הודעת דעה..

אשרת

New member
כמובן שמותר!

לשיטתה של גברת ענבל, הערבים הם חיות, הם פרמיטביות. הכי ידוע לכל - שהם פושעים, חלאות אדם, יש להם שפה זולה (מעניין כמה היא עולה...?? ומעניין כמה עולה השפה העברית??), התרבות שלהם איכסה. מה שמותר לנו, אסור לאחרים , כי אם אחרים יעשו זאת אז הם גזענים, אנטישמיים, שונאי אדם! אנחנו - העם הנבחר! *אם מישהו לא הבין - זאת הודעה צינית לחלוטין!

אשרת

New member
אני אשיב לך.

אכן, יכולת ההבנה שלי כלפיך הגיעה לשיא יכולה. את מצדיקה את פעולות הטרור שלהם כי הם חשו מתוסכלים? לי נראה שהם עשו זאת משום , שהם כמוך, שטופי שנאה ומלאי אתנוצנטריות שאנחנו הכי טובים, הכי מוסרים ובלה בלה בלה. הם חשים מתסוכלים? יש דרכים שונות להוציא את התסכול יקירתי, למשל: ספורט, משחקי מחשב, הליכה, קריאה. המון דרכים נורמטיביות ומועילות. להרוג אנשים - לא מוציא שום תסכול, אלא רק את המפלצת שההורים היו צריכים להעלים כבר ממזמן, זה הכל. הם לא מרוצים מהגנה של צה"ל - סבבה. שיבקשו מצה"ל שלא ישמור עליהם יותר, וכך יחסכו בחיי חיילים, ואז נראה כמה מנתחלים ישארו בשטחים באמת. מי שישאר, אלו רק אנשים קיצוניים שכנראה שחוץ מאשר שנאה אין להם הרבה בחיים. אין לי מה לנסות להבין אנשים כמו ברוך גולדשטיין מבחינתי הוא גרוע לא פחות מכל רוצח אחר. אולי תנסי להבין את מעשיו של אלי פינשטיין אשר רצח את הבת שלו? מה יש? הוא נשא בתכונו מטענים נפשיים די גדולים וכבדים אשר הניעו אותו לרצוח את הבת שלו? את מסוגלת להבין את זה?! נחמד שעשית אליהם מחקר- אבל איך התרבות שלהם קשורה לעניין? לי אין שום בעיה עם הדרוזים, הבדואים והצר'קסים. לי יש בעיה , עם אנשים שהם חושים שהם מתת אלוהים מינימום וכי המסור שלהם הוא - הוא המוסר הנכון והמוחלט. אולי כדאי שתלמדי קצת מדעי ההתנהגות/חברה על מנת שלתביני שמוסר זה לא דבר מוחלט וכי הוא מתשנה ממקום למקום, ותנסי מעט לראות את הדברים גם דרך משקפיים של אנשים אחרים.

EverMan

New member
אל תעז לרמוז אפילו שאני משקר.

אתה מראה סקר מלפני שבועיים. הסקר משבוע שעבר , מראה תמיכה של 58% (או 56%) לתוכנית. ומצויין באופן מובהק - שמדובר ברוב יהודי.

EverMan

New member
ואגב , בשבילך חצוף צעיר :

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/947/109.html 55% , סקר לאחר הסקר שלך.

shay or eli

New member
אמרתי "לאו דווקא"

לגבי הקביעה: "איתם , הרוב יהיה גורף לחלוטין !"

מאיפה הידיעה הזאת? ערכת את הסקר?

משום מה לא שמעתי את ועדת המערב העליונה של ערביי ישראל מתלוננת על גזענות.

למעלה