הודעת אנטי קיטור

הודעת אנטי קיטור

אחרי הקיטור האחרון, רוצה לפחות לגבי הנושא הכלכלי
לציין שיש כנראה איזו זרימה קוסמית נכונה, כך שלא רק שישולם לי השכר המגיע לי, אלא שגם תגדל ההכנסה שלי. זה בתמורה לעוד (הרבה) עבודה, כמובן, אבל בשלב הזה זה מאוד מבורך ורצוי. חושבת שחשוב גם להודות על הטוב, אז מודה מודה מודה (ותזכירו לי את זה כשאקטר שאין לי כח
) ובמישור הבריאותי אני נהנת מכוחה של ההדחקה. גם משהו

סינטה1

New member
יופי../images/Emo70.gif

מאוד שמחה לשמוע. אגב, מצאת בייביסיטר למנטוס?

מצאתי. ומזל שמצאתי מישהי מאוד זמינה

כי מהיום להיום צצו לי עוד שני ימי עבודה (לא מלאים, ב"ה), כך שהוא מבלה אצלה בערך רבע משרה
(השאר באחריות אבא וכו')

תמי ס

New member
איזה יופי

שמחה לשמוע. עכשיו אני צריכה גם זרימה קוסמית כזו בכיוון שלי...

ו../images/Emo207.gif את עצמי לפינת "ככה יעשה לאיש"

מקשרת לכן לתגובה ציונית הולמת של חברת פורום הריון בסיכון לבחור כפייתי משהו שתחת חמשיה ניקים שונים (כל פעם הוא נחסם בעוון הצפה...) גודש את כל (אבל כל!) פורומי ההריון בשאלות. לא יכולו לנסח יותר טוב ממנה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1587&MessageId=130433152 וכמובן, לשאלתו, איזו עגלה עדיפה, ענו לו ב"לידה פעילה וביתית": "מנשא".
אני הצעתי לפתוח שרשור בו יש שאלה היפוטטית ומה התשובה הצפויה בכל פורום לאורך קשת הפורומים
תהנו!

נייטי

New member
גדול! צחקתי נורא

ולא פחות צחקתי מהתשובה בפורום לידה פעילה וביתית. אם היו שואלים בפורום הורות מאוחרת איזה עגלה עדיפה, בטח התשובה הייתה - הליכון. אם היו שואלים בפורום הורים בטיפולים, בטח התשובה הייתה - מתקן להקפאת עוברים. אם היו שואלים בפורום הורים לפגים, בטח התשובה הייתה - קנגרו. אם היו שואלים בפורום הורים לילדים מחננים, בטח התשובה הייתה - כוננית ספרים.

נייטי

New member
ו../images/Emo207.gif שלי ל../images/Emo207.gif שלך את עצמך

יש לי ילדה הולכת! סוף סוף הבובה הקטנה שלי אזרה אומץ ועזבה אתמול את היד והתחילה ללכת אבל ממש ללכת, לא סתם צעד בודד בין שולחן לכיסא אלא הולכת, הולכת, הולכת. ילדה יפה ואהובה שלי - כמה מרגש זה לראות את הצעדים הראשונים האלה, את השמחה וההתרגשות שלה.

../images/Emo106.gif כל הכבוד להולכת הפרפקטציוניסטית

למדה בכל "בעל פה" וישר מיישמת! באמת מרגש!

בונגרו

New member
שמחה שהדברים מסתדרים

שלחתי לך במסר איזה רעיון שחשבתי שיכול להועיל. אני מניחה שזה כבר פחות רלבנטי.

יו! לא קיבלת תגובה למסר ההוא?

אני זוחלת כעת למיטה, אבל אם אל קיבלת מענה, אנא דווחי ואשגר שוב. בכל אופן, א. תודה ב. איך זה שלא ראיתי התפקדות שלך למחר? שכחת לסמן
?

למעלה