנות שעליהם יערך הטורניר בקיצור, אין שום שמץ של מקצועיות בתחרות הנ"ל, אליפות הארץ, הצחקתם אותי, אפילו הטורנירים החודשיים של לינקולן יותר רציניים מזה.

Ofer Peer

New member
אנונימי?

לאור קביעתכם המוטעית! כי אני הוא אותו אדם, הרשו לי להגיב. קצת היסטוריה קצרה הוכיחה לכם בעבר כי כל ההתנהלות שלי אתכם הייתה באופן אישי, פרטי ולמען קידום הספורט בלבד. גם כאשר לא הסכמנו בנושאים מקצועיים מסוימים, תמיד זה נשאר בינינו, מעולם לא הודלף מידע כלשהו החוצה מצידי! בכל נושא שביקשתם, תמיד נעניתי בחיוב, למרות הקשיים המקצועיים שהערמתי (ולא היו חסרים). בתור אחד שאתם!!! פניתם אליו, ישבתם איתו מספר לא מבוטל של פגישות בנושא הביליארד, הזמנתם אותי לישיבה השנתית בפברואר כמדומני ואף "זכיתי" (ללא ידיעתי הקודמת) בתפקיד רם המעלה מצידכם כ: מזכ"ל האיגוד- הפתעה נחמדה ונעימה ובנוסף כחבר בוועד המקצועי של האיגוד שלכם! לכל הצעותיי נהניתם במהרה! כי ראיתם כמה קו מחשבתי למען ספורט הביליארד מקצועי, נקודה. כל צעד מקצועי אשר נעשה מצידכם כאיגוד, נעשה מכיוון שאני העליתי את הנושא!!! (קרוב לוודאי כי תטענו לא היה ולא נברא..) אך נסו למשל לזכור את נושא דמי החבר למשל. אתם גביתם/גובים מהמועדונים דמי חבר, אני באתי והצעתי כי דמי חבר ימומנו על ידי הספורטאים. אליי פניתם בכדי שהעביר קורס שופטים אשר התקיים בפתח תקווה, כאשר ברשותכם שופט לאומי! וכל זאת לאחר שטענתי כי אין באפשרותי למקצע שופטים בזמן של שלושים (30) דקות! בלבד. טענתי ואני עדיין טוען כמו בכל נושא כי קורס שופטים לוקח זמן. יש להעביר חומר תיאורטי, מעשי, מבחן סיום ובמספר רמות שונות. אליי פנית מר יו"ר בכדי שהעביר קליניקת ביליארד אצלך במועדון לפני אירוע או שאולי אני חולם! תמיד תמכתי בכם, טענתי ואמרתי כי מדובר בספורט עולה, אך חייבים - ללא פשרות להתמקצע ממספר לא מבוטל של סיבות מקצועיות. גם כאשר דובר במישור קידום ספורטאי אישי, טענתי (עדיין טוען) כי יש לעזור לקידום השחקנים המציגים רמת משחק גבוהה בכל דרך אפשרית! אלי פנו ופונים ספורטאים בנושאים המפריעים להם. אני הפניתי נושאים אלו אליכם בישיבתנו האחרונה. אין בכוונתי לפתוח בפלטפורמה זאת את טיב קישרנו. הסיבה היחידה למיטב ידיעתי כי אני לא נוטל חלק פעיל קבוע באיגוד היא תקציב. לאחר שטענתי כי אני לא עובד בחינם!!! כמוכם בדיוק! לאחר שהובהר לי כי אין תקציב עד שנת 2006, הסכמתי להתנדב עם הסכמה מצידכם שכאשר יהיה תקציב, אזכה למימון עבור עבודתי – עד היום לא הגיעה הסכמה כזו. מצד שני: אין בכוונתי לקבל איומים אלו או אחרים מכל צד אחר!!! על אחת כמה וכמה, בטח שלא לקבל טלפון מיו"ר האיגוד בשעות בוקר מוקדמות! ולנתק!!! אנשי ביליארד יקרים בכלל ואנשי האיגוד בפרט, רצוי שתעשו שיעורי בית!!! מבלי להביע את דעתי כרגע, אל תשמיצו את שמי ברבים כי שוב אני טוען כי אני הוא לא MASTER, אינני יודע מי הוא, אך ללא ספק הוא יודע מספר דברים לא מועט בכל הקשור לענף הביליארד! לכל הספקנים למיניהם: נכון שיש חילוקי דעות מקצועיים בינינו, אך אני תמכתי ואתמוך בגוף מייצג כזה! זה בריא לספורט! מצד שני אינני יכול לתמוך בדרך עשיית הדברים! נ.ב: אני מבקש כי את חיי האישיים, (שאתם טוענים כי אתם מכירים כל כך טוב) תשאירו מחוץ לפלטפורמה זו!

9ball master

New member
מס' שאלות...

1. איך הם יכלו למנות אותך למזכ"ל האיגוד ללא ידיעתך וללא הגשת מועמדות מצדך, הרי לפי ניהול עמותה תקין, אתה חייב להגיש מועמדות ולאחר שעמדת בקריטריונים המינוי של חייב לעבור אישור של הועד המנהל ואו האסיפה הכללית (תלוי בתקנון). 2. אם בכל זאת קיבלת את המינוי, האם אתה עדיין מזכ"ל האיגוד, הרי שמינוי שכזה הוא לתקופה אשר צריכה להיות מוגדרת בתקנון (אם אני לא טועה אז לפי חוק העמותות זה אמור להיות לתקופה של 3 או 4 שנים) אלא עם כן עברת על חוקי האיגוד או חוקי מדינת ישראל ואז אפשר לסיים את תפקידך לפני המועד המיועד, האם פותרת מתפקידך??? 3. אם לא אז אני מניח שאתה מזכ"ל האיגוד, האם בתוקף סמכותך לענות או להגיב על השאלות אשר הפנתי כלפי האיגוד ????

Ofer Peer

New member
חביבי!

באמת שאני לא בא להתנצח איתך! 1. בסך הכל אני מתאר את הלך הדברים. אבל אתה חייב להבין שדברים לוקחים זמן... לא הגשתי את מועמדותי ואין בידי מידע רשמי לגבי תהליך פורמלי שכזה! ישיבה זו הייתה האסיפה הכללית של הועד המנהל. 2. לא פותרתי (למיטב ידיעתי)בשום דרך ואינני יודע מה התקופה בפועל. 3. עקב הליכים שנעשו (בעבר הקרוב כמו ברחוק) אני לא רואה עצמי כאחד שיכול לענות לך בשם/גוף אחר. שאלותיך מופנות אליהם! ולא אלי! אך לבקשתך, אנסה להגיב בכל הנושאים המקצועיים בדרך שאני ורק אני חושב לנכון!!! כמו כן אבקשך לא להשתמש בשמי כתגובה לשאלותיך בעתיד וכן, אני יודע, שמך כאן הוא MASTER. עליך להבין כי גם אם יש נכון בדבריך, מן הראוי שתעשה זאת בצורה קצת יותר נעימה. גם לי וגם (אני מאמין) לבאי פורום נוספים.

147break

New member
תגובה

מר מסטר 9 עם כל הכבוד אולי מספיק עם כל ההאשמות שלך ובוא נראה מעשים מצדך אתה והאיגד נלחמים זה בזה בינתיים אני דווקא רואה שיפור בענף מאז הקמת האיגד יש עליו להשתפר הרבה אבל אל תשכח שראשי ומקימי וחברי האיגוד הם בעלי מועדונים ולא שחקנים ולמרות כל המחשבות שלך תורמים שעות מרובות לנושא ללא תמורה כספית כלשהי ובח"ול הם מקבלים מימון,משכורות והשתתפויות בהוצאות יושב ראש האיגוד אינו מבין גדול בביליארד כמוך אבל הוא מתרוצץ כבר שנתיים על נושא זה ועל זה צריך להודות לו אני באופן אישי יודע על כמויות השעות שהוא משקיע בכך בינתיים לא קם אף אחד ועשה כך

oski

New member
כל הכבוד

כל הכבוד לו ולכל אחד אחר התורם מזמנו אבל לא כאשר זה מסריח שיש בזה התעשרות עצמית. מי שלא מבין לא עושה דברים שבעלי מועדונים כופים עליו אלא מתייעץ עם כמה שיותר אנשים המוחנים לעזור ולא מסתתר מאחורי דברי נעצה לגבי אנשים אחרים. דרך אגב אם אני לא מבין בבניית מטוסים אבל בכל זאת רוצה לבנות אחד, אני דואג שיהיו לי את המבינים בכך.

למעלה