הודעת אבל

הודעת אבל

הזמר, המלחין והפזמונאי עוזי חיטמן נפטר אמש מהתקף לב, בגיל 52. חיטמן, מהיוצרים והמבצעים הפופולריים בישראל בשנות ה-80 וה-90, החל את הקריירה שלו ב-1976, כשהלחין ושר את השיר "אדון עולם" בפסטיבל הזמר החסידי. בין שיריו המוכרים: "נולדתי לשלום", "רציתי שתדע", ו"כאן" בביצוע אורנה ומשה דץ, שזכה במקום השלישי באירוויזיון ב-1991. בתחילת שנות ה-80 הופיע חיטמן בתוכנית הטלוויזיה "פרפר נחמד" ולאחר מכן בתוכנית "הופה היי". לפני שלוש שנים זכה בפרס "נוצת הזהב" של אקו"ם על מפעל חיים. {לקוח מוואלה!}

nati 911

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ...

יהי זיכרו ברוך

yael n

New member
יהי זכררו ברוך ../images/Emo16.gif../images/Emo168.gif../images/Emo16.gif

אני כל כך יתגעגע!!
יש לו שירים מדהימים הוא משרור דגול וגם מלחין מופלא. הוא גם היה הזה בחלום עליכם? אם כן אז יותר עזוב לי

כן, הוא היה באמת ב"חלום עליכם"

וזה עצוב מאוד כי הוא היה אחד מהאשנים שגדלתי עליהם ב"הופה היי"!! מסכן......................

DanaDuck

New member
../images/Emo7.gifעצוב מאד../images/Emo16.gif

באמת זמר, מלחין ומשורר שאף פעם לא היו לו פוזות ותמיד היה נחמד וטוב לב. אני אזכור אותו תמיד

killer thriller

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifעצובבבבבבבבבבבבב../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יהי זכרו ברוך...בן אדם ואומן מדהים...אהבתי אותו וכל מה שהוא עשה..הוא היה השראה גדולה בשבילי

למעלה