הודעת דעה..

youvall

New member
הודעת דעה..

אני לא יודע עד כמה כל מי שקורא בפורום הזה מכיר אותי-אז מי שמכיר אותי מוזמן להסביר... רציתי להביע את דעתי בקשר למצב הנוער, המפלגה והשמאל בכלל... נכון להיום, מי שיסתובב בכבישי הארץ-הכתום שולט! מסתבר, שוב ושוב ושוב ושוב שהימין מצליח להרים את הקמפיינים שלו וכשהוא מחליט על משהו הוא עושה את זה בזמן שאנחנו, בשמאל, בדר"כ יושבים על התחת שלנו, בסלון, בערבי שישי-ומקטרים! אין קונטרה אפשרית כבר לסרטים הכתומים-האימפקט הראשוני נעשה! בזמן שהימין ממשיך באופן יומיומי לפתוח צמתים ולהשתלט עליהם-בשמאל ממשיכים לדבר! שיהיה לכולם ברור-שום דבר לא סגור! אם תהיה התנגדות גדולה לפינוי, אם רה"מ יראה, או יחשוב שיש התנגדות גדולה מידי לפינוי-זה עלול להיתקע! חיילים שהיום שוקלים, חושבים, מהרהרים בסירוב פקודה ביום הפינוי-אם הם יראו תמיכה ענקית של הציבור נגד ההתנתקות-הם לא יהססו! אבל, במקום שנוער העבודה יעזוב את המריבות הקטנוניות שלו בצד, ויש מספיק אנשים בנוער שכן מסוגלים להשתלט על קמפיינים כאלה, ולהרים קמפיין ענק, יחד עם שלום עכשיו, המפקד הלאומי וכל גוף שמאל אחר שמעוניין להצטרף אלינו(ולהצטרף אלינו ולא שאנחנו נצטרף אליו) בעד ההתנתקות מרצועת עזה! קמפיין שיכלול מבצעי לילה(פדרבוש-רכב!)! קמפיין שיכלול את ארלוזרוב וקפלן בשישי! קמפיין שיכלול את הסרטים הכחולים! קמפיין שיכלול פליירים! קמפיין שיכלול חצאי גיליונות! קמפיין מלא-כמו קמפיין בחירות->אבל בעד ההתנתקות! אם השמאל לא יתעורר עכשיו ויתחיל לפעול בעד ההתנתקות-הוא יתעורר בעוד חודשיים ויגלה שהיא פשוט לא קיימת!

אתם מיעוט, עובדה. והתחברותכם

לשלום עכשיו לא תיתן לכם יותר מדי קרדיט מצד הציבור. אגב, איך בצבא?

youvall

New member
אני לא בטוח שאנחנו מיעוט...

אנחנו יותר שקטים(מכאן המושג הרוב הדומם), אבל אני לא בטוח שאנחנו מיעוט כ"כ... אחרי הכל, סקר אחרי סקר, בכל מצב-תמיד יש רוב בעד ההתנתקות...אז מה אני יכול להגיד... ההתחברות לשלום עכשיו היא התחברות טקטית, לא אידיולוגית...ע"מ להרים יותר צמתים, יותר מבצעי לילה-צריכים עוד ועוד אנשים ומכוניות וכסף...ומכאן ההתחברות נובעת... ואיך בצבא? לא נתחיל...

EverMan

New member
רוב יהודי*

מסתבר לי , בסקרים במעריב , שמדובר שם רק על רוב יהודי ! בלי הערבים הישראלים. איתם , הרוב יהיה גורף לחלוטין !

EverMan

New member
זה מה שהיה רשום במעריב בסקר האחרון

שהסקרים מראים את הדעה היהודית לתוכנית.

אשרת

New member
מה שגורם לי לתהות...

למה לא שואלים גם את ערביי ישראל אשר יש להם אזרחות ישראלית? מה הם עז?! שונאת את הסקרים האלו

אשרת

New member
ושוב.

לרמות הירידה --> יש עדין רוב ברור להתנתקות בניגוד ל-38% שהם נגד! למה אתה מתעלם גם מהנתון הנוסף שיש באותו סקר?

אשרת

New member
קודם כל...

ממה שנאמר פה - מדובר על סקר שנערך בקרב המגזר היהודי בלבד. כך - שגם בקרב הציבור היהודי - יש רוב למהלך הזה. :) שנית, תרצה או לא, ערביי ישראל מחזיקים בתעודות זהות כחולות , קרי הם תושבי מדינת ישראל, ולכן זכותם להביע דעה, וקולם שווה בדיוק לקול שלך ולקול שלי. כאשר אדם מנצח בבחירות --> הוא מנצח ולא משנה מי הביא לו את הנצחון הזה בסופו של דבר

ערביי ישראל = אוייבי ישראל

כולם עויינים. רובם מייחסים לעצמם זהות פלסטינאית, וכולם יודעים שהפלסטינאים הם אוייבי ישראל! (אתם יכולים לראות דוגמא בפורום הליכוד אדם בשם מוחמד, שמצהיר על עצמו ערבי פלסטינאי המתנגד לישות יהודית ציונית). מדור לדור הם שונאים יותר ויותר. זה כבר לא דור הפלאחים התמימים שאנשי הקיבוצים לקחו להם את האדמות, זהו דור הבנים והנכדים שהופכים יותר ויותר שונאים!!!!! אין אמונה בערבים. ערבים = טרור.

אשרת

New member
אני מתה על הכללות.

חה דעתך על .. אממממממ מתנחלים= מחבלים? אה? אם זה שיצאו מקרב המתחנלים כמה מופרעים בראש, זה משליך על כל האוכלוסייה שהיא כזאת?! אנחנו לא דנים על הפלסטינים, אלא על ערביי ישראל. האם עשית מחקר לגבי האוכלוסייה הזאת ולגבי הזהות שלהם? הרי אפילו השב"כ אמר שאחוז מאוד מאוד מאוד קטן מהאולכוייס הערבית מעורבת בטרור. וכמה יהודים נתפסו בשרות החיזבללה- למה לזה את לא מתייחחסת - כי זה פוגם בתזה שלך שאנחנו, היהודים, משולמים?

שתינו יודעות שזה בולשיט

מה שאת אומרת. אף יהודי הוא לא מופרע ולא מחבל. אנחנו נוהגים מתוך התגוננות. אתם הרי כ"כ ניזונים מההשוואות הללו, אתם כ"כ מתים להשחיר פניהם של המתיישבים היקרים מיש"ע, אבל זה לא יעבוד לכם. אנחנו יודעים שהם אנשים יקרים ומלח הארץ! ואם אנחנו פוגעים בהם זה לא סתם, ולא בשל היותם ערבים. זה משום שהם בני אדם חלאות. הערבים והפלסטינים זה היינו הך. מה? יותר קל להאמין שהערבים פשוט מתים עלינו, אה? מאשר העדפה ברורה וגלויה לתמיכם בפלסטינים... כל היתקלות שלי עם ערבים מהארץ מראה על שינאה. הם שונאים.נקודה. אני לא מבינה למה אתם מתעלמים מהמציאות. זה יפגע גם בכם בסופו של דבר. בכולנו. מתי השב"כ אמר את זה?! וכי הוא אחראי על כולם?! ולא הבנתי את מה שאמרת, שיהודים שניתפסו בשורות החיזבאללה. בינתיים ידוע לי רק הבוגד אלחנן טננבאום, קצין בצה"ל, שמי יודע מה סיפר להם... וגם טלי פחימה הבוגדת, סייענית הטרור, גם היא שייכת לקטגוריה הזו.. ושורה תחתונה שלי, מי שעושה דברים כאלו הוא אדם מעוות ופגום.

אשרת

New member
אני לא יודעת - אולי את יודעת.

כמובן- המחתרת היהודית נהגה מתוך תגובה. ההצקות והטרדות החוזות ונשנות של תושבי יצהר הן תגובות הגנתיות. מה אני אגיד לך? אם המתנחלים מגינים על עצמם - אז בשביל מה צריך את צה"ל שם? אה?! וברוך גולדשטיין - הטרוריסט הראשי שלנו - גם הוא התגונן מפני ערבים אשר הלכו להתפלל?! השנאה שלך לצד האחר גורמת לך לעיוורון חד צדדי- קרי- את מתעלמת ממה שצד שלך עושה כלפי הצד השני. וזה פסול. נו.. היה את הבחור הזה מחדרה - ניסים משהו (לא זוכרת את שם משפחתו את מומזנת לחפש את זה במנועי חיפוש. וכל הבנות הללו שעזרו למחבלים בפגיועים שלהם?! לא חסרים משת"פים בקרב היהודים. תגידי, שאלת את הדרוזים מה הלאום שלהם? עם מי הם מזדהים? הרי גם הם ערבים! ומה עם הבדואים? ועם הצרקסים? שאלת אותם? או שאת שוב פעם עושה הכללות.

אני אענה לך - אני מקווה שלא תתקשי

להבין אותי, כי מה שאני אסביר לך אולי זה יהיה קשה לכם לקלוט. מה שעושה המחתרת היהודית, פעולותיה, נובעות כתוצאה מחוסר מדיניות תקיפה כלפי האוייב, אז הם מוציאים את כל התסכול שלהם, בצדק, על הפלסטינאים. מי עוד יגן עליהם בצורה מספקת? מי ישמור על כבודם (וכבודנו) האבוד אחרי כל התקפות הפלסטינים, על כל ההרוגים והפצועים שהמתנחלים ספגו ואוזלת היד הישראלית שפשוט מעוררת בושה?? הם חייבים לעשות משהו, אני לא מאשימה אותם כלל וכלל! אין לי בעיה, מצידי חייל שלא מרגיש צורך אידיאולוגי להגן על תושבי יש"ע היהודים, אחים שלו, שלא יגן עליהם. עוד לא אבדה תקוותי מבחורים אמיצים ששורה ביניהם אחוות ישראל להגן על אחיהם, אוכלוסיה אזרחית עם משפחות וילדים. אח"כ שאותו חייל לא יתלונן על שאנשים כמוני רואים בו מוקצה. את מי בדיוק את רואה שיגן על המתיישבים? הם עצמם? התינוקות? הנשים? האבות? זה תפקידם של החיילים, של בחורים צעירים להגן עלינו! את לא מצפה מבני משפחה אחרים שיצאו לקרב, נכון? אם תהיי תרצי להבין והיות רגישה למצוקות הגדולות שהובילו את דר' ברוך גולדשטיין הי"ד לעשות את מה שעשה אני לא חושבת שדעתך הייתה כ"כ נחרצת.. הוא נשא את המטען הנפשי הזה תקופה ארוכה והחליט לפעול מתוך לחץ, ועובדה שמותו היה מעיין "תמות נפשי עם פלישתים"... הוא מת יחד איתם. אי אפשר להעניש אותו יותר.. אני לא שונאת אף אחד. היחס שלי כלפי הערבים נובע ממשהו מוצדק. אם הם באמת היו בני אדם אמיתיים, רגישים, הומניים, אולי הייתי מסכימה לחיות איתם בדו קיום. ברור שהם לא כאלה. לא מכירה ניסים משהו, ולא את אותן בנות (שאגב, יש לי סברה שאולי את מתכוונת לבנות ישראליות שהתחתנו עם מוסלמים ומשתפות איתם פעולה בכל הקשור לפיגועי טרור). בעיקרון נגד משתפים צריכים להיות נחרצים ביותר - מאסרי עולם מצטברים עד סוף חייהם. שינמקו בכלא. או אפילו הוצאה להורג. אסור שיהיו פשרות בעניין. זה נשמע קשה, אבל צריך לעשות הכל כדי לשמור על ביטחוננו, ולא לאפשר לאנשים כמו טלי פחימה הזדמנות לחזור על פעולותיה.. בקשר לדרוזים: במקרה חקרתי את העניין, ויצא לי להיות בדלית אל כרמל, ישוב דרוזי ליד חיפה,והסביר לנו אחד מבני העדה, שהם מתנגדים בתוקף להכללתם במושג "ערבי". יש להם שפה ערבית, זה נכון, אבל הדת שלהם שונה, ומורכבת משילוב של כמה אלמנטים של דתות ביחד. היחס לנשים הוא חופשי, מותר להן להתלבש כרצונן, כמובן בלי פרובוקטיביות, אפשרות להתחתן ולהתגרש בצורה מסודרת ובלי בירוקרטיות, איסור חמור לבגוד במסגרת הנישואין, כבוד לזקני העדה, וכ"ו. היחס למדינה הוא בהתאם לאיזור שבו הם נימצאים: דרוזים בסוריה נאמנים לסוריה, ודרוזים של ישראל נאמנים לחלוטין לישראל. אנשים נהדרים. בדואים - היחס שלי אליהם די סבוך. צ'רקסים - לא כ"כ ידוע לי עליהם...

st dragon flame

New member
אכן קשה לקלוט

קשה לי לקלוט שמישהו באמת יכול להאמין בדברים שהרגע אמרת... המחתרת היהודית לא אהבה את היחס לערבים אז היא החליטה לנסות לפוצץ בית ספר של בנות? בהחלט תגובה נאותה...אם ככה-אולי החמאס עושה את מה שהוא עושה בגלל שהוא לא אוהב את התגובה של הפלסטינאים למה שעושה ישראל? מה בדיוק ההבדל? (חוץ מזה שכידוע אנחנו הטובים המוחלטים והם הרעים...) מה זאת אומרת חייל שלא רוצה שלא יגן? הוא לא בתוכנית כבקשתו-כל זמן שהפקודה היא חוקית הוא חייב לבצע אותה! איפה בדיוק את חיה??? אילו "מצוקות" גרמו לברוך המסכן להכנס למסגד ולהתחיל לרסס? הוא עמד כל יום שעות במחסום כדי לעבור מהכפר שלו לעיר המחוז? חסמו לו את המעבר לאדמות שלו? הוא היה צריך להיות בעוצר חצי מהחיים שלו כדי שכמה עשרות פאנטים דתיים יוכלו לעשות ככל העולה על רוחם? שדדו לו את מטעי הזיתים? מה בדיוק קרה לו? והשאלה היותר חשובה-מה ההבדל בינו לבין כל חמאסניק שמבצע פיגועי ירי (חוץ מהעובדה שלברוכל'ה המוצלח שלנו היה בציר הרבה יותר טוב, בטח בגלל שה' היה בעזרו). ועוד משהו-הוא ביצע מעשה שמשון-כך עשה גם המחבל בדולפינריום או ההוא ממלון פארק... כן, מוצדק, הם פשוט לא בני אדם, זרע השטן, תת-אדם, סרטן בגוף האנושות. הדעות שלך ממשיכות את דרכם הנפלאה של הוגי דעות הומאנים ונפלאים דוגמת היטלר.

למעלה