הודעת בהצלחה

הודעת בהצלחה../images/Emo140.gif

בהצלחה לכל הקטנטנים שמתחילים גם חדש, פעוטון חדש, משפחתון חדש וכדומה... בהצלחה גם לאימהות שלהם. אל תבכו יותר מדי. בהצלחה לכל הגננות שמתחילות שוב לעבוד אחרי החופש! בהצלחה גם לבני המזל שנשארים בבית עם אימא, לפחות לעת עתה.

אירית י

New member
היום ומחר ../images/Emo9.gifימים של התרגשות גדולה

לכל הילדים שנכנסים למסגרות גני ילדים, שתהיה הצלחה, הנאה, והסתגלות קלה ונעימה. שנה של חוויות נעימות עם צוות שיאהב אתכם. ולהורים שמכינים כבר טישיו, גם לכם מאחלת הסתגלות מהירה. הפרפרים בלב רוקדים את ריקוד הבוקר שלהם... שנה נהדרת שתהיה לכולכם. שלכם, אירית (נכנסת מעט אבל אוהבת הרבה
)

בהצלחה לכולם!../images/Emo39.gif

ובמיוחד לאמהות לקטנטנים. אנחנו עוד לא נפרדות, אבל כנראה שזה יקרה בחודשים הקרובים.

לאה_מ

New member
בהחלט!../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

שתהיה שנת לימודים שקטה, מעניינת, נעימה, מרגשת, מרחיבת אופקים, מרחיבת לבבות, יצירתית ויוצרת. בהצלחה בכל ההתחלות החדשות, בגן ובבית הספר.

tonti

New member
בהצלחה ובקלות!../images/Emo142.gif

חייבת להודות שממש טוב לי שמתן ממשיך אצל המטפלת האהובה שלו ולא הולך למעון. איך עושים את זה? איך מכניסים אפרוח קטן למסגרת של המון ילדים?

לא לכולן זה היה יום מוצלח

ויקי כנפו הביאה את הבן שלה לכתה ב' בבי"ס פולה בן גוריון בירושלים, ברחביה. לא נתנו לה להכנס איתו, בעוד שלאמהות אחרות הם נתנו. הם תרצו את זה כ"הוראות השב'כ"...תירוץ די עלוב לטעמי, בייחוד לאור מפגשיה התכופים וללא אבטחה בכנסת ועם בכירי ממשלה למיניהם. מעליב, פטרנליסטי, האם היינו רוצות שהילדים שלנו ילמדו בבי"ס כזה? תמהתני.

בלי כל קשר...

אני:"איך היה לך בגן היום?" אודליה בת חמש וחצי:"כיף!" אני:"מה עשיתם? במה שיחקתם?" אודליה:"מה שהגננת אמרה!" אני:????? אודליה:"אה, וגם ציירתי ציור, אבל לא הספקתי לסיים..."

ממה ששמעתי ברדיו הבנתי ש...

רק הורי ילדי כתה א' הורשו להיכנס - הבן שלה הוא ב-ב'. אני גם לא מסכימה עם הקונספט שבגלל שנשיא המדינה בא לברך את התלמידים החדשים הגב' כנפו (עם כל הכבוד לפעילותה) תידחף עם המכתב שלה. היום זה היום של תלמידי כתה א', והתלמידים בכלל, למה לקלקל להם???

תלמיד חדש - צריך להגיע עם הוריו

אני רוצה לראות שמישהו היה מונע את זה ממני...גם תלמיד לא חדש הגיע איתי הבוקר לבי"ס, לכתה ועד לכסא שלו. איך בדיוק זה מקלקל לילדי כתה א'? למנהלת ביה"ס ברחביה פתרונים.

דסי אשר

New member
ליליה, את שמה לב מה את קוראת

ומה את לא קוראת - ממה שכותבים לך? לא רוצה מכות!!! בטח שמגיע לכל ילד להגיע עם הוריו- או עם אחד מהם לפחות - לבית הספר. אבל לא כל אחד זכאי/ח להכנס למפגש עם נשיא המדינה. זו המציאות הביטוחנית של מדינת ישראל, ןונדמה לי שגם אם לטא הייתה מציאות ביטוחונית שכזו- הארוע הוא לתלמיד כתה א'+ הוריהם והנשיא, ולא לכל התלמידים החדשים בבית הספר ברחביה. דברייך כפי שנכתבים- לא עוזרים לוויקי- ההיפך.... דסי

שטויות, דסי

ויקי כנפו רשאית להכנס לכנסת, להפגש עם שרים ועם ראש הממשלה ולא לטקס עם הנשיא בבי"ס של הבן שלה? אני מהמרת על מידה של אליטיזם מהול במידה של גזענות כבסיס להחלטה הזו. בכלל תמוה בעיני שנשיא המדינה מוצא לנכון להגיע לבי"ס הזה ולא לבי"ס באיזור מצוקה, במציאות הכלכלית-חברתית הנוכחית במדינת ישראל. בדבר אחד אני כנראה חלוקה על ויקי כאן - לא בהכרח הייתי מוציאה את הילד מהמקום, יש לי תחושה שהוא שילם מחיר רגשי לא קטן על העניין, מעצם "הדרתו" מביה"ס. ואולי, בהפוך, היא דווקא הבינה שהוא תוייג בתור "הבן של ויקי כנפו" ולכן הוציאה אותו משם, וזה בסדר. לכי תדעי.

דסי אשר

New member
OFF לפורום, אני חושבת לילה שאת

כמו ויקי כנפו- נפלתן ב"פח עצמי". למה אני מתכוונת? . קרוב לוודאי שזו הייתה הוראת השב"כ- אבל לחלוטין לא הוראה פרטנית כלפי ויקי כנפו. הנשיא בא לפגוש את תלמיד כתה א'. את כל הסביבה בדקו אנשי הביטחון, לקראת הארוע- כולל את הורי תלמידי כתה א'. הבן של ויקי אומנם חדש בבית הספר- אבל הוא ואמו לא היו ברשימת הנבדקים לפני הכניסה ל"אזור הסטרילי" בו היה הנשיא עם ילדי כתה א' והוריהם.. י שלי הערכה עצומה למה שעושה ויקי ואיך שעושה זו- אבל כאן הייתה לה, לדעתי נפילה.... שמעתי אותה מדברת ברדיו הבוקר. דסי

נעה גל

New member
אנחנו פצחנו בכיתה א'

והיה מאוד מרגש - הכל חדש ובפעם הראשונה גם הסעות לבית הספר. כולנו התרגשנו מאוד והבת שלי בעננים - היה לה כייף. אני עדין לא מרגישה הקלה.

והנה זה הגיע..

ה1 בספטמבר,הגיעו לגן ילדים ותיקים וחדשים,יש אפילו שלוש שנשארים עוד שנה לחיזוק,הותיקים שהמיסגרת מוכרת להם כבר נשארו היום עד ארבע בלי בעיות מיוחדות, החדשים הלכו מוקדם יותר אחרי ששיחקו כל הבוקר עם האימהות או האבות,היו ותיק וחדשה שבכו מאוד,השנה התחילה..
. שלכם חנה גונן

למעלה